Kluis verankeren door Kluiszorg Nederland?


Kluis verankeren door Kluiszorg Nederland?

Als het met de meeste ZORG moet dan kiest u voor…

Kluiszorg Nederland verankert uw kluis!

Al 25 jaar verankeren wij kluizen door heel Nederland, deze ervaring ervaart u als u uw kluis door ons laat verankeren.
Wij plaatsen en verankeren kluizen in kelders, op de begane grond en ook op verdiepingen, dit doen wij uiteraard zelf met onze ervaren monteurs.
Het verankeren van een kluis doen wij standaard met een chemisch anker, want dat is de beste wijze voor het verankeren van kluizen.
Op dit moment zijn wij de enige kluisspecialist die dit nog geheel zelf in eigen beheer doet, en daar zijn wij trots op!
U krijgt van ons een bewijs van verankering voor de verzekering, dat uw kluis is verankert door een gecertificeerde verankeraar.

Ons ervaren team heeft elke situatie wel eens meegemaakt en wij vinden altijd de beste wijze van verankeren voor u, of dit nu met een dubbel chemisch anker moet of er moet even een plint worden verwijderd wij kunnen en doen het voor u. Een achterwand uit een kast zagen? wij doen het wel zonder gezeur. Eerst even kijken bij u of de gewenste kluis wel op de gewenste plek gemonteerd kan worden, natuurlijk doen wij dat voor u. Eerst scannen we de vloer en wand op leidingen, bespreken met u de situatie en een eventueel andere plek voor verankering op basis van onze ervaring, en gaan dan aan het werk om de kluis zo optimaal mogelijk vast te zetten.

Dit alles doen wij uiteraard geheel discreet en anoniem, onze voertuigen en kleding hebben geen reclame uitingen, niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt!


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

 

Tel: 0342-422239

 

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder