Contact


Contact met Kluiszorg Nederland

Kluiszorg Nederland is gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden, leveren en verankeren van kluizen door heel Nederland en België.
Ons team van gescreende medewerkers kan u altijd helpen bij het maken van de juiste keuze in gecertificeerde kluizen.
Alles wat wij doen gaat geheel discreet en anoniem, zo hebben we geen reclame op onze voertuigen en kleding en zitten de kluizen tijdens de aflevering in discrete witte dozen zonder opzichtige opdruk!
Wij kunnen u ontvangen in één van de twee kluizenshowrooms die wij tot onze beschikking hebben of wij komen bij u voor advies over kluizen en de beste plek in uw huis of op kantoor om deze te verankeren. Omdat wij alles zelf doen van advies tot afleveren (geheel anoniem discreet natuurlijk) heeft u de mogelijkheid de kluis pas te betalen bij aflevering/verankeren aan onze eigen chauffeur/monteur per PIN of contant. Kortom voor de beste service bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw Kluis is onze Zorg!

Team Kluiszorg Nederland

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij proberen u zo goed mogelijk verder te helpen.

Team kluiszorg

 

 

Kluiszorg Nederland

Correspondentie adres:

Hertespoor 20
3772 SC BARNEVELD
Tel: 0342-422239
Mob: 06-51346393
website: www.kluiszorg.nl
email: info@kluiszorg.nl

Kluizenshowroom bezoeken: Hier komt u naar toe voor gecertificeerde kluizen, privékluizen, archiefkasten, sleutelkluizen, afstortkluizen en inbraak- en brandwerende kluizen.

Aan de Hanzeweg 10 3771 NG te Barneveld -Hier staan de kluizen van Salvus, Sistec, Chubsafes (voormalig Lips kluizen) Filex en Juwel kluizen allemaal opgesteld. Wel eerst een afspraak maken!

Aan de Edelgasstraat 5 2718 SX te Zoetermeer -Hier staan de kluizen van DRS de Raat kluizen, Defender, Wertheim, Vector, Prisma en PT/ET privé kluizen. Wel eerst een afspraak maken!

    Kluiszorg Hertespoor 20 3772 SC Barneveld 0342 422 239 info@kluiszorg.nl KvK: 08122051 BTW: NL812871236B01