Kluis bezorgen


Kluis bezorgen

Het bezorgen van een kluis is specialistisch werk. Een zware kluis moet met zorg worden vervoerd en het in/uitladen is zwaar werk. Wij bezorgen uw kluis zelf wanneer u daar voor kiest. Zetten hem op zijn plek en leggen u uit wat u moet weten over onderhoud, het slot en de verankering. Alles naar wens? Dan betaald u de kluis aan onze eigen chauffeur per PIN of contante betaling. Dit gebeurt natuurlijk geheel anoniem en discreet. Wij hebben geen enkele reclame uitingen op voertuigen en kleding, niemand weet/merkt dat u een kluis krijgt geleverd. Kluiszorg Nederland kan dan ook desgewenst uw kluis zelf bezorgen bij u thuis of op kantoor/bedrijf.

 

Tel: 0342-422239

 

 

Plaatsen op verdiepingen tot 400KG

 

Bezorgen door bode

Gratis

  • Wordt niet bezorgd op gewenste tijdstip
  • Kluis wordt op de stoep geplaatst, zelf naar binnen dragen
  • Kluis wordt niet anoniem bezorgd
  • Bij zwaardere kluizen gaat de bezorger niet tillen
  • Bezorger kan onverwacht kluis een dag later bezorgen waardoor u een dag later thuis moet blijven
Anonieme bezorging

Kluis bezorgen! anoniem en discreet

Bezorgen door bode

Als u een kluis heeft geselecteerd in onze webwinkel of in de kluizenshowroom dan kunt u kiezen voor de bezorging uit de opties “kluis leveren door bode” of  “kluis leveren door Kluiszorg”. Kiest u voor de levering door een bode dan wordt de kluis door een bode naar u toe gestuurd, op de door u gewenste dag.
Wij kunnen pas in de ochtend van die dag via een track en tracé de tijd aan geven wanneer u de kluis geleverd gaat krijgen. Vereiste bij deze optie is dat de kluis van te voren betaald is via een iDeal betaling of u kunt het geld overmaken op onze bankrekening.

Bezorgen door Kluiszorg Nederland

 

Kluis wordt geladen

Kluis van 200 KG wordt geladen voor aflevering

Kluiszorg Nederland kan uw kluis bezorgen geheel anoniem en discreet, zonder enige vorm van reclame! Onze bussen zijn reclame vrij en ook onze kleding heeft geen reclame uitingen en we doen de kluis in een anonieme witte doos zonder opdruk. Kortom, niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt.
Het tijdstip van leveren wordt met u in overleg gedaan, met een tijd window van twee uur. Daarnaast bellen we natuurlijk een half uur van te voren dat we er aan komen.
U betaalt de kluis en levering aan onze eigen chauffeur via een PIN betaling of contant.
Wij plaatsen de kluis op de begane grond en leggen de werking uit, en desgewenst nemen we de pallet en verpakking weer mee voor u.
In overleg met de chauffeur kan de kluis ook geplaatst worden op een verdieping of in de kelder. Wij zijn in staat een kluis te plaatsen op een verdieping of in een kelder via de trap tot wel 300 KG. Van belang is de staat van de trap, breedte en draaiing, tot slot is het formaat van de gekochte kluis natuurlijk van belang. Aan de hand van foto’s, of na een bezoek van onze vertegenwoordiger kan dit door ons worden uitgevoerd zonder schade. Een kluis kopen en anoniem laten bezorgen en pas betalen aan de chauffeur kan alleen bij Kluiszorg Nederland!

 

Belt u gerust met vragen: 0342.422239 bereikbaar elke dag van 08.00 uur tot 22.00 uur