Accu opslag kluizen

Accu’s veilig opslaan tegen brand en ontploffing.
Lithium-ion accu’s kunnen spontaan in brand vliegen en zelfs in extreme gevallen ontploffen. Onze gecertificeerde veiligheids accu opslag kasten voorkomen een uitbreiding van de brand die kan ontstaan bij het opslaan van accu’s.

Bel direct met een kluisspecialist: 0342-422239

Kom naar de kluizenshowroom.
Laat een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor komen.
Lees hier alles over het belang van een juiste installatie/verankering.Lithium-ion accu’s veilig opslaan

Een Lithium-ion accu kan “spontaan” in brand opgaan, of zelfs ontploffen!
De hoge energie dichtheid van een lithium accu kan tijdens het opladen zorgen voor deze problemen, bent u op dat moment niet aanwezig om een beginnende brand in de kiem te smoren, dan kan uw bedrijfspand grote schade oplopen.

Sla uw Lithium-ion accu’s in een gecertificeerde brandwerende veiligheids kast. Deze kasten zijn verkrijgbaar met goede ventilatie die dichtslaat tijdens een brand, en de brand binnen de kast houdt en daar zal doven.
Ook hebben wij in ons assortiment accu kasten met  een ingebouwd blus systeem, die direct in werking treed als de temperatuur boven de 100 graden komt in de kast. Deze graad van beveiliging voorkomt een heleboel ellende.

Het juiste advies

Vind u het moeilijk om de juiste keus te maken, onze verkoop adviseurs helpen u graag, bel 0342-422239, kom naar de kluizenshowroom of laat een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor komen voor advies.