Privé kluis zonder certificaat

Dit zijn kleine goedkope privé kluizen die prima ingezet kunnen worden voor het opslaan van privé zaken. De privé kluizen hebben Inbraakwerend gezien geen certificaat, maar volgens onze ervaringen niet heel gemakkelijk te kraken. Dus voor verschillende doeleinde erg effectief. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een kleine kluis op een opvallende plek. Dit neemt overigens niet weg dat de kluis niet verankerd kan worden!

Heeft u vragen over één van onze privé kluizen of hulp nodig bij het kopen van de juiste kluis? Bel dan met onze kluisspecialist: 0342-422239

achteraf pin betalen bij kluis kluis professioneel verankeren kluis plaatsen op verdieping eigen bezorgservice kluis Anonieme bezorging kluis

afspraak aan huis/bedrijf kluis vraag kluis catalogus aan kluis offerte bezoek de kluizenshowroomResultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Goedkope privé kluizen

Het kopen van een kluis kan in veel varianten, van licht tot zwaar en van heel sterk tot eenvoudig te kraken. Een goedkope kleine kluis voor thuis kan wel een goede kluis zijn als hij maar goed wordt verankert en dus niet zo mee te nemen is. Een insluiper of inbreker kan deze kluizen waarschijnlijk wel open breken, maar dit kost toch enige moeite en zal in de praktijk dan ook niet snel gebeuren, daar de gemiddelde inbraak maar enkele minuten duurt, en de inbreker hier dus niet de tijd voor neemt.

Elektronisch slot vaak simpel

Bij dit soort goedkope privé kluizen is de prijs bepalend dus alles moet zo goedkoop mogelijk worden gemaakt, en dat merk je aan een aantal zaken zoals het slot, een elektronisch slot is een kosten post waarop bezuinigd wordt door de fabrikant. Dit soort elektronisch sloten werken vaak met een magnetische “plunjer” deze houdt het slot tegen tot de juiste code wordt ingetoetst. Zo’n plunjer kan je laten schrikken door er een klap op te geven, en dan kan je het slot gewoon opendraaien, let daar altijd op. Op YouTube kan elke inbreker vinden hoe dit moet.

Opbouw kluis dun

Om de kosten laag te houden wordt er gewerkt met dun plaatstaal en deze wordt eenvoudig in elkaar gelast, de deur is vaak van gevouwen staalplaat en heeft dan een kern van hout, alles om de kosten te drukken.
De schoten zijn vaak hol van binnen, en kunnen dan ook niet veel druk hebben als de inbreker de koevoet er tussen zet, ze klappen dan al snel in elkaar. Kortom er zit veel verschil in de kluizen met certificaat en zonder een inbraakwerend certificaat.

Waarom kleine privé kluis?

Het grote voordeel aan een mini privé kluis is dat de kluis makkelijk te “verstoppen” is. Dit is nog een rede waarom een inbreker een kleine kans heeft om de kluis open te kunnen maken. Echter neemt dit ook niet weg dat de kleine kluis verankerd kan worden.