Kluis keuze hulp


Stap 1: welk certificaat moet de kluis hebben, hoe hoger het certificaat hoe sterker de kluis is.

Inhoud kluis tot max: € 9.000,-

S2-gecertificeerde kluizen zijn geschikt voor (persoonlijk) gebruik, en ze kunnen voldoende bescherming bieden voor niet al te kostbare bezittingen.

EN 14450 S2 certificaat

Inhoud kluis tot max: € 20.000,-

Een Grade I-gecertificeerde kluis is ideaal voor het opbergen van waardevolle items zoals sieraden, contant geld, belangrijke documenten en andere kostbaarheden.

EN 1143-1 Grade I certificaat

Inhoud kluis tot max: € 50.000,-

Een Grade II kluis kan een breed scala aan waardevolle bezittingen beschermen, zoals sieraden, belangrijke documenten, horloges, contant geld en andere kostbaarheden.

EN 1143-1 Grade II certificaat

Inhoud kluis tot max: € 90.000,-

Grade III gecertificeerde kluizen bieden een hoge mate van inbraakwerendheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen geavanceerde inbraakpogingen en inbraakgereedschappen.

EN 1143-1 Grade III certificaat

Inhoud kluis tot max: € 150.000,-

Grade IV-gecertificeerde kluizen bieden een zeer hoge mate van bescherming. Ze zijn speciaal ontworpen om weerstand te bieden tegen zeer geavanceerde inbraakpogingen en professionele inbraakgereedschappen.

EN 1143-1 Grade IV certificaat

Inhoud kluis tot max: € 250.000,-

Grade V-gecertificeerde kluizen bieden de hoogste mate van inbraakwerendheid. Ze zijn nauwgezet ontworpen om de meest geavanceerde inbraakpogingen en professionele inbraakgereedschappen te weerstaan.

EN 1143-1 Grade V certificaat

Bekijk hieronder het dekkingsadvies van de vereniging geld- en waardeberging

Het bepalen van de juiste kluis kan erg lastig zijn, daarom hebben wij speciaal voor u deze keuzehulp gemaakt. U kunt bepalen aan de hand van de verschillende stappen welke kluis het beste bij uw wensen past.