Privékluis met S2 inbraakwerend / 30 minuten brandwerend certificaat.

De volgende privékluizen hebben een EN 14450 S2 inbraakwerend / 30 minuten brandwerend certificaat, met dit certificaat is de inhoud van de kluis te verzekeren: Salvus Palermo 1

 certificaat Contant geld Kostbaarheden
EN 14450 S2 € 5.000,- € 9.000,-
EN N5659 30 minuten brandwerend

Belangrijk is de verankering van een privékluis met S2 certificaat, laat uw kluis goed en professioneel verankeren!

Bel met onze verkoop voor meer informatie: 0342-422239 (ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend).S2 en LFS30P certificaten

Een kluis kopen met een goede inbraakwerend certificaat en een goede brandwerend certificaat is een slimme keuze.
Deze kluizen houden het goed uit tegen een “aanval” van een inbreker en tegen de hitte die ontstaat tijdens een brand, dus uw waardevolle spullen liggen veilig in deze goede inbraak- en brandwerende kluizen.

EN 14450 inbraakwerende kluizen

Een privé kluis met een EN 14450 inbraakwerend certificaat houdt de inbreker echt wel een tijd buiten, afhankelijk van de gebruikte gereedschappen is deze kluis echt niet zomaar te kraken. Een inbreker heeft meestal niet meer bij zich dan een kleine koevoet, en dat is niet voldoende om een EN 14450 S2 gecertificeerde kluis te openen.

EN 15659 LFS30P brandwerende kluizen

Het brandwerende certificaat EN 15659 LFS30P garandeert een minimale beveiliging tegen de hitte van een brand, kanttekening is dat de test onder extreem hoge temperaturen wordt gedaan die niet overeen komen met de praktijk. Als u de kluis in een betonnen gebouw op beton heeft verankert, dan is de opgegeven tijd zeker maal 2, komt de kluis op een houten vloer dan komt de tijd van 30 minuten meer overeen.

Kluis verankeren

Elke kluis moet worden verankert aan uw woning of bedrijfspand.
Een brandwerende kluis is echter iets moeilijker te verankeren omdat een brandwerende kluis minder bevestiging punten heeft dan een normale kluis, om de test te halen voor het EN 15659 certificaat doet de fabrikant er minder gaten in om de kluis te fixeren, vaak alleen in de bodem.