Kluis kopen Middelburg


Kluiszorg Nederland

Kluis kopen Middelburg

 

Salvus Bergamo

 

 

 

 

Een kluis kopen in Middelburg?

Een kluis kopen in Middelburg kan u bij Kluiszorg Nederland doen, onze website toont u ons assortiment gecertificeerde kluizen.
Bij ons koopt u een kluis inclusief uitgebreide service:

Uw Kluis is onze Zorg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiest u voor Kluiszorg Nederland?

Bezorgen van kluizen

Bezorgen van kluizen– Een kluis is vaak zwaar en lomp. Het bezorgen van een kluis vraagt dus wel wat meer van de bezorger dan bij een licht pakketje! Daarom bezorgt Kluiszorg zijn kluizen zelf door heel Nederland en België met eigen chauffeurs en anonieme busjes zodat wij discreet en professioneel de kluis bij u thuis of op kantoor op de plaats kunnen zetten. Dit doen wij zonder schade en niemand die weet/merkt dat u een kluis heeft. Gaat u een kluis kopen, denk dan aan de wijze van bezorgen!

 

Kluis verankeren

Kluis verankeren Het verankeren van de kluis is erg belangrijk! Waar plaatst u de kluis en hoe zet u deze zo vast dat hij niet meer mee te nemen is? Kluiszorg Nederland heeft met 25 jaar ervaring alle kennis in huis om u te helpen met het verankeren van uw kluis. Wij verzorgen, indien gewenst, een professionele verankering met chemische ankers volgens de regels van de verzekeraar. U krijgt een verankering bewijs voor de verzekering. Gaat u een kluis kopen, denk dan zeker aan de wijze van verankeren en waar u dit wilt in huis of op kantoor.

 

kluis verankeren op verdiepingen en in kelders

Kluis verankeren op verdiepingen en in kelders Onze ervaren monteurs kunnen zeer zware kluizen tot wel 300+ KG via de trap plaatsen op verdiepingen en in kelders. (zonder traploper, deze geeft schade) Wilt u een kluis kopen voor op de verdieping of in uw kelder dan verlenen wij deze unieke service!

 

Kluis kopen

Kluisspecialist Een kluis kopen is niet eenvoudig.  Welk inbraakwerend certificaat heeft u bijvoorbeeld nodig? Of welk brandwerend certificaat wilt u op de kluis, en is dit wel echt nodig. Kiest u voor een sleutelslot of elektronisch slot? Waar moet de vloer of wand aan voldoen voor een optimale verankering? Kortom, er zijn veel vragen die u kunt stellen aan onze kluisspecialisten. Deze vragen kunt u stellen via de telefoon (0342-422239) tijdens een gesprek bij u thuis/bedrijf ,in de grootste kluizenshowroom van Nederland of via de mail.

 

kluis achteraf betalen met pin

De kluis betalen Natuurlijk kunt u veilig betalen via het internet tegenwoordig. Toch bieden wij u de mogelijkheid pas de kluis te betalen als hij bij u binnen staat en door u is gecontroleerd. U betaald gewoon aan onze eigen chauffeur/monteur per PIN betaling of contant. Bedrijven betalen via de factuur/overmaken na levering. Wilt u een kluis kopen en eerst zien, dat kan bij Kluiszorg Nederland!

 

Uw kluis is onze zorg: Goede kluis kopen? Bel 0342-422239

Kluis inhoud tot € 20.000,-

Kluis inhoud tot € 50.000,-

Kluis inhoud tot € 90.000,-

Kluis inhoud tot € 150.000,-

 

 

 

 

 

 

 

Team Kluiszorg

Team Kluiszorg staat voor u klaar

Kluis kopen bij Kluiszorg Nederland betekent:

  • Laagste prijs garantie
  • Altijd een aanbieding in gecertificeerde kluizen
  • Gecertificeerde levering, verankering en onderhoud van kluizen
  • Alleen de beste kluizen
  • Anonieme, discrete levering van kluizen zonder enige vorm van reclame in Middelburg
  • Deskundig, professionele hulp en advies bij het kopen van een kluis

Bekijk onze aanbiedingen, bijvoorbeeld voor ABN AMRO klanten op onze website: www.kluiszorg.nl

Wilt u advies van een kluisspecialist? Bel dan met ons verkoop team: 0342-422239 ook bereikbaar in de avond uren en in het weekend!