Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Inbraakwerende kluis kopen?

Inbraakwerende kluis kopen?

Een inbraakwerende kluis kopen met een certificaat is een slimme investering! Met een gecertificeerde kluis weet u zeker dat u het een inbreker heel moeilijk maakt.
Al onze inbraakwerende gecertificeerde kluizen zijn getest door het ECB-S, dit is de belangrijkste onafhankelijke test instituut voor kluizen.
Het ECB-S zit in Duitsland, en staat bekend als het belangrijkste instituut voor het testen van kluizen wereldwijd.

Test normeringen:

Er zijn drie belangrijke test normeringen voor kluizen:  

  • EN 14450 (S1 en S2) Dit zijn kluizen geschikt voor licht partikulier gebruik, en dagwaardeberging voor bedrijven.
  • EN 1143-1 ( Grade/klasse en CEN I t/m V) Dit is de beste mogelijke normering voor de veeleisende gebruiker.
  • EN 1143-2 ( Grade/Klass en CEN I t/m V) Deze normering is speciaal voor afstortkluizen. Test inclusief Afstort module.

Wat betekend een certificaat in een kluis?

Als u een gecertificeerde kluis heeft dan betekend dat dat de kluis is gebouwd volgens eén van de hierboven genoemde normen en ook daadwerkelijk daar aan voldoet. Met het certificaat kunt u de inhoud van een gecertificeerde kluis verzekeren tegen inbraak en brand.
Aan elk certificaat heeft de verzekeraar een "waarde indicatie" gehangen. Dat betekend dat de inhoud per certificaat anders is te verzekeren.
Naarmate de kluis sterker is (een hoger certificaat) wordt het te verzekeren bedrag hoger. Overigens is het niet verplicht de inhoud ook daadwerkelijk te verzekeren, het is een mogelijkheid. U begrijpt dat een gecertificeerde kluis dus een grotere zekerheid biedt tegen een inbraak poging. In een kluis kunnen twee certificaten zitten, één voor de inbraakwerendheid en één voor de brandwerendheid (zie hiervoor de pagina "brandwerende kluis kopen").
Hierbij een tabel met de normeringen en de bij behorende te verzekeren bedragen:
waarde indicatie tabel 

Hoe herkend u een gecertificeerde kluis?

Als u een gecertificeerde kluis koopt moet aan de binnenkant van de deur een certificaat zitten, hier herkend u een gecertificeerde kluis aan.
Op dit certificaat staat vermeld welke kluis het is (type) welke normering van toepassing is en bouwjaar en testinstituut.

kluis certificaat

Dit is een voorbeeld van een kluis certificaat die geklonken moet zitten aan de binnenkant van de deur.

Waarom een gecertificeerde kluis? En wat moet u doen?

Als u een gecertificeerde kluis koopt dat biedt dat zekerheid van een goede koop en dat u daadwerkelijk het de inbreker zo moeilijk mogelijk maakt.
Bedenk goed dat u een kluis koopt voor de eerste 50 jaar!! Kijk goed naar de toekomst bij het kopen van een kluis, denk aan inhoud, plaatsing van de kluis welk certificaat, en welk type slot.

Het testen van de kluizen gebeurt door ervaren kluisspecialisten die op elke mogelijk manier de kluis "aanvallen" zelfs met gespecialiseerd gereedschap.
De producent van de kluizen gaat met de ervaringen van de kluisspecialisten weer de kluis aanpassen om zo tot een optimale inbraakwerendheid te komen.
Zo zien we in de loop van de tijd veel aanpassingen zoals "vallen" met glasplaten en relockers aan ijzerdraden die in werking gaan bij een inbraak poging met boor en slijpmachines, ook neemt het gebruik van Mangaanstaal (harde staal soort) toe naarmate het certificaat hoger wordt. In onze grote kluizenshowroom kunnen wij u meer laten zien en voelen.
Als enige in Nederland hebben we echt elke kluis staan en met elk certificaat!
Om het certificaat geldig te maken is nog een ding van groot belang, namelijk het verankeren van de kluis! Dit is verplicht voor de verzekeraar, elke kluis onder de 1000 kilo moet deugdelijk zijn verankert aan de woning of bedrijfspand. Kluiszorg Nederland kan de verankering voor u verzorgen zie: kluis verankeren 

Bel voor meer informatie naar: 0342-422239 

bezoek de kluizenshowroom     Afspraak aan huis/bedrijf     Kluis offerte

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kluis kopen? Dan een echt gecertificeerde kluis kopen! 

Een echt gecertificeerde inbraakwerende kluis kopen is wel zo slim! Als u dan een kluis koopt laat het dan een zware gecertificeerde kluis zijn die echt goed is. Veel mensen en bedrijven proberen te bezuinigen op een kluis door naar de prijs te kijken, fabrikanten van kluizen weten dit en maken dus veel goedkope kluisjes die goedkoper dan de concurrentie zijn. Maar dat gaat ten koste van de kwaliteit, u krijgt dan wel een goedkoop kluisje maar ook een makkelijk te kraken kluisje! Als uw waardevolle spullen u lief zijn dan investeert u iets meer geld in een goede kluis. Besef goed dat elk huis of bedrijfspand makkelijk binnen te dringen valt of u nu een goed alarm heeft of niet. Elke voordeur of achterdeur bezwijkt bij flinke druk, elk raam gaat kapot als er een baksteen tegen aan gegooid wordt. De laatste barrière tussen uw waardevolle spullen en de inbreker is dan de kluis! 

Een goede zware gecertificeerde inbraakwerende kluis kopen! 

Een goede zware gecertificeerde kluis voorkomt dat de kluis zomaar mee te nemen is, domweg door zijn gewicht. Maar een zware inbraakwerende kluis is niet voor niets zo zwaar, door het gebruik van dikkere en sterkere materialen loopt het gewicht op en
neemt de kwaliteit van de kluis toe! Natuurlijk loopt ook de prijs op, maar wat is het u waard als de inbreker niet bij de sieraden is gekomen, en die emotioneel kostbare ring van uw oma nog veilig op zijn plek ligt! Is u dat een paar honderd euro meer waard? Voor bedrijven is een zware kluis nog belangrijker, de meeste bedrijfspanden bevinden zich op een industrie terrein en bevinden zich vaker in niet bewoonde panden. Dat houdt in dat een inbreker als die binnen gedrongen is langer de tijd heeft voor het proberen te openen van de kluis. Dan is de kwaliteit van de kluis van groot belang. 

Een goede zware gecertificeerde brandwerende kluis kopen! 

Een goede zware gecertificeerde brandwerende kluis kopen, en uw waardevolle spullen liggen ook veilig tijdens een brand! Goede gecertificeerde kluizen zijn dubbelwandig dat betekent dan er een ruimte zit tussen de binnen mantel van de kluis en de buiten mantel van de kluis. De vulling die tussen de wanden geplaatst wordt bepaalt een goede inbraakwerendheid van de kluizen of/en een goede brandwerendheid van de kluizen. Bij de goedkope kluisjes zit helemaal geen vulling of een vulling van gipsplaat (DIN 4102 norm) om een lichte brandwerendheid te verkrijgen. Deze vullingHuis in brand doet niets bij een echte brand of een inbraak poging. Een goede gecertificeerde brandwerende kluis is gevuld met een substantie die zowel goede isolerende eigenschappen heeft als brandvertragende eigenschappen. Ook dit maakt de kluis weer zwaarder dan gewone kluizen.

 

Een goede inbraak en brandwerende kluis kopen! 

Een goede inbraak en brandwerende kluis kopen, dat heeft natuurlijk de voorkeur van iedereen. Maar deze combinatie heeft nadelen als u niet kiest voor een zware kluis! Het nadeel is namelijk dat een brandwerende kluis veel minder zware kluis vullingbevestigings gaten heeft voor het vastzetten van de kluis. Als er geen warmte de kluis in mag komen, dan moeten er natuurlijk geen gaten in de kluis zitten! Elk gat wat in de kluis zit bemoeilijkt het tegen houden van de warmte, daarbij komt dat de bevestiging van kluizen doormiddel van stalen bouten gaat, deze stalen bouten geleiden de hitte van een brand naar binnen toe! Dus om de brandwerendheid te garanderen van een kluis moeten er zo min mogelijk bevestigings gaten in de kluis zitten! Dan is het van groot belang dat de kluis zo zwaar mogelijk is om meenemen van de kluis te voorkomen.

 

Zware inbraak en brandwerende kluizen zijn niet duur!

 

Als u ooit een inbraak heeft gehad dan weet u wat het belang is van het buiten houden van een inbreker. De (emotionele) impact van een inbraak is veel groter dan u van te voren inschatte. Er is een vreemde in uw huis geweest en heeft gesnuffeld in uw spullen! Door uw slaapkamer gelopen en in uw sieraden doosje geweest, en hij heeft alles mee genomen, de ring van uw familielid of een ketting die u gekregen heeft als erfstuk van uw overgroot ouders. Zo is er in elk huis wel iets dat een betere bescherming verdiend dan het kartonnen doosje waarin het nu ligt. Een zware inbraak en brandwerende kluis is een niet te slechte barrière voor een inbreker. Wij verkopen alleen echt gecertificeerde kluizen die echt iedere inbreker buiten houdt. Aan gezien u van uw woning geen Fort wilt maken dan moet u toch een echt zware kluis plaatsen die gegarandeerd de inbreker buiten houdt en een brand geen kans geeft om uw waardevolle spullen van u af te nemen! Een goede zware inbraak en brandwerende kluis is misschien duurder dan een standaard kluisje maar als het er op aankomt dan staat hij gegarandeerd zijn mannetje! Als u nu voor een echt zware inbraak en brandwerende kluis gaat, dan heeft u de rest van uw leven een veilige plek in huis of bedrijf! Waar ook nog volgende generaties plezier van kunnen hebben, en als u het zo bekijkt dan is een kluis kopen niet duur!

 

Kom naar de kluizen showroom en laat u voorlichten. 

In onze kluizen showroom kunt u alle kluizen bekijken en u goed laten voor lichten.
Maak een afspraak, zodat u privé met een echte kluisspecialist uw wensen en voorkeuren kunt bespreken.

Kluizenshowroom

 

Laat een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor komen voor kluis advies. 

Om een zware kluis te installeren in uw woning of bedrijfspand is een goed advies noodzakelijk. Ook moet er gekeken worden waar een zware inbraak en brandwerende kluis geplaatst kan worden. Als u een zware kluis wilt kopen, dan is het van belang dat hij op een plaats komt te staan waar u er geen last van heeft en waar u er gemakkelijk bij kunt. Immers een zware kluis verplaatsen is geen optie.

Laat een kluisspecialist bij u thuis komen zodat u het juiste advies krijgt en de juiste keus kunt maken in welke kluis u wilt kopen.

 

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?