Documentenkluis

Bescherm uw waardevolle documenten met onze documentenkluizen. Wij bieden brand- en inbraakwerende kluizen speciaal ontworpen voor documentenopslag. meer

Onze kluizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met professionele installatie- en onderhoudsdiensten. Bewaar uw documenten op een veilige manier met onze documentenkluizen.

Tel: 0342-422239

 

Wij bezorgen zelf en anoniem

 

Plaatsen op verdiepingen tot 400KG

 Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

Brandwerende documentenkluizen

Een goede gecertificeerde documentenkluis heeft de eigenschappen van een inbraak- en brandwerende kluis, maar is vaak groter dan een standaard kluis. Daarnaast is de inrichting van een documenten kluis al voorbereid op bijvoorbeeld hangmappenframes en uittrekbare schrijfplanken. Een documentenkluis kan ook verschillende manieren worden gebruikt door het inzetten van een extra kluisje, kunnen sommige spullen nog eens extra worden opgeborgen (beveiligd), of u gebruikt de helft van de kluis voor dossiers en de andere helft voor artikelen.

Welk slot op de documentenkluis?

Documentenkluizen worden meestal gebruikt in kantoren, en dan door het personeel, een elektronisch slot is dan echt aan te bevelen.
Een elektronisch slot heeft één of meerdere code mogelijkheden, hier door kunt u een hiërarchie in voeren bij het personeel, en als er wisseling in het personeel bestand is dan kunt u eenvoudig de code veranderen voor een optimale veiligheid, bij een sleutelslot moet er een goede sleutel beheer worden opgezet, deze sleutels kunnen worden bij gemaakt zonder dat u het weet, en dan is het overzicht al snel weg. En blijft de sleutel buiten kantooruren in het pand, dan kan die gevonden worden door de inbreker.

pop up advies aan huis