Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

Kluiszorg Logo Small

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluis kopen bij Kluiszorg Nederland?

Kluis kopen bij Kluiszorg Nederland?     kluis kopen bij Kluiszorg Nederland? 

 

Kluis kopen bij Kluiszorg Nederland? Dat is een echt goede gecertificeerde kluis kopen bij een echte kluisspecialist! Kluiszorg Nederland is al 12 jaar actief op het internet, en heeft meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen, openen, repareren en monteren van kluizen. (Begonnen in de zorg, zijn wij al jaren de toeleverancier van de kluizen in ziekenhuizen. Veel patiënten kluisjes zijn geleverd door ons.) Als enige kluisspecialist in Nederland plaatsen wij ook kluizen op verdiepingen met trap opgang, zelfs trappen met een draai erin zijn voor ons geen probleem. Maar niet alleen deze service is een reden om uw kluis te kopen bij Kluiszorg Nederland, ook onze 5 jaar garantie termijn, 30 dagen op zicht van uw kluis, onze kluizenshowroom, bezoek aan huis of bedrijf van een ervaren vertegenwoordiger, onze unieke levering en betaling mogelijkheden en zeer discrete levering en montage van kluizen maakt ons uniek in de branche van kluizen! Dus niet alleen een strakke website, maar ook een fysieke winkel en service team!
 

Plaatsen en verankeren van kluizen


Als enige in de Benelux brengen wij kluizen via de trap op een verdieping tot 225 KG. Dit gebeurt op een verantwoorde veilige manier zonder schade aan uw trap of vloer te maken. Veel concurrenten hebben het ook wel over plaatsen en montage, maar laten dit altijd doen door een ander bedrijf, en gaan zeker niet een verdieping op! Daarbij komt dat wij dit ook nog eens voor een aanzienlijke lagere prijs doen. Verankeren doen wij al 25 jaar, deze ruime ervaring wordt elke keer weer gebruikt bij het plaatsen van een kluis.


Kluis leveren en betalen?


Kluis leveren en betalen na levering! Natuurlijk kunt u net als bij iedere website bij ons betalen via i-deal, maar soms wilt u dit niet om welke reden dan ook. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om Betalen per pin!tijdens het afleveren van de kluis te betalen aan onze chauffeur of monteur via de mobiele pin die deze bij zich heeft. Wij leveren in principe elke kluis zelf, die keuze hebben we gemaakt omdat de kluizen anders door de fabrikant/importeur met hun eigen bussen wordt bezorgd bij u, maar deze bussen staan vol reclame over kluizen, en dan weet u hele buurt dat u een kluis heeft gekocht. Wij komen natuurlijk voor rijden met geheel blanco bussen, en ook op onze kleding staan geen reclame uitingen! Uw buren zullen niet merken dat u een kluis heeft gekocht.


Kluis leveren in avonduren?


Ook dit is mogelijk bij Kluiszorg Nederland, daar wij zelf de levering van kluizen doen is er veel te regelen met de levering en plaatsing, ook de levering en montage in de avonduren is bespreekbaar. Bel met ons verkoop team: 0342-422239 voor een afspraak.


Alleen gecertificeerde kluizen!


Wij hebben geen 2000 kluizen in ons assortiment! Wij hebben een uit gebalanceerd assortiment kluizen die aan elke wens kan voldoen. Hierin is geen plaats voor goedkope kluisjes met dubieuze certificaten, of zelfs helemaal geen certificaat, als u zoiets zoekt kunt u beter naar uw lokale bouwmarkt gaan en daar een “kluis” kopen. Wij verkopen alleen kwaliteit producten uit Europa, voorzien van echte certificaten die voldoen aan de eisen van de verzekeraar, zodat u altijd een kluis koopt die daadwerkelijk doet wat u er van verwacht, namelijk de inbreker buiten houden en de inhoud beschermen tijdens een brand! En dan te bedenken dat een goede gecertificeerde kluis niet eens veel duurder is dan een bouwmarkt kluisje!

 

Echt deskundig en eerlijk advies over kluizen?


Op veel websites van de concurrenten vind u de PT serie kluizen, deze kluizen lijn is door de consumenten gids uit geroepen tot beste keus in kluizen! Ze plaatsen dan het logo van de consumenten gids erbij en u denkt dat u een heel goede kluis koopt, toch? Fout!! Deze sites “vergeten” erbij te vermelden dat de test uitgevoerd is onder de bouwmarkt kluizen. Dus bij de goedkope kluisjes, de niet gecertificeerde kluizen, komt deze lijn kluizen als beste uit de bus! Wij vinden dat pure misleiding en zeker geen deskundig en eerlijk advies. Ons doel is niet alleen verkopen, maar ook u voorzien van de juiste informatie, en onze kennis van kluizen gebruiken in uw voordeel. Niet voor niets zijn wij de kluizen leverancier voor alle verzekerings maatschappijen, Philips, Hugo Boss, Shell, Texaco en vele andere en hebben wij de ABN-AMRO actie voor klanten van de ABN-AMRO, alleen door deskundig en eerlijk te zijn wordt je door zulke bedrijven aanbevolen!


Garantie en reparatie van kluizen


Natuurlijk geven wij 5 jaar garantie op kluizen en ook op de sloten! U mag toch verwachten dat een kluis een langere levensduur heeft dan een jaar! Wij vinden het dan ook gek dat er soms maar 1 jaar garantie gegeven wordt op een kluis, dan zal het wel niet zulk goede kwaliteit zijn? Zelfs 5 jaar vinden wij nog aan de Kluis reparerenmagere kant, maar ergens moeten wij een grens trekken. Maar ook als u kluis ouder is dan die leeftijd, en u heeft hem bij ons gekocht dan gaan wij er alles aandoen om de reparatie gratis te doen of anders tegen minimale kosten. Wij hebben een eigen reparatie team, die elke kluis in ons lange bestaan wel eens heeft gerepareerd of geopend. Deze kennis is van onschatbare waarde en wordt dan ook ingezet tijdens het uitzoeken van ons assortiment kluizen, zodat elke kluis die wij verkopen een goede kluis is.


Kluizen showroom


Je bent kluisspecialist of je bent het niet! Een echte kluisspecialist heeft natuurlijk een kluizenshowroom om de kluizen te laten zien aan de klanten! Zeker om het verschil te laten zien en voelen tussen de verschillende kluizen, is een kluizenshowroom een must. Wij hebben ook die kluis staan die als beste uit de bus Kluizenshowroomkwam bij de consumentengids, wij verkopen hem zelden aan mensen die in onze kluizen showroom zijn geweest, en dan hoeven we alleen maar de kluis te laten voelen om het verschil aan te tonen. Er is enorm veel verschil in kluizen en een mooi verhaal en foto of filmpje op een internet site kan u echt op het verkeerde been zetten! Kom de kluizen voelen en zien in onze kluizen showroom zodat u nu de juiste keuze maakt waarvan u de rest van uw leven een veilig gevoel aan over houdt. U kunt hier een afspraak maken voor een bezoek aan de kluizenshowroom in Barneveld: 

Bezoek de kluizenshowroom.

 

Vertegenwoordiger aan huis of bedrijf


Wij weten uit ervaring dat het heel moeilijk is om de juiste keuze te maken in een enorm aanbod aan kluizen. Ook is de keuze voor de plaats waar de kluis zou moeten komen te staan niet eenvoudig.
Laat een ervaren kluisspecialist u helpen met de keuze van kluis en de plaats waar deze het beste kan worden gemonteerd. Maak een afspraak met Sander Gilles: 0342-422239 of via de site: Afspraak maken

 

Wie zijn wij dan?

 

Wij zijn een klein hard werkend  bedrijfje waarin iedere medewerker met passie en kennis de juiste kluis probeert te verkopen aan consumenten en bedrijven, we doen dat op een deskundige, enthousiaste  en eerlijke wijze zodat wij een tevreden klant krijgen die ons dan weer aanbeveelt bij kennissen en vrienden. Want dat is nog altijd de beste manier om klanten te krijgen!

 

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.