Kluiszorg service


Kluiszorg Nederland dé kluisspecialist voor heel Nederland.

Kluiszorg Nederland is meer dan alleen een website met producten. Wij leveren de kluizen zelf tot in uw woning of bedrijf. Wij kunnen de verankering verzorgen Team Kluiszorg(altijd chemische verankering standaard) ook op verdiepingen en in kelders. We kunnen uw kluis weer verhuizen, openen bij calamiteiten en we zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning bij het kopen van een gecertificeerde privékluisinbraakwerende en/of brandwerende kluis.
We hebben de beschikking over de grootste kluizenshowroom van Nederland en hebben vertegenwoordigers die bij u thuis of op kantoor u kunnen adviseren over kluizen, de plek om de kluis te verankeren en welk slottype voor u geschikt is.

Contact met Kluiszorg Nederland.

Contact met Kluiszorg Nederland? Kluiszorg Nederland is bereikbaar via de telefoon van `s morgens 09.00 uur tot 22.00 uur in de avond en ook vaak in de weekenden tot deze tijden (gewoon proberen). Ook kunt u ons een e-mail sturen op de volgende adressen: info@kluiszorg.nl  en/of  sander@kluiszorg.nl

Kluis leveren.

Wij leveren de kluizen zelf bij u af, discreet en anoniem. Niemand merkt dat u een kluis geleverd krijgt!
Wij zetten de kluis op de begane grond voor u op de plek waar u hem wilt hebben of op een verdieping (tegen een kleine vergoeding) met trap opgang.
Gewoon binnen, en niet bij u op de stoep, op een pallet.
Alle andere sites laten uw kluis opsturen door een bode, dat is zeker niet ideaal: schade, onwillige chauffeur die niet wil sjouwen met een kluis, vaak beschadigingen aan de kluis, geen uitleg over de kluis en weer iemand die weet dat u een kluis heeft. Bij ons niet: eigen bezorgservice tot in uw huis / bedrijf en we nemen indien gewenst de verpakking (pallet) gewoon weer mee.
Ook heel fijn: u betaalt de kluis pas bij afleveren aan onze eigen chauffeur per pin betaling of contant.
Is de kluis niet wat u ervan verwacht had? Gewoon weer mee terug geven aan onze chauffeur/ monteurs, zo simpel kan het ook.
Wij maken een afspraak met u met een 2 uur tijdsbestek en bellen indien u dit wenst een half uur van tevoren op dat we eraan komen!

Kluis betalen?

Bij Kluiszorg Nederland kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt iDEAL betalen op de site. U betaalt dan via een betaalservice die geheel veilig en vertrouwd is. U kunt er ook voor kiezen de kluis te betalen tijdens het afleveren. Dit kan dan contant of via ons pinapparaat. Dit is ook veilig en vertrouwd.
U kunt dan eerst de kluis bekijken en betaalt pas als u tevreden bent over de kluis en levering. Niet tevreden? Dan geeft u de kluis gelijk weer mee aan de chauffeur!

Kluis verankeren.

Het verankeren van uw kluis is heel belangrijk! Hoe lichter de kluis hoe belangrijker het is om deze deugdelijk te verankeren.
U wilt niet dat de kluis zomaar mee te nemen is, dus een deugdelijke verankering is van belang.
Al onze kluizen worden geleverd met verankeringsmateriaal dat goed gekeurd is door de instantie die de kluis ook test (bijvoorbeeld het ECB-S).
Kluis wordt geladenIn onze ogen vinden wij dit niet altijd voldoende, soms zijn de meegeleverde verankeringsmaterialen echt te licht.
Vraag dan aan onze chauffeur om beter materiaal.
Het verankeren van een kluis kunt u, als u een beetje handig bent best zelf, maar u kunt het ook ons laten doen. Echter de verzekeraar vraagt vaak naar een bewijs dat de kluis is geïnstalleerd door een gespecialiseerd bedrijf, zodat ze zekerheid hebben dat de kluis echt goed is gemonteerd. Wij geven een verankeringsbewijs af, die u kunt overleggen aan uw verzekeraar. Kluis verankeren op verdieping
Wij kunnen tegen een gering bedrag voor u de kluis verankeren, dit kunnen wij op verschillende manieren doen, chemisch (deze doen wij standaard, dit is de beste wijze om uw kluis te verankeren), zwaarlast ankers, keilbouten, verlijming etc. Ter plaatse bepalen we wat de beste oplossing is. Kluiszorg Nederland is de enige in Nederland die ook plaatsing en verankering van kluizen op verdiepingen verzorgen tot wel 250 KG (of meer als de trap oké is) geheel veilig voor u en voor ons. Met speciaal gereedschap en treetje voor treetje komt elke kluis boven of beneden in de kelder!

Kluizenshowroom

Showroom kluizen

Showroom kluizen

Natuurlijk heeft een kluisspecialist een kluizenshowroom om elke kluis te kunnen bekijken! Kluiszorg Nederland beschikt over de grootste kluizenshowroom van Nederland en dan ook nog mooi centraal gelegen in het midden van het land! In de kluizenshowroom kunt u de kluizen voelen, en dan ziet u zo het verschil tussen een echte kluis of een bouwmarkt “kluisje”. Tevens kunt u hier alle type sloten zien en bedienen. Ook leert u ons kennen en dat is ook altijd prettig om te weten met wie u zaken doet!

Kluisspecialist aan huis/bedrijf.

Waar moet de kluis komen? Kan een kluis in de kelder? Kan de door mij gewenste kluis wel door de deur? Welk type slot? Kan het slot op mijn alarmsysteem worden aangesloten? Er zijn veel vragen over kluizen die u gewoon kan bespreken bij u thuis of op kantoor. Privé, anoniem en geheel vrijblijvend gewoon bij u thuis! Wilt u niet naar de kluizenshowroom komen, omdat deze bijvoorbeeld te ver weg is, laat dan een vertegenwoordiger langskomen bij u!

Catalogus van Kluiszorg Nederland.

Wij hebben ook een catalogus met gecertificeerde kluizen en een uitleg over de kluistesten en certificaten.
Deze kunt eenvoudig aanvragen en dan wordt de catalogus anoniem opgestuurd. Er zijn geen kosten verbonden aan de catalogus!

Offerte aanvragen.

U kunt een offerte aanvragen over een specifieke kluis of als u nog niet precies weet welke kluis voor u geschikt is.
Gebruik de “offerte” tool voor een offerteaanvraag.

Veel gestelde vragen.

Met de veel gestelde vragen pagina worden al veel vragen beantwoord, maar kunt u ook lezen wat u nog niet had bedacht aan vragen!
Veel vragen worden hier al beantwoord, maar vind u hier niet uw antwoord op uw vraag, dan belt u gelijk met : 0342-422239 en stel u vraag aan onze kluisspecialist!

ABN AMRO kluizenactie

In samenwerking met de ABN AMRO hebben we een kluizenactie gemaakt om de klanten die niet meer in aanmerking kunnen komen voor een kluisje bij hun bankfiliaal een echt gecertificeerde kluis bij hun thuis te verzorgen tegen een extra korting en met de mogelijkheid van een goede verankering!
In deze actie zitten echt alleen de beste gecertificeerde kluizen uit ons assortiment en in elke prijsklasse met alle mogelijke certificaten, zowel inbraak als brandwerende kluizen! Kijk snel bij de ABN AMRO kluizenactie. Voor de juiste keuze belt u ons deskundig verkoopteam.