Afstortkluis

Een afstortkluis of afroomkluis kopen? Afstortkluizen zijn speciaal voor de veiligheid van uw personeel ontwikkeld. Wij hebben een ruim assortiment kassa en gecertificeerde afstortkluizen.

Tel: 0342-422239

Wij bezorgen zelf en anoniem

Plaatsen op verdiepingen tot 400KG

Waarom een Afstortkluis kopen

Overal waar contant geld in omloop is, loopt u het gevaar dat de kassa te vol loopt, waarmee de overvaller des te meer kans heeft een goede buit te bemachtigen, u kunt dan beter de kassa op tijd “afromen” en het  geld in een afstortkluis deponeren. Met het juiste slot is dit geld er alleen uit te halen door de eigenaar/beheerder van de afstortkluis.

 

Bel voor meer kluis informatie: 0342-422239

achteraf pin betalen bij kluis kluis professioneel verankeren kluis plaatsen op verdieping Anonieme bezorging kluis

 Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Afstort kluizen

Afstortkluis of afroom kluizen zijn verkrijgbaar met een gleuf, klep of lade en zijn altijd voorzien van een anti hengel voorziening, zodat niet via de gleuf , klep of lade de inhoud van de kluis is terug te halen.
Een gecertificeerde afstort kluis is voorzien van een EN 1143-2 certificaat dit is een andere normering dan voor de standaard kluizen (EN 1143-1).
Binnen deze normering is een aparte test sessie voor de klep, gleuf en lade van toepassing.
De afstortkluis met lade is de beste keus omdat de inhoud van de kluis geheel is afgeschermd door de lade constructie.

Gecertificeerde afstortkluis

Er zijn veel afstortkluizen binnen ons programma ook gecertificeerde afstortkluizen, bij een gecertificeerde afstortkluis is de inhoud van de kluis te verzekeren tot de W.I.B. (waarde indicatie berging) van het certificaat.
Kijk vooraf hoeveel contant geld er op enig moment in de kluis aanwezig kan zijn en bepaal op basis daarvan uw inbraakwerend certificaat. bijvoorbeeld als u een Grade I gecertificeerde afstortkluis neemt (Salvus Tivoli) mag daar maximaal € 10.000,- contant geld inzitten.

De kluissloten op een afstortkluis

De Kluisloten zijn heel belangrijk op een afstortkluis, omdat diegene die erin moet kunnen niet altijd aanwezig kan zijn, een elektronisch slot is dan zeker aan te bevelen, zodat hij met de managerscode de kluis kan bedienen en de gebruiker dit kan met de gebruikerscode, daar deze makkelijk is te wijzigen bij personeel wisseling.

De verankering

De verankering is altijd belangrijk maar bij een afstortkluis nog belangrijker, omdat deze vaak in een pand staat die niet bewoond wordt en er contant geld inzit. Twee factoren die een inbreker fijn vindt.
Laat een afstortkluis dus altijd met een chemisch anker vast zetten op meerdere ankers, aan wand en vloer. Kluiszorg Nederland kan dit natuurlijk professioneel en discreet voor u doen.