ABNAMRO kluizenactie

ABN AMRO kluizenactie Team Kluiszorg

In opdracht van de ABN-AMRO bank hebben we een speciale actie voor bankklanten!
De banken stoppen massaal met het verhuren van safeloketten, en hebben ons als alternatief gevraagd een gecertificeerde kluis te kunnen leveren aan hun klanten inclusief een professionele verankering ook op verdiepingen (daarin zijn wij echt uniek!).
We hebben met zorg een catalogus samengesteld met gecertificeerde kluizen, in elke klasse.
Voor ieder budget is een kluis voorhanden in de catalogus. Allemaal inbraak- en brandwerende kluizen.
In de catalogus is ook een complete uitleg over kluizen, de certificaten, de sloten en de noodzaak van een goede verankering.
Deze kluizen kunt u op uw gemak thuis op de bank uitzoeken en kijken welke bij u past, en natuurlijk krijgt u extra korting als u de catalogus aanvraagt!

Vraag gelijk de catalogus aan, u heeft hem morgen in huis!

 

Deze actie geldt vanaf nu ook voor andere bankklanten, dus ook als u klant bent bij de Rabobank, ING ect… kunt u van deze actie gebruik maken.

Als u een offerte aanvraagt voor een kluis, ontvangt u ook deze korting, dus snel weten welke kluis voor u van toepassing is en een gerichte offerte dan vraagt u vandaag nog een offerte aan: Kluis offerte

Heeft u snel een kluis nodig, of weet u al welke kluis u wilt dan belt u gelijk met ons verkoopteam, om te horen welke korting u ontvangt!
En natuurlijk ook even checken of u de juiste keus heeft gemaakt.

Kluiszorg Nederland verkoop: 0342-422239 van 09.00 uur tot 22.00 uur. Ook in het weekend