Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Afstortkluizen en afroomkluizen

Afstortkluis kopen?

Bedrijfsmatig een afstortkluis nodig?  Sistec EM afstortkluis
Wij leveren alle soorten afstortkluizen, inbraakwerend met certificaat.
Wij plaatsen en verankeren de afstortkluizen bij u op locatie ook op verdiepingen.
U betaald gewoon per factuur.

Kluiszorg Nederland kan alle soorten afstortkluizen leveren, met gleuf, met klep en voorzien van alle soorten elektronisch sloten.

Vraag een offerte aan en ontvang een zeer scherpe prijs voor de afstortkluis en plaatsing/verankering op locatie. 

Kluizenshowroom   Offerte aanvraag  Vertegenwoordiger

Bel voor meer informatie: 0342-422239

 

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Afstortkluizen en afroomkluizen

 

Afstort kluis kopen?

Een afstortkluis voorkomt een te volle kassalade en dus gevaar voor uw personeel. Een afstortkluis kopen heeft veel voordelen, zo kan u overtolig kassageld veilig opbergen tegen overvallers en eigen personeel. Als u een elektronisch slot op een afstortkluis plaatst heeft u veel opties extra. Afstortkluizen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen wat betreft de iname van geld of andere voorwerpen. Er zijn afstortkluizen met een klep, een gleuf of lade ingang. Wat ze Afstortkluisallemaal gemeen hebben is dat eenmaal gestort geld niet meer eenvoudig terug te halen is. de openingen voor het afstorten zijn altijd beveiligd met een anti-hengel systeem.

Laat uw personeel geen onnodig gevaar lopen! Als u veel geld in de kassa laat zitten dan loopt uw personeel meer gevaar dan als u regelmatig de kassa afroomt. Overvallers zoeken de weg van de minste weerstand en zoeken naar een makkelijke buit. Als u de kassa goed gevuld houdt dan lokt dat de overvaller! Haal de grote biljetten snel uit de kassa en doe deze in een afstort of afroom kluis. U kunt een klein afroom kluisje onder de balie hangen of een afstort kluis achter in uw pand plaatsen (uit het zicht). Een afroomkluisje onder de balie is niet zo veilig omdat deze niet zo sterk verankert kan worden en vaak klein van stuk is makkelijk mee te nemen door de overvaller/inbreker. Een afstortkluis geniet dus de voorkeur en kan ook worden voorzien van een alarm melder en tijdvertraging.

 

Een goede afstortkluis moet degelijk worden verankert aan vloer of/en muur, zodat deze niet zomaar mee te nemen is. U kunt de kluis voorzien van elektronisch slot of van een sleutelslot. Een afstort kluis is voorzien van een opening waardoor het geld gestort kan worden in de kluis zonder dat de kluis geopend hoeft te worden. Dit kan op verschillende manieren, een gleuf zoals in een postkast is het meest voorkomend maar ook een lade of klep is mogelijk. De ingang van het afstort gedeelte is altijd beveiligd met een zogenaamd anti-hengel systeem die voorkomt dat de spullen niet meer terug gehaald kunnen worden door de opening.

 

Een elektronisch slot op een afstortkluis geniet de voorkeur door zijn mogelijkheden zoals aansluiting op een bestaand alarmsysteem, door zijn instelbare tijdvertraging en ook belangrijk is dat er geen sleutel in het pand aanwezig hoeft te zijn. Diegene die verantwoordelijk is voor de geldstroom kan aan het eind van de werkdag de afstortkluis leeghalen en is als enige op de hoogte van de code. Tijdens een overval is het dan niet mogelijk om de kluis te openen en zal de overvaller zonder buit afdruipen. Doormiddel van een sticker op de voordeur kunt de overvaller al van te voren waarschuwen dat er geen sleutel van de kluis aanwezig is. Dat geeft een veilig gevoel en uw personeel heeft een veiligere werkplek.