Kluiszorg service


Kluiszorg Nederland service, over ons

Kluiszorg Nederland is meer dan alleen een website met kluizen. Wij leveren de kluizen zelf tot in uw woning of bedrijf op elke verdieping tot 400kg. Daarnaast kunnen wij de verankering verzorgen (chemisch anker). Wij kunnen uw kluis verhuizen, openen bij calamiteiten en we zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk advies. We beschikken over 2 grote kluizenshowrooms en hebben vertegenwoordigers die bij u thuis of op kantoor u kunnen adviseren in heel Nederland.

  • Onderaan de streep de goedkoopste
  • Gecertificeerde kluizen
  • Gecertificeerde verankering

Direct contact? Bel ons gerust op 0342 422 239

Voordeel van een kluis kopen

Team Kluiszorg Nederland

Kluiszorg services

Kluis bezorgen

Wij leveren de kluizen zelf bij u af, discreet en anoniem. Niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt! Alles voor de veiligheid van onze klanten.

Lees meer

Kluis betalen

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt iDEAL betalen in de webshop, maar ook gewoon pinnen na het afleveren van de kluis!

Lees meer

Kluis verankeren

Het verankeren van de kluis is erg belangrijk! Omdat wij een gespecialiseerd bedrijf zijn krijgt u ook een verankeringsbewijs.

Lees meer

Kluizen showroom

Bekijkt u liever uw kluis in het echt? Dan kunt u terecht in twee kluizenshowrooms (Barneveld en Zoetermeer) om alle kluizen te bekijken.

Lees meer

Kluis specialist aan huis

Waar moet de kluis komen? Kan een kluis in de kelder? Kan de door mij gewenste kluis door de deur? Vragen die wij gemakkelijk aan huis of kantoor voor u kunnen bekijken en beantwoorden

Lees meer

Vrijblijvende catalogus aanvragen

Bekijkt u liever onze kluizen in een folder? Dan sturen wij die toch gewoon op? Vraag een catalogus aan!

Lees meer

Vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen over een specifieke kluis of als u nog niet precies weet welke kluis voor u geschikt is.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Liever advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op

Lees meer

 

Kluis betalen?

Bij Kluiszorg Nederland kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt iDEAL betalen op de site. Verder betaalt u dan via een betaalservice die geheel veilig en vertrouwd is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de kluis te betalen tijdens het afleveren. Dit kan dan contant of via ons pinapparaat. Dit is ook veilig en vertrouwd.
U kunt dan eerst de kluis bekijken en betaalt pas als u tevreden bent over de kluis en levering. Niet tevreden? Dan geeft u de kluis gelijk weer mee aan de chauffeur!

Bel ons!

Ons team staat u graag te woord! Wij helpen u graag met vinden van de juiste kluis voor u, dus bel ons voor vrijblijvend advies ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend!

Uw kluis is onze zorg! Tel: 0342-422239