Inbraak- en brandwerende kluis EN 1143-1 Grade II

Inbraakwerende kluis gecertificeerd volgens EN 1143-1 Grade I. De inhoud van deze kluizen is tot € 50.000,- te verzekeren voor waardevolle spullen zoals horloges, geld etc. De grade II inbraakwerende kluis is verkrijgbaar met brandwerende certificaten “licht brandwerend” tot en met “120 minuten brandwerend”

Wij bezorgen zelf en anoniem

Plaatsen op verdiepingen tot 400KGResultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond

EN 1143-1 Grade II gecertificeerde kluizen

Onze inbraakwerende kluizen met Grade II-certificering bieden een robuuste beveiliging. Of het nu gaat om het beschermen van kostbare sieraden, contant geld, belangrijke documenten of andere waardevolle items, onze Grade II-kluizen staan garant voor gemoedsrust.
De inbraakwerende kluizen met Grade II-certificering zijn ook verkrijgbaar met verschillende brandwerende certificaten:

Grade II kluis

Grade II inbraakwerende kluizen

De verzekering en een EN 1143-1 Grade II kluis

Een kluis met een EN 1143-1 certificaat, is een kluis die door een onafhankelijk instituut is getest op zijn inbraakwerende kwaliteiten.
Als de kluis de norm haalt die gesteld worden aan dit certificaat, krijgt hij het certificaat.

Het certificaat van een EN 1143-1 Grade II kluis geeft de verzekeraar de zekerheid dat een kluis een bepaalde inbraakwerendheid heeft en heeft daarom per certificaat een contant geld en kostbaarheden bedrag gehangen aan de kluis in het geval van een Grade II gecertificeerde kluis is dat:

  • € 25.000,- voor contant geld
  • € 50.000,- voor kostbaarheden.

Waarom kiezen voor een Grade II-certificering?

Bij het selecteren van een kluis met Grade II-certificering zijn er enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden:

  • Inbraakwerendheid: Grade II geeft aan dat de kluis een goed niveau van inbraakwerendheid biedt. Let op de specificaties en kenmerken die de weerstand tegen inbraakpogingen bevorderen, zoals de dikte van de wanden, deuren en sloten. Overweeg een betere klasse kluis wanneer dit nodig is.
  • Grootte en capaciteit: We bieden een breed scala aan formaten en capaciteiten, zodat je de kluis kunt kiezen die perfect past bij de items die je wilt beschermen. Of je nu een compacte kluis voor thuis nodig hebt of een grotere kluis voor je bedrijf, wij hebben de juiste oplossing voor je.
Grade I kluis

Grade I inbraakwerende kluizen verankeren

Grade II kluis verankeren

Om een Grade II certificaat geldig te maken is een deugdelijk verankering noodzakelijk, als blijkt dat de kluis niet verankert was tijdens een inbraak poging, of ontvreemding van de kluis, zal de verzekeraar niet tot uitbetaling over gaan! Een goede verankering is dus noodzakelijk, laat Kluiszorg Nederland de verankering doen, wij doen dit met chemisch ankers en u ontvangt een verankering certificaat voor de verzekeraar.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Onze unieke service voor u:

  • 5 jaar garantie op kluis en slot!
  • Laagste prijs garantie! Ergens anders deze kluis goedkoper gevonden 5% korting!
  • U betaald de kluis bij levering / verankering per PIN betaling of voor bedrijven op factuur
  • Wilt u deze kluis op een verdieping of in een kelder hebben, wij kunnen dat realiseren, dit is een echt unieke service die alleen wij doen.
  • Wij verankeren altijd met een chemisch anker, dit is de sterkste wijze om een kluis te verankeren. Lees hier meer over verankeren.
  • Bedenk altijd goed bij wie u een kluis koopt, Kluiszorg Nederland is de kluisspecialist met alle kennis en ervaring in eigen huis, wij besteden niets uit aan een derde partij! Wij zijn altijd bereikbaar voor advies, hulp bij instellen, en als u problemen met uw kluis heeft, want uw KLUIS is onze ZORG!

Zo koopt u de juiste kluis
Kluizenshowroom
Afspraak aan huis kluis

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist