Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

De brandweerman vertelt zijn verhaal

Brandweerman

Uw kluis en brand?

 
Een brand in uw woning is echt heel erg naar om mee te maken! Alles waar u om geeft gaat verloren in de brand! Hopelijk bent u zelf en uw naasten er Huis in brandzonder schade van af gekomen. Maar dan bent u alles kwijt geraakt door de hitte en rookontwikkeling. Al uw foto albums, uw videofilms van de opgroeiende kinderen, dat horloge van uw vader of de ring van uw moeder, alles weg! Uw computer met de laatste foto’s van de vakantie, al uw sieraden gesmolten! Dit is echt een ramp!
 
Bij bedrijven kan de schade nog verder oplopen door het verlies van bedrijfsgegevens die essentieel zijn voor het voortzetten van bedrijf activiteiten. Heeft u nog al uw crediteuren en debiteuren bestanden?  Of uw offerte bestanden? Van wie krijgt u nog geld? Kortom, ook hier is de inzet van een goede en gecertificeerde brand en inbraakwerende kluis een oplossing die veel ellende kan voorkomen.
 
De meeste kluizen zijn dubbelwandig en zijn dus brandwerend. Een kluis is altijd beter dan een houtenkast voor het opslaan van bijvoorbeeld uw fotoalbums. Heeft u een moderne betonnen woning? Dan is de kans op een uitslaande brand nihil, er is namelijk geen voedsel voor een brand. Heeft u echter een oudere woning met houten tussen vloeren dan is de kans op brand veel groter en zal de brand ook veel heftiger zijn. In dat geval adviseren wij u zeker een goed brandwerende kluis aan te schaffen! Het voorkomt veel ellende en tegen een relatief laag bedrag beschermt u uw waardevolle spullen tegen brand.
 
Gecertificeerde brandwerende kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties. Zo beschermen kluizen met een certificaat LFS30P 30 minuten tegen een hitte van 1100 graden en mag de kluis een vrije val maken van 9 meter zonder dat de kluis open springt bij de landing. Een kluis met LFS60P beschermt 60 minuten. De binnentemperatuur mag bij deze certificering nog wel 170 graden worden, dit is de ontbrandings-temperatuur van papier. Om data te beschermen mag de binnentemperatuur van een datakluis niet boven de 55 graden komen. brandweer logo
 
Bel gelijk met ons deskundig verkoop team: 0342-422239