Salvus kluizen Salvus kluizen

Salvus kluizen worden geleverd vanuit Duitsland, deze kluizen kenmerken zich door uitmuntende kwaliteit tegen een prima prijs.
Elke Salvus kluis is gecertificeerd, en getest door het ECB-S. Dit is het belangrijkste test orgaan voor gecertificeerde kluizen, en worden daarnaast door elke verzekeraar geaccepteerd. Het ECB-S (European Certification Boards-Security) test elke kluis volgens de EN 14450 (S1/S2) of de EN 1143-1 (Grade/klasse/CEN I t/m V).
Hiermee weet u zeker dat uw kluis een echt goede kluis is, die zijn mannetje staat bij een inbraak poging!

Het assortiment Salvus kluizen bestaat uit inbraakwerende privé kluizen, inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen, inbraak en brandwerende kluizen, afstortkluizen en ook archiefkasten.
Elke kluis kan worden voorzien van verschillende type sloten, zoals standaard sleutelslot. Maar ook met verschillende type elektronisch sloten.
Er zijn eenvoudige privé kluizen maar ook zware inbraak en brandwerende kluizen, in elk certificaat kunt u iets vinden.
Komt u de deze top kluizen bekijken in de kluizen showroom?

Waarom een Salvus kluis:

  • Onafhankelijk geteste kluizen.
  • Gecertificeerd volgens de belangrijkste EN normen.
  • Acceptatie door elke verzekeraar.
  • Hoge kwaliteit afwerking.
  • Elk type slot mogelijk.
  • Groot assortiment.

Kluiszorg Nederland is Gold dealer in Nederland voor de Salvus kluizen, hierdoor kunnen we ook maatwerk kluizen aanbieden voor deze range kluizen.
Wilt u bijvoorbeeld een extra verankering gat in de kluis, of een speciaal elektronisch slot ? Wij kunnen dit voor u realiseren.
Als Gold dealer mogen wij de kluizen aanpassen aan uw wensen met behoud van het certificaat.

Belt u met ons verkoop team: 0342-422239.Resultaat 1–16 van de 54 resultaten wordt getoond

Salvus kluis kopen?

Met een Salvus kluis koopt u kwaliteit!
Deze Duitse kluizen voldoen altijd, en staan echt hun mannetje tijdens een inbraak poging of tijdens een brand.

In elke klasse

In elke klasse heeft Salvus kluizen de juiste kluis, welk certificaat u ook kiest.
Allen getest door het ECB-S het belangrijkste test instituut voor kluizen in Europa. Hierdoor weet u zeker dat de kluis daadwerkelijk doet wat hij belooft. Of u nu een privé kluis neemt of een echt inbraakwerende kluis er is meestal een combinatie mogelijk met een brandwerend certificaat, hierdoor bent u veilig bij wat er ook gebeurt, inbraak, overval of een uitslaande brand de Salvus kluizen staan hun mannetje!

Gecertificeerde Salvus kluis

Er zijn enkel gecertificeerde Salvus kluizen, deze firma verkoopt geen “bouwmarkt” kluizen zonder certificering.
Een Salvus kluis heeft dus altijd een certificaat volgens EN 14450 of EN 1143-1. Vaak mogelijk in combinatie met een brandwerend certificaat volgens EN 15659 (LFS30P of LFS60P) .

Welke kluizen zijn er dan?

De Salvus Torino is de enige kluis serie zonder inbraakwerend certificaat, maar deze heeft wel een brandwerend certificaat volgens EN 15659 LFS60P. Deze kluis is dus alleen inzetbaar als de brandwering van belang is en de inbraakwering secundair is.

De Salvus Monza is een privé kluis in het lichtere segment met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Deze kluis heeft alleen een inbraakwerend certificaat (EN 14450 S2) en geen brandwerend certificaat.
De inhoud van de Salvus Monza is te verzekeren tot € 9.000,- mits de kluis goed verankert is.

De Salvus Palermo is een goede kluis voor privé gebruik, echt de ideale kluis voor thuis, voorzien van twee certificaten.
Een inbraakwerend certificaat volgens EN 14450 S2 en een EN 15659 LFS30P brandwerend certificaat die uw documentatie tot minimaal 30 minuten beschermd tegen de hitte van een brand.
De inhoud van de Salvus Palermo is te verzekeren tot € 9.000,- mits de kluis goed verankert is.

De Salvus Ravenna kluizen zijn de betere privé kluizen! Voorzien van twee certificaten die de kwaliteit van deze kluis bevestigen. De Salvus Ravenna kluis heeft een inbraakwerend certificaat volgens EN 1143-1 Grade I en heeft ook een brandwerend certificaat volgens EN 15659 LFS30P.
De inhoud van de Salvus Ravenna is te verzekeren tot € 20.000,- mits de kluis goed verankert is.

De Salvus Bologna kluizen zijn, vinden wij, de beste keus voor een privé kluis als wel voor zakelijk gebruik! Voorzien van twee certificaten die uw waardevolle spullen kunnen beschermen tegen inbraak, overval en brand. De Salvus Bologna kluis heeft een inbraak werend certificaat volgens EN 1143-1 Grade I en heeft ook een brandwerend certificaat volgens EN 15659 LFS60P.
De inhoud van de Salvus Bologna is te verzekeren tot € 20.000,- mits de kluis goed verankert is.

De Salvus Milano kluizen zijn echte top kluizen met een inbraak werend certificaat volgens EN 1143-1 Grade II en een brandwerend certificaat volgens EN 15659 LFS30P en een zeer uitgebreide reeks maatvoeringen.
De Salvus Milano zijn zeker een favoriet bij ons, lekker zwaar en zeer moeilijk te kraken! En een zeer goede prijs kwaliteit stelling!
De inhoud van de Salvus Milano is te verzekeren tot € 50.000,- mits de kluis goed verankert is.

De Salvus Rome is een Grade III gecertificeerde kluis volgens EN 1143-1 en is tevens voorzien van een LFS30P brandwerend certificaat volgens EN 15659. Hier mee is de Salvus Rome de ideale kluis voor de veeleisende consument.
De inhoud van de Salvus Rome is te verzekeren tot € 90.000,- mits de kluis goed verankert is.

De Salvus Bergamo is een echte kluis, die niet te kraken is tenzij u een echte kluisspecialist bent die met jaren lange ervaring in het openen van kluizen en veel tijd heeft misschien deze kluis kan kraken. De Salvus Bergamo is voorzien van verschillende “vallen” en zelf een glasplaat voor het slot zodat het openen van deze kluis bijna onmogelijk is.
De Bergamo is voor zien twee certificaten te weten EN 1143-1 Grade IV en EN 15659 LFS30P waarmee deze kluizen in de top van gecertificeerde kluizen zitten. Absoluut juweeltje!
De inhoud van de Salvus Bergamo is te verzekeren tot € 150.000,- mits de kluis goed verankert is.

En als laatste maar zeker de beste kluis die Salvus u kan bieden, de Salvus Massa! Alle specialiteiten van de kluisspecialisten van Salvus zijn verwerkt in deze kluis, van speciale vallen, glasplaten, mangaanstalen beschermplaten extra dikke schoten etc. Alles is uit de kast gehaald om de inhoud van de kluis optimaal te beschermen, alleen een specialist van Salvus kan deze kluis openen bij calamiteiten, dat zegt wel wat toch?
EN 1143-1 Grade V inbraak werend certificaat!
De inhoud van de Salvus Massa is te verzekeren tot € 250.000,- mits de kluis goed verankert is.

Kortom voor iedereen een Salvus kluis!

Bel met onze verkopers voor meer informatie: 0342-422239