Documentenkluizen

Documentenkluizen voor het opslaan van grote hoeveelheden documenten. Alle documentenkluizen kunnen we op maat inrichten met hangmappen, extra legborden, rail systemen etc. Documentenkluizen zijn ideaal voor onder andere op kantoor.

 

Tel: 0342-422239

 

Wij bezorgen zelf en anoniem

 

Plaatsen op verdiepingen tot 400KG

Waarom een documentkluis?

Een documentenkluis beschermt bijvoorbeeld uw papieren en documenten tegen brand. Bent u van plan om erg belangrijke documenten en bijvoorbeeld datadragers op te slaan, dan bieden brandwerende datakluizen een mogelijke oplossing.

Archiefkasten

Voor het veilig opbergen van dossiers

archiefkast

Zonder certificaat

Heeft geen officieel certificaat

Documentkluis

Documentkluis s2

Opslaan grote hoeveelheden data

documentkluis

Documentkluis Grade I

EN 11443-1 Grade I certificaat

Documentkluis Grade I

Documentkluis Grade II

EN 1143-1 Grade II certificaat

documentkluis grade II, bescherm data tegen brand

Hotelkluis

Hotelkluisje met hotelfunctie

Hotelkluis

Heeft u vragen over één van onze documenten kluizen of hulp nodig bij het kopen van de juiste kluis? Bel dan met onze kluisspecialist: 0342-422239

achteraf pin betalen bij kluis kluis professioneel verankeren kluis plaatsen op verdieping eigen bezorgservice kluis Anonieme bezorging kluisResultaat 1–16 van de 132 resultaten wordt getoond

Brandwerende documentenkluizen

Een goede gecertificeerde documentenkluis heeft de eigenschappen van een inbraak- en brandwerende kluis, maar is vaak groter dan een standaard kluis. Daarnaast is de inrichting van een documenten kluis al voorbereid op bijvoorbeeld hangmappenframes en uittrekbare schrijfplanken. Een documentenkluis kan ook verschillende manieren worden gebruikt door het inzetten van een extra kluisje, kunnen sommige spullen nog eens extra worden opgeborgen (beveiligd), of u gebruikt de helft van de kluis voor dossiers en de andere helft voor artikelen.

Welk slot op de documentenkluis?

Documentenkluizen worden meestal gebruikt in kantoren, en dan door het personeel, een elektronisch slot is dan echt aan te bevelen.
Een elektronisch slot heeft één of meerdere code mogelijkheden, hier door kunt u een hiërarchie in voeren bij het personeel, en als er wisseling in het personeel bestand is dan kunt u eenvoudig de code veranderen voor een optimale veiligheid, bij een sleutelslot moet er een goede sleutel beheer worden opgezet, deze sleutels kunnen worden bij gemaakt zonder dat u het weet, en dan is het overzicht al snel weg. En blijft de sleutel buiten kantooruren in het pand, dan kan die gevonden worden door de inbreker.