De Raat kluis


De Raat kluis

Welkom bij Kluiszorg Nederland, dé specialist in het leveren van gecertificeerde kluizen van topkwaliteit. Wij bieden een breed scala aan kluizen, waaronder de bekende en betrouwbare Raat kluizen. Bij ons kunt u terecht voor het vinden van de perfecte kluis voor uw persoonlijke of zakelijke behoeften.

geld kluis

Inbraak & brandwerende Raat kluizen

De Raat is een toonaangevende producent van kluizen en brandwerende opslagsystemen, met een geschiedenis die teruggaat tot 1898. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan kluizen, waaronder brandwerende, inbraakwerende en gecertificeerde kluizen.

De Raat kluizen zijn ontworpen om uw waardevolle bezittingen te beschermen tegen verschillende risico’s, zoals inbraak, brand en waterschade. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en niveaus van veiligheid, zodat u altijd de perfecte kluis kunt vinden voor uw persoonlijke of zakelijke behoeften.

Inbraakwerende Raat kluizen

De inbraakwerende kluizen van De Raat bieden een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak. Ze zijn speciaal ontworpen om uw waardevolle bezittingen te beschermen.
De kluizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gehard staal en versterkt beton, en zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals meervoudige vergrendelingen en scharnieren met antipenetratieplaten. Hierdoor zijn ze bijzonder bestand tegen inbraak en diefstal.

Bekijk alle inbraakwerende kluizen

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Brandwerende Raat kluizen

De brandwerende kluizen van De Raat bieden uitstekende bescherming tegen brand. Ze zijn ontworpen om uw waardevolle bezittingen te beschermen tegen hoge temperaturen, rook, en waterschade tijdens brand.

De kluizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals vuurvaste isolatie en versterkt staal. Deze materialen zorgen ervoor dat de kluizen bestand zijn tegen temperaturen van 500 tot 1000 graden Celsius gedurende een bepaalde tijd, afhankelijk van het model. Dit betekent dat uw belangrijke documenten, contant geld, sieraden en andere waardevolle bezittingen veilig zijn in de kluis, zelfs als er een brand uitbreekt.

Bekijk alle brandwerende kluizen

Conclusie de Raat kluizen

Als u op zoek bent naar een veilige opslagplaats voor uw waardevolle bezittingen, dan is De Raat een uitstekende keuze. Bij Kluiszorg Nederland bieden wij een breed assortiment aan De Raat kluizen, waaronder inbraakwerende en brandwerende kluizen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen.

Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder