Privé kluis met certificaat

De volgende privé kluizen hebben een inbraakwerend certificaat volgens EN 14450 S2 of EN 1143-1. Met dit certificaat heeft u de mogelijkheid de inhoud van uw kluis te verzekeren. Dit is niet verplicht maar is mogelijk.
Inhoud kluis te verzekeren tot € 5.000,- voor contant geld.
Inhoud kluis te verzekeren tot € 9.000,- voor kostbaarheden.
Bij deze kluizen kunt u ook een brandwerend certificaat (hieronder) selecteren.

prive kluis kopen

Bel met onze verkoop voor meer informatie: 0342-422239 (ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend).Resultaat 1–16 van de 110 resultaten wordt getoond

Privé kluis met certificaat

Een privékluis met een EN 14450 S2 certificaat geeft u de zekerheid dat u niet zomaar een bouwmarkt kluisje heeft gekocht maar toch wel iets beter dan dat. Het EN 14450 inbraak werend certificaat geeft aan dat de kluis een goede inbraakwerendheid heeft en dat de verzekeraar zelfs bereidt is de inhoud te verzekeren. De EN 14450 norm is een document waarin beschreven staat waar de kluis aan moet voldoen om het certificaat te krijgen, u moet denken aan de dikte van de romp, schoten en deur en het aantal schoten die de kluis afsluiten, op deze manier wordt er een bepaalde kwaliteit verkregen die voor u ook een zekerheid geeft over de kwaliteit van uw privékluis.

Kluis verankeren

Als u de inhoud van de kluis eventueel wilt verzekeren is een goede verankering van de kluis vereist, zonder verankering geen uitbetaling van de waarde. Een privé kluis is vaak licht en compact hij kan daardoor gemakkelijk worden mee genomen door een inbreker, een deugdelijke verankering voorkomt dit! Heel belangrijk bij het kopen van een privé kluis is dan ook een goede verankering aan vloer of wand.