Kluizen showroom bezoeken


Kluizenshowroom bezoeken?

Ziet u liever de kluizen in het echt met persoonlijk advies? Dan is het verstandig om één van onze kluizenshowrooms te bezoeken. Maak snel een afspraak. Mocht u beide showrooms te ver weg vinden, kunt u ook vrijblijvend een vertegenwoordiger langs laten komen. Klik dan op de button hieronder.

kluizenshowroom

Bezoek de kluizenshowroom van Kluiszorg.nl

Een kluis koopt u niet elke dag, en op het internet zijn genoeg kluizen te vinden, maar zijn dit goede kluizen, en is het wat voor uw situatie? Als u eenmaal heeft besloten een goede kluis te willen kopen, dan is het van belang te weten wat de verschillen van de kluizen onderling zijn.Welk type inbraakwerend certificaat wilt u op uw kluis, welk slot is van toepassing, en hoe werkt hij dan? Dat kunnen we u allemaal laten zien en voelen in de grootste kluizenshowroom van Nederland. Al vast wat informatie opdoen? Klik dan op de button hieronder

Zo koop je de juiste kluis

kluizenshowroom

Kom eens kijken in de kluizenshowroom!

alle soorten kluizen en elk certificaat is vertegenwoordigd in de kluizenshowroom, zie en voel het verschil. Wij maken gebruik van 2 kluizenshowrooms:
In Barneveld, hier kunt u de merken Salvus, Sistec, Chubb safes en Juwel bekijken.
In Zoetermeer, hier kunt u de merken van de Raat, Defender, DRS, en meer bekijken.
U wordt door ons rond geleid en wij vertellen u alles over de kluizen, sloten, verankering en bezorging en onze unieke service.

Kluis service

kluizenshowroom

Openingstijden Showroom Barneveld en Zoetermeer: 09.00 uur tot 16.00 uur maandag t/m vrijdag op afspraak.
Bel: 0342-422239 of gebruik ons afspraakformulier voor het maken van een afspraak.

    KLANT-GEGEVENS    AFSPRAAK-GEGEVENS