Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Privé kluis kopen

Privé kluis kopen?

Als u een privé kluis wilt kopen dan heeft u heel veel mogelijkheden. U kan een privé kluis kopen bij een bouwmarkt of een sleutelspecialist soms staan ze zelfs bij een tankstation te koop. Maar is dit een goede privé kluis of is het weg gegooid geld? Natuurlijk zeggen wij dat het zonde van uw geld is, maar waarom dan? Om dat te kunnen zien zou u eigenlijk naar onze kluizen showroom moeten komen, maar dat kan niet altijd. Veel van de privé kluisjes die u kunt kopen bij de privé kluis kopenbouwmarkten komen uit Azië en zijn erg goedkoop, maar zien er best sterk en stoer uit. Dit komt omdat de fabrikant heel goed weet dat de consument koopt op emotie, dus het uiterlijk van de “kluis” is belangrijker dan de werkelijke kwaliteit. Om de prijs te drukken worden de schoten niet van massief staal gemaakt maar van hol blik. Een beetje druk er op zetten en ze "knakken" zo om! Dit is echt zonde van uw geld. 

Bouwmarkt privé kluizen!

Deze privékluizen hebben een goed uiterlijk maar zijn voor de rest echt slecht. Een beetje inbreker heeft deze kluizen met een grote schroevendraaier of klein koevoetje zo open gebroken. Vaak wegen deze kluizen ook nog erg weinig zodat ze makkelijk mee te nemen zijn als ze niet goed verankert zijn. De privé kluizen van de bouwmarkt zijn gemaakt van blikstaal en de schoten (de pennen die naar buiten komen in de deur) zijn vaak hol (kosten besparend) zodat ze gelijk omklappen als er een beetje druk op wordt uitgeoefend. Een privé kluis van deze kwaliteit heeft vaak ook nog een elektronisch slot, deze moet u al helemaal niet nemen die zijn te openen in een paar seconden, kijkt u maar eens op youtube/safecraking/pateto hier wordt zo’n privékluis geopend met een aardappel! 

Welke privé kluis dan wel? 

Een gecertificeerde privé kluis is een geteste kluis. Dit betekent dat de kluis moet voldoen aan bepaalde eisen om de inbreker buiten te houden. Een goede elektronische slotgecertificeerde kluis heeft u al vanaf een paar honderd euro. En deze kluizen beschermen uw waardevolle spullen wel! Voor een elektronisch slot betaald u hier wel wat meer maar dan krijgt u ook een goed slot op uw privé kluis, een die niet te manipuleren valt.

 

Privé kluis en de inbreker

De essentie van een goede privé kluis is het beschermen van uw waardevolle spullen tegen inbraak, dus ook al is een inbreker in uw huis dan nog moeten uw spullen veilig in uw privé kluis liggen. Dit betekend dat uw kluis sterk genoeg moet zijn om de inbreker tegen te houden en dat uw privé kluis goed verankert staat zodat de inbreker de kluis niet kan meenemen. De gemiddelde inbreker heeft licht gereedschap bij zich om een raam of deur te forceren, met dit gereedschap gaat een eenvoudige kluis zonder certificaat eraan! Maar een gecertificeerde kluis is hier tegen bestand. Kijk dus goed naar de certificering van een kluis voor u zomaar een aankoop doet.

 

Inhoud privé kluis verzekeren?

Het voordeel van een gecertificeerde kluis is ook dat u op basis van het certificaat de inhoud kunt verzekeren! U moet uw verzekeraar vertellen wat u van plan bent in de kluis te bewaren en dan kunt u uw waardevolle spullen verzekeren. 
De verzekeraar wil natuurlijk wel weten of de kluis sterk genoeg is om de inhoud te beschermen, daarom zijn er certificaten bedacht die de inbraak weerstand weer geven, hoe hoger het certificaat hoe hoger de inbraak weerstand is.

 kluis certificaten 

Privé kluis goed verankeren!

Juist een privé kluis moet goed worden verankert! Privé kluizen zijn vaak licht en dan is de kans dat de inbreker deze meeneemt groter dan bij een zware gecertificeerde kluis.
Elke privé kluis die Kluiszorg Nederland verkoopt heeft verankerings mogelijkheden, meestal in vloer en achterwand, hierdoor kan de kluis goed worden verankert aan uw woning.
Kluiszorg Nederland kan de verankering voor u verzorgen, dit doen wij professioneel en volgens de regels van de verzekeraar en het VGW.
En als enige kluisspecialist doen wij het standaard op de "chemische" wijze de enige juiste wijze om een kluis te verankeren!

Belt u gerust met vragen! 0342-422239

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren