Sistec kluizen Sistec kluizen

Sistec kluizen zijn de absolute top in kluizen! Deze uit Duitsland afkomstige kluizen zijn superieur in kwaliteit en afwerking.
Niet voor niets de meest verkochte kluis in Duitsland.
Bijna alle kluizen in het assortiment van Sistec zijn bij de toonaangevende ECB-S (European Certification Board – Security) getest en gecertificeerd. ECB-S kluis certificaten
Hier door weet u als eind gebruiker dat u een echt goede kluis koopt.

Het Assortiment

Het assortiment kluizen wat wordt aangeboden door Sistec is zo goed als compleet, waar door u voor elk doeleinde de juiste kluis kunt uit zoeken.

  • Meubelkluizen.
  • Brandwerende archiefkasten.
  • Inbraak en brandwerende documenten kluizen.
  • Waardekasten.
  • Datakluizen.
  • Afstortkluizen

Kluiszorg Nederland is als Gold dealer van Sistec kluizen in Nederland in staat aanpassingen te doen aan uw Sistec kluis, zoals verschillende elektronische sloten, maar ook extra bevestigingsgaten in achterwand en bodem, zodat een goede verankering altijd mogelijk is.
Nieuw is de mogelijkheid voor een kluis op maat maken voor bijvoorbeeld een server toepassing met airco of ventilatie mogelijkheid.

Bel voor meer informatie met ons verkoop team: 0342-422239Resultaat 1–16 van de 94 resultaten wordt getoond

Sistec kluizen

Sistec kluis kopen? Dan koopt u kwaliteit met Duitse afwerking! Veel varianten mogelijk en altijd voorzien van een ECB-S certificaat.

Met een ECB-S certificaat weet u zeker dat uw kluis een brand kan doorstaan en elke inbraak poging van een inbreker kan weerstaan (afhankelijk van het  inbraakwerend certificaat dat u kiest)

Welke Sistec kluizen zijn er

Sistec MT+ privé kluizen, met deze serie kluizen wordt de privé kluizen markt bediend. Prima kluizen met een laser gesneden deur die het gebruik van een koevoet voorkomen, deze is eenvoudig weg niet tussen het kozijn en de deur te plaatsen!
Dit is een inbraakwerende kluis met een minimale brandwering maar een goede inbraakwerendheid.

Inbraakwerend certificaat: EN 14450 S2 (ECB-S getest)
Brandwerend certificaat: Geen brandwerend certificaat, kluis gebouwd volgens de bouwnorm DIN 4102 wat een beperkte brandwerendheid geeft.
Indicatie waarde berging (voor de verzekeraar): € 5.000,- contant geld en € 9.000,- kostbaarheden.

Sistec TSF documentenkluizen, deze serie kluizen zijn gemaakt voor de zakelijke markt. Voor het opslaan van grote hoeveelheden documentatie die beschermd moet worden tegen makkelijk inzien en natuurlijk de gevolgen van een brand. Met de wet voor de privacy in het achter hoofd is dit de oplossing voor het opbergen van privacy gevoelige informatie.

Inbraakwerend certificaat: EN 14450 S2 (ECB-S getest)
Brandwerend certificaat: EN 15659 LFS30P gecertificeerde brandwering tot minimaal 30 minuten voor papier (ECB-S getest)
Indicatie waarde berging (voor de verzekeraar): € 5.000,- contant geld en € 9.000,- kostbaarheden.

Sistec Euroguard SE 0 inbraak en brandwerende kluizen.
Serie zakelijke kluizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding