Kluis verankeren


Kluis verankeren

Een kluis verankeren is een heel belangrijk onderdeel bij het kopen van een kluis!
En met trots kunnen wij zeggen: In het verankeren van kluizen zijn wij de beste, dat is onze specialiteit!

Waarom  een kluis verankeren?  Team Kluiszorg kluisspecialisten

Een kluis verankeren is heel belangrijk, vooral bij lichtere kluizen, je wilt niet dat de kluis zomaar mee te nemen  is door een kwaadwillende.
Ander belangrijk punt is dat de verzekeraar niets uitbetaald als de kluis niet op de juiste wijze is verankerd. Een verzekeraar erkend het certificaat en het daaraan hangende W.I.B. (waarde indicatie berging) pas bij een deugdelijke verankering uitgevoerd door een erkend verankeraar. Dus niet uw handige neefje, al zou hij dit wel kunnen.

Wij zijn een erkend verankeraar!

Als enige in Nederland doen wij de verankering geheel zelf, en onze monteurs hebben de cursus “erkend verankeraar” gevolgd. Wij zijn de enige kluisspecialist die het verankeren zelf doen, andere partijen bieden de service wel aan (alleen op begane grond of tot 90 KG op etages) maar laten dit doen door een vervoerder/verhuizer.
Met meer dan 20 jaar ervaring in het verankeren van kluizen hebben we elke situatie wel eens meegemaakt en kunnen we dan ook elke kluis op elke locatie plaatsen en verankeren.
Kluiszorg Nederland kan kluizen tot wel 400 KG zonder schade via de trap (zonder traploper, en zonder takelen, want dit geeft altijd schade) plaatsen en verankeren op verdiepingen en in kelders!
We hebben ons geheel gespecialiseerd in het verankeren met chemische ankers, dit is de sterkste manier om een kluis te verankeren aan uw woning of bedrijfspand.

De beste wijze van een kluis verankeren

De beste wijze van een kluis verankeren is met een chemisch anker. Hiervoor is nodig: een goede betonnen muur of wand (geen tussen muur). Bij een chemische verankering wordt een gat geboord en deze wordt gevuld met een twee componenten pasta en een draadeind waar de kluis aan bevestigd wordt door middel van een moer. Door de chemische reactie wordt dit net zo sterk als het beton en krijg je de hoogst haalbare uittrekkracht. Dit is de beste manier om een kluis te verankeren! Ons installatie team doet altijd deze wijze van  kluis verankeren! Een groot voordeel bij deze wijze van verankeren is dat de kluis nog verhuisbaar blijft.

Kluis verankeren op verdieping of in de kelder

Als enige in Nederland brengen wij kluizen naar een verdieping met trapopgang of in kelders via de trap.Kluis op trap
En dat zonder traploper, de traploper maakt namelijk erg snel beschadigingen aan uw trap!
Wij hebben speciale beugels die we aan de kluis vast maken waardoor we de kluizen treetje voor treetje naar boven of naar beneden brengen.
We kunnen op deze wijze ook uw kluis weer verhuizen. We kunnen kluizen tot 400 KG, of meer als de trap daar geschikt voor is, op deze manier naar de verdieping brengen, dit is echt uniek, niemand doet dit! Er zijn aanbieders die zeggen dat ze ook kluizen op verdiepingen plaatsen maar dit doen ze tot maar 90 KG met een traploper, als ze op een traploper meer dan dat gewicht doen, krijgt u deuken in uw traptrede. Bij zwaardere kluizen gaan ze “takelen” met kranen etc. dat levert een grote prijsverhoging op!

Anoniem en discreet

Als Kluiszorg Nederland bij u de kluis komt bezorgen en verankeren, dan doen wij dit geheel anoniem en discreet. Onze voertuigen en kleding hebben geen reclame uitingen, niemand in uw omgeving merkt dat u een kluis geleverd krijgt. Dit is heel belangrijk, hoe minder mensen weten dat u een kluis heeft hoe beter!

  • Chemische manier van verankeren zonder meerprijs
  • Professionele en vakkundige verankering door ons zelf  Uitleg kluis
  • Anonieme levering en verankering van kluizen
  • Ook op verdiepingen tot wel 400 KG, via de trap zonder schade!
  • Kluizen op hoogte plaatsen aan de muur.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste plek in uw woning voor het verankeren van een kluis?

Het vinden van een goede plek in uw woning voor het op de juiste wijze verankeren van uw kluis kan best lastig zijn.
Hierbij kunnen we u helpen.
Als u een serieuze goede kluis zoekt is deze vaak zwaar en kan hij dan bijvoorbeeld in een kast worden geplaatst, of op hoogte worden gehangen?
Een kluisspecialist van Kluiszorg Nederland kan u helpen bij het uitzoeken van de juiste kluis voor u, en waar deze kan worden verankerd aan uw woning.

Maak hier een afspraak met een kluisspecialist

Of lees dit blog bericht

 

 

 

Kluis verankeren film

 

 

 

Bel of mail gerust met vragen over onze werkwijze, of bij hulp over de verankering: 0342-422239

Enkele praktijk voorbeelden:

kluis in kast verankeren Kluis in de kelder?