Kluiszorg Nederland


Kluiszorg Nederland?

Kluiszorg Nederland

Team Kluiszorg staat voor u klaar

Kluiszorg Nederland is een Professioneel bedrijf dat alle kennis in huis heeft over kluizen. Hieronder valt het plaatsen en verankeren van kluizen en het openen van kluizen in noodgevallen.  Al 20 jaar zijn wij de kluisspecialist voor heel Nederland, ooit begonnen in de zorg branche (vandaar de naam) zijn wij uit gegroeid tot de grootste gespecialiseerde kluisspecialist in Nederland.
Ons ervaren team kluisspecialisten helpt u bij het kopen van de juiste kluis voor uw doeleinde en wij verzorgen het hele traject van bezorgen, plaatsen, verankeren en onderhoud, Want uw kluis is onze zorg.

Anonieme bezorging van uw kluis!

kluis bezorgen

Kluis bezorgen anoniem en discreet! Geen reclame

Wij bezorgen uw kluis zelf in geheel anonieme busjes, zonder reclame opdruk.
Verder hebben onze medewerkers ook geen reclame op hun kleding, ook de kluizen zitten standaard in witte dozen zonder opdruk.
Hierin zijn wij echt uniek, geen enkele andere kluizen leverancier doet dit op deze manier. Waar andere kluizen leveranciers de kluis laten bezorgen door een bezorgdienst als Transmission of een lokale bezorger, doen wij dit met onze eigen bezorgservice. Dit voorkomt dat andere mensen weten dat u een kluis in huis heeft.

 

 

Kluizenshowroom

Natuurlijk heeft Kluiszorg Nederland de beschikking over een zeer complete kluizenshowroom We hebben er een in Zoetermeer en in Barneveld! hierin staan alle kluis soorten en alle certificaten zijn vertegenwoordigd. Al onze kluizen zijn gecertificeerd, en kunnen naar wens worden uitgevoerd met een elektronisch slot, elektronisch slot + sleutelslot of een geavanceerd elektronisch slot met mogelijkheid voor aansluiting op uw alarm systeem, uitlezen wie wanneer in de kluis is geweest etc. Kom dit bekijken in de kluizenshowroom, wel graag op afspraak zodat we alle tijd hebben om u te woord te staan en alles te laten zien.

Plaatsen en verankeren van uw kluis.

Kluis op trap

Uw kluis op de trap, tot 300 kg veilig naar kelder/etage zonder schade!

Wij hebben eigen medewerkers die uw kluis kunnen verankeren aan uw woning. Dit doen wij professioneel met alle mogelijke soorten bevestiging materiaal, zwaarlast ankers of chemisch wij kunnen het allemaal. Natuurlijk gebeurt dit wel in overleg met u, we bekijken de plek waar u wilt dat de kluis wordt geïnstalleerd, of we zoeken samen met u de juiste plek. Wij doen dit al 20 jaar en hebben dus veel ervaring met het verankeren van kluizen.
Wat ons echt uniek maakt is dat wij als enige kluisspecialist in Nederland ook kluizen plaatsen en verankeren op verdiepingen of in kelders met trap. Tot wel 400 kilo gaat gewoon de trap op of af, en dat tegen ook nog eens de laagste tarieven! U krijgt ook een verankering certificaat.

 

 

 Bestellen en betalen van de kluis.

U kunt via de website kluizen bestellen en betalen via ideal, of u kunt achteraf betalen aan onze chauffeur via PIN of contant.
Bedrijven kunnen in overleg met ons betalen via overboeking, dat moet dan wel met onze voorwaarden van betaling binnen 7 dagen.
Bestellingen kunt u ook door geven via de mail of u belt naar ons op 0342-422239. Het voordeel van bestellen via de website is dat u dat doet met in achtneming van de wet “bestellen op afstand” dat houdt in dat u de kluis binnen 8 werkdagen mag terug sturen en u het bedrag direct weer terug ontvangt. Het voordeel van bestellen via de mail of bellen is dat we samen nog even doornemen of de kluis wel de beste keus is, misschien hebben we wel een andere beter alternatief.
U krijgt overigens ook nog eens 5 jaar garantie op de kluis!

Kortom bij Kluiszorg Nederland staat de klant centraal en is koning! Wij doen er alles aan om u een tevreden klant te laten zijn!