Privé kluis met Grade I certificaat

Deze privé kluizen zijn gebouwd volgens de norm EN 1143-1, in deze norm staat beschreven waaraan deze kluizen moeten voldoen om het certificaat Grade I te bemachtigen.
U kunt de inhoud dankzij het certificaat verzekeren tot:
€ 10.000,- voor contant geld (zakelijk mogelijk)
€ 20.000,- voor waardevolle zaken (privé en zakelijk mogelijk)

Bel ons verkoop team voor meer informatie op tel: 0342-422239 ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend EN 1143-1 certificaat

Een privé kluis met een EN 1143-1 Grade I certificaat geeft u de zekerheid dat u niet zomaar een bouwmarkt kluisje heeft gekocht maar toch wel iets beter dan dat. Het EN 1143-1 inbraakwerend certificaat geeft aan dat de kluis een goede inbraakwerendheid heeft en dat de verzekeraar zelfs bereidt is de inhoud te verzekeren. De EN 1143-1 norm is een document waarin beschreven staat waar de kluis aan moet voldoen om het certificaat te krijgen, u moet denken aan de dikte van de romp, schoten en deur en het aantal schoten die de kluis afsluiten, op deze manier wordt er een bepaalde kwaliteit verkregen die voor u ook een zekerheid geeft over de kwaliteit van uw privé kluis.

Kluis verankeren

Als u de inhoud van de kluis eventueel wilt verzekeren is een goede verankering van de kluis vereist, zonder verankering geen uitbetaling van de waarde. Een privé kluis is vaak licht en compact hij kan daardoor gemakkelijk worden mee genomen door een inbreker, een deugdelijke verankering voorkomt dit! Heel belangrijk bij het kopen van een privé kluis is dan ook een goede verankering aan vloer of wand.