Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

Kluiszorg Logo Small

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Waarom Kluiszorg Nederland?

De Service die verder gaat van Kluiszorg Nederland!

Kluiszorg Nederland heeft een eigen servicedienst, een eigen bezorgdienst, een uitgebreide kluizen showroom en een eigen montagedienst. Hierdoor zijn wij inKluiszorg Nederland verkoopt team staat aan veel van uw wensen te voldoen. Wij vinden het vanzelfsprekend om discreet te werken. Om die reden hebben wij geen reclame uitingen op onze transportmiddelen en kleding.

Kluizen showroom

Wat ons onderscheidt van vele andere kluizenverkopers op het internet is, dat u bij ons kunt komen voor het bekijken van de verschillende kluizen. De zeer uitgebreide kluizenshowroom (grootste van Nedrland!) herbergt elk type kluis en ook elk certificaat is aanwezig. U kunt dan veel beter het onderscheidt maken tussen een simpele kluis of een echte brandkast. Tevens krijgt u uitleg over de soorten sloten en hoe de bevestiging van een kluis moet zijn als u dit zelf wenst te doen.

 Kluis plaatsen, bevestigen/verankeren

Een heel belangrijk onderdeel van het hebben van een kluis is de deugdelijke bevestiging ervan. U wilt natuurlijk niet dat ze er zomaar mee vandoor gaan. Hoe  lichter kluis gratis en discreet bezorgende kluis hoe belangrijker het verankeren is. Maar ook belangrijk om te weten is dat het certificaat van een kluis pas geldig is  als de kluis deugdelijk is verankerd De verzekeraar betaalt dus niets uit als de kluis niet verankerd is. Dit geldt voor kluizen tot 1000 auto met laadklep kilo. Wij kunnen voor u de kluis plaatsen en verankeren zodat u altijd verzekerd bent van de geldigheid  van uw certificaat. Wij kunnen dit zelfs op een verdieping bereikbaar met een trap! Daarin zijn wij echt  uniek. Bij het bestellen van een kluis kunt u de wijze en lokatie van de verankering direct aangeven en  meebestellen. Omdat wij dit zelf doen en niet uitbesteden aan een extern bedrijf zijn wij hierin de goedkoopste. En met 25 jaar ervaring wordt het deskundig en proffesioneel gedaan.

 

Achteraf betalen

Bij het bestellen en kopen via het internet is het gebruikelijk om uw bestelling vooruit te betalen, zonder dat u uw product eerst gezien of gevoeld heeft. Daarnaast kan het voorkomen dat de door u bestelde kluis niet vooradig is en u ongewild een aantal weken moet wachten op uw reeds betaalde kluis. Wij werken anders. Wij denken namelijk veel klantvriendelijker. U heeft bij ons de keus of u de kluis gelijk betaald via iDeal, wat als voordeel heeft dat wij de kluis Pin betalennog dezelfde dag versturen en u deze de volgende dag kunt ontvangen. U kunt bij deze versie ook aangeven op welke dag u de kluis wilt ontvangen, bijvoorbeeld vrijdagmiddag. De andere betaalmogelijkheid bestaat uit betalen aan onze eigen bezorgdienst door middel van pinbetaling of contant. Deze service is ook geheel gratis. Er wordt telefonisch met u een afspraak gemaakt waarbij tot op twee uur nauwkeurig het tijdstip met u wordt afgesproken.

 

Problemen met uw kluis

Wij geven de beste garantie en leveren alleen echte kwaliteitsproducten maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan met een kluis. Onze eigen serviceteam komt de problemen zo snel mogelijk verhelpen en als dit binnen de garantie valt dan is dit uiteraard gratis.

 

Kluis openen

Ook kunnen wij u kluis openen en repareren. Dit geld ook voor de echte zware kluizen welke door ons ervaren team worden geopend en ook weer gerepareerd. Stuur ons een foto van de kluis en u krijgt van ons een gerichte offerte toegestuurd met alle prijzen, dus zonder verrassingen achteraf.

Welke kluis merken voeren wij?

Er zijn veel kluis merken in Nederland, die eigenlijk bij twee grote importeurs vandaan komen, Nauta en de Raat.
Deze twee importeurs voeren verschillende merken en doen hun verkoop via dealers in het land.
De verschillende merken worden in veel landen ingekocht, van China tot Duitsland.
Kluiszorg Nederland gebruikt van beide importeurs de kluizen voor verkoop, wij hebben echter wel een bewust keuze gemaakt in de kluizen die wij verkopen.
Het heeft geen zin om kluizen te verkopen met de zelfde eigenschappen(certificaten) en maatvoering, wij maken dan een keuze op basis van kwaliteit/prijs verhoudingen, om de website zo overzichtelijk mogelijk te houden, natuurlijk kunnen we als u een voorkeur voor een andere kluis/merk heeft deze wel leveren. In de grootste kluizenshowroom van Nederland staan de volgende merken kluizen en kunt u elke kluis bekijken en voelen, kom naar de kluizenshowroom voor de keuze van een echt gecertificeerde kluis. Investeer in een bezoek aan de kluizenshowroom omdat een goede gecertificeerde kluis minimaal 30 tot 40 jaar meegaat, koop dus gelijk een goede kluis.

Ons assortiment is heel uitgebreid en wij kunnen ook uw kluis aanpassen aan specifieke eisen.

Wij zijn officieel dealer van de Raat en Golddealer van de Nauta security storage BV.

Dit betekent dat wij aan de volgende eisen voldoen als kluizen verkoper:

  • Onze medewerkers zijn ervaren kluizenspecialisten.
  • Exclusieve toestemming voor de verkoop van exclusieve kluizen en brandkasten.
  • Wij voldoen aan de hoogte eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • U kunt rekenen op een deskundig advies en een uitstekende service.
  • Wij bieden diensten voor de plaatsing en montage van kluizen alsmede technische ondersteuning.
  • U ontvangt altijd 5 jaar garantie. (dit doen wij zelf, een kluis moet langer mee gaan dan 1 jaar!)
  • Kluiszorg Nederland is een financieel gezonde onderneming.

Als u het zoeken op het internet vervelend vind kunt u ook gelijk uit onze catalogus zoeken.
In de kluizen catalogus staan de kluizen met prijzen.
Uw korting is minimaal 15% op de genoemde prijzen.
Heeft u een kluis gevonden in de catalogus dan stuurt u een mailtje naar: info@kluiszorg.nl voor de actuele prijs.
U krijgt dan van ons een gerichte offerte. 
Wilt u de kluis eerst zien in de kluizenshowroom dan kunt u een afspraak maken om de kluis te komen bekijken: bezoek de kluizenshowroom

Catalogus bekijken (PDF)

Wilt u de catalogus opgestuurd hebben dan kan dat ook: Vraag de catalogus aan

 Bel voor vragen met Kluiszorg Nederland: 0342-422239

Er komen geen producten overeen met de selectie.