Kluiszorg Nederland?

Kluiszorg Nederland?

Kluiszorg Nederland is een bedrijf die alles weet van kluizen, het plaatsen en verankeren en het openen van kluizen in noodgevallen.

Kluiszorg Nederland

Team Kluiszorg staat voor u klaar

Al 20 jaar zijn wij de kluisspecialist voor heel Nederland, ooit begonnen in de zorg branche (vandaar de naam) zijn wij uit gegroeid tot de grootste gespecialiseerde kluisspecialist in Nederland.
Wij hebben een aantal unieke specialiteiten, zoals plaatsen en verankeren op verdiepingen van zware kluizen, een eigen bezorgdienst van de kluizen, en u kunt betalen aan onze eigen chauffeur per PIN of contante betaling.

Anonieme bezorging van uw kluis!

kluis bezorgen

Kluis bezorgen anoniem en discreet! Geen reclame

Wij bezorgen uw kluis zelf in geheel anonieme busjes, zonder reclame opdruk.
Ook onze medewerkers hebben geen reclame op hun kleding, en de kluizen zitten standaard in witte dozen zonder opdruk.
Hierin zijn wij echt uniek, geen enkele andere kluizen leverancier doet dit op deze manier, de meeste laten de kluis bezorgen door een bezorgdienst als Transmission of een lokale bezorger, waardoor te veel mensen weten dat u een kluis heeft gekocht.

Kluizenshowroom

Natuurlijk heeft Kluiszorg Nederland de beschikking over een zeer complete kluizenshowroom, hierin staan bijna alle kluis soorten en alle certificaten zijn vertegenwoordigd. Al onze kluizen zijn gecertificeerd, en kunnen naar wens worden uitgevoerd met een elektronisch slot, elektronisch slot

Showroom kluizen

Showroom kluizen

+ sleutelslot of een geavanceerd elektronisch slot met mogelijkheid voor aansluiting op uw alarm systeem, uit lezen wie wanneer in de kluis is geweest etc. Kom dit bekijken in de kluizenshowroom, wel graag op afspraak zodat we alle tijd hebben om u te woord te staan en alles te laten zien.

Plaatsen en verankeren van uw kluis.

Wij hebben eigen medewerkers die uw kluis kunnen verankeren aan uw woning, dit gebeurt professioneel met alle mogelijke

Kluis op trap

Uw kluis op de trap, tot 300 kg veilig naar kelder/etage zonder schade!

soorten bevestigings materiaal, zwaarlast ankers of chemisch wij kunnen het allemaal.
Wij doen dit in overleg met u, we bekijken de plek waar u wilt dat de kluis wordt geïnstalleerd, of we zoeken samen met u de juiste plek, wij doen dit al 20 jaar en hebben dus veel ervaring met het verankeren van kluizen.
Wat ons echt uniek maakt is dat wij als enige kluisspecialist in Nederland ook kluizen plaatsen en verankeren op verdiepingen of in kelders met trap.
Tot wel 250/300 kilo gaat gewoon de trap op of af, en dat tegen ook nog eens de laagste tarieven! U krijgt ook een verankering certificaat.

 

 Bestellen en betalen van de kluis.

U kunt via de website kluizen bestellen en betalen via ideal, of u kunt betalen aan onze chauffeur via PIN of contant.
Bedrijven kunnen in overleg met ons betalen via overboeking, dat moet dan wel met onze voorwaarden van betaling binnen 7 dagen.
Bestellingen kunt u ook door geven via de mail of u belt naar ons op 0342-422239. Het voordeel van bestellen via de website is dat u dat doet met in achtneming van de wet “bestellen op afstand” dat houdt in dat u de kluis binnen 8 werkdagen mag terug sturen en u het volledige bedrag direct weer terug ontvangt. Het voordeel van bestellen via de mail of bellen is dat we samen nog even doornemen of de kluis wel de beste keus is, misschien hebben we wel een andere beter alternatief.
U krijgt overigens ook nog eens 5 jaar garantie op de kluis!

Kortom bij Kluiszorg Nederland staat de klant centraal en is koning! Wij doen er alles aan om u een tevreden klant te laten zijn!