Kluis bezorgen


Kluis bezorgen

Het bezorgen van een kluis is specialistisch werk, een zware kluis moet met zorg worden vervoerd en het in/uitladen is zwaar werk.

Anonieme bezorging

Kluis bezorgen! anoniem en discreet

Laat het bezorgen van u kluis dan ook over aan de specialisten!
Kluiszorg Nederland kan dan ook desgewenst uw kluis zelf bezorgen bij u thuis of op kantoor/bedrijf.

Bezorgen door bode

Als u een kluis heeft geselecteerd in onze webwinkel of in de kluizenshowroom dan kunt u kiezen voor de bezorging uit de opties “kluis leveren door bode” of  “kluis leveren door Kluiszorg”, kiest u voor de levering door een bode dan wordt de kluis door een bode naar u toe gestuurd, op de door u gewenste dag.
Wij kunnen pas in de ochtend van die dag via een track en tracé de tijd aan geven wanneer u de kluis geleverd gaat krijgen. Vereiste bij deze optie is dat de kluis van te voren betaald is via een iDeal betaling of overmaken op onze bankrekening.

Bezorgen door Kluiszorg Nederland

Kluiszorg Nederland kan uw kluis bezorgen geheel anoniem en discreet, zonder enige vorm van reclame! Onze bussen zijn reclame vrij en ook onze kleding heeft

Kluis wordt geladen

Kluis van 200 KG wordt geladen voor aflevering

geen reclame uitingen en we doen de kluis in een anonieme witte doos zonder opdruk. Kortom, niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt.
Het tijdstip van leveren wordt met u in overleg gedaan, met een tijd window van twee uur, en natuurlijk bellen we een half uur van te voren dat we er aan komen.
U betaalt de kluis en levering aan onze eigen chauffeur via een PIN betaling of contant.
Wij plaatsen de kluis op de begane grond en leggen de werking uit, en desgewenst nemen we de pallet en verpakking weer mee voor u.
In overleg met de chauffeur kan de kluis ook geplaatst worden op een verdieping of in de kelder.
Een kluis kopen en anoniem laten bezorgen en pas betalen aan de chauffeur kan alleen bij Kluiszorg Nederland!

Belt u gerust met vragen: 0342.422239 bereikbaar elke dag van 08.00 uur tot 22.00 uur