Black Friday Deals


Black Friday Deals

Black Friday deals bij Kluiszorg Nederland!

  • Korting op het gehele assortiment kluizen, op de anonieme en discrete bezorging, en installatie/verankering!
  • U selecteert zelf de juiste kluis en vult in het winkelmandje de code “black friday” in en u ontvangt de beste Black Friday Deal!
  • En natuurlijk betaald u uw kluis en installatie/verankering aan onze eigen chauffeur per PIN betaling, veilig en vertrouwt!

Het op de juiste manier, dus discreet en anoniem leveren en verankeren van uw kluis is heel belangrijk, tijdens de Black Friday deals krijgt u hier korting op!

kluis bezorgen

Kluis bezorgen anoniem en discreet! Geen reclame

Levering en verankering gebeurt door ons zelf in anonieme voertuigen zonder reclame, de kluizen zijn bij ons standaard verpakt in witte dozen zonder opdruk, niemand merkt dat u een kluis ontvangt.

De verankering gebeurt op de best mogelijke manier, dus met een chemisch anker, wat een uittrekkracht van maar liefst 1200 KG geeft. Wij geven een

Kluis op trap

Uw kluis op de trap, tot 300 kg veilig naar kelder/etage zonder schade!

verankeringscertificaat af die erkend wordt door de verzekeraars, u kluis staat dan professioneel verankert aan uw woning of bedrijfspand.
Let op!, Elke andere aanbieder van kluizen laat de verankering doen door een extern bedrijf (Rollema) en deze komen voorrijden met een reclame vrachtwagen en doen de verankering met een mechanisch anker, en op een tijdstip die hun uitkomt, dat hoeft dus niet altijd gunstig te zijn voor u, bij Kluiszorg Nederland bepaald u in overleg met ons wanneer de kluis geleverd en geïnstalleerd wordt.

Dus korting op het gehele assortiment en levering en installatie tijdens de Black Friday deals!

Bel direct uw order door, of bestel via de site met korting code “black friday

Kluiszorg Nederland bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur: 0342-422239