Kluis bezorgen en verankeren


Bezorgen met bode

Uw kluis wordt bezorgt met een bode, u betaald via de site (iDeal) de kluis en op de door u gewenste dag wordt de kluis geleverd.
U krijgt de ochtend van de levering de tijd van afleveren door via een track and trace. Deze service is gratis.

Bezorgen door Kluiszorg Nederland

De kluis wordt door ons eigen gecertificeerde bezorg/installatie team geleverd, en op de door u gewenste plaats in huis/pand geplaatst op de begane grond zonder verticaal transport. In overleg (en tegen een vergoeding) kan de kluis ook op een verdieping worden bezorgt. Wij nemen de verpakking en pallet weer mee.
De kluis werking en hoe deze dient te worden verankert wordt uitgelegd, eventueel koopt u beter verankering materiaal bij onze chauffeur.
Bezorg dag en tijdstip wordt in overleg met u bepaald, zodat u niet de hele dag aanwezig hoeft te zijn. De kosten voor deze service zijn € 50,- afhankelijk van het gewicht van de kluis.

Kluis laten verankeren door Kluiszorg

Ons eigen gecertificeerde installatie team verankert uw kluis professioneel aan de vloer of/en wand, altijd met een chemisch anker standaard.
Wij plaatsen en verankeren kluizen ook op verdiepingen via de trap, de prijs is voor de 1e etage, moet de kluis nog een trap op dan wordt er een meerprijs van € 30,- gerekend. Het transport via de trap gaat met speciale beugels, niet met een traploper deze geeft vaak schade aan de trap, waardoor we tot maximaal 300 KG naar boven of beneden kunnen brengen. U krijgt een verankering certificaat voor de verzekeraar. En wij nemen verpakking en transport pallet weer mee.
De prijs is inclusief voorrij / bezorg kosten, uurloon en verankeringsmateriaal.

Discreet en anoniem

Onze bussen en medewerkers hebben geen reclame uitingen, de kluizen zitten in witte dozen zonder opdruk.
Niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt!

Voor meer informatie belt u met ons verkoop team: 0342-422239  bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur, ook in het weekend zijn wij gewoon bereikbaar.