Documenten kluizen

Documentenkluizen voor het opslaan van grote hoeveelheden documenten.
Alle documentenkluizen kunnen we op maat inrichten met hangmappen, extra legborden, rail systemen etc.

Bel voor meer informatie: 0342-422239Resultaat 1–16 van de 46 resultaten wordt getoond

Archiefkasten

Een archiefkast uit ons uitgebreide assortiment is vaak een brandwerende archiefkast, deze kasten zijn voornamelijk ontworpen om grote hoeveelheden dossiers zo efficiënt mogelijk op te bergen, dit kan door middel van hangmappen frames en uittrekbare legborden goed en secuur gedaan worden.

Brandwerende archiefkasten

Een brandwerende archiefkast is ontworpen voor het beschermen van uw dossiers tijdens een brand, door middel van isolatie in de dubbele wanden wordt de hitte die tijdens een brand ontstaat efficiënt buiten gehouden.
Een archiefkast met een echt brandwerend certificaat is hierin wel beter dan een kluis met DIN 4102 isolatie, deze biedt aanmerkelijk minder zekerheid tijdens een brand. De keuze voor een gecertificeerde brandwerendheid van een EN 15659 genomineerde archiefkast is zeker aan te bevelen als u voor zekerheid gaat.

Inbraak- en brandwerende archiefkast

Binnen ons assortiment hebben we ook archiefkasten die inbraak- en brandwerend zijn. Deze archiefkasten combineren een goede inbraak en brandwerendheid en kunnen dan ook voor andere doeleinde worden gebruikt als alleen dossiers opslaan, denk hierbij aan gereedschap, en brand gevoelige laptops en kantoor artikelen.

Documenten kluis

Een goede gecertificeerde documenten kluis heeft de eigenschappen van een inbraak- en brandwerende kluis, maar is vaak groter dan een standaard kluis. Ook is de inrichting van een documenten kluis al voorbereid op bijvoorbeeld hangmappenframes en uittrekbare schrijfplanken. Een documentenkluis kan ook verschillende manieren worden gebruikt door het inzetten van een extra kluisje, kunnen sommige spullen nog eens extra worden opgeborgen (beveiligd), of u gebruikt de helft van de kluis voor dossiers en de andere helft voor artikelen.
Een mooi voorbeeld van zo’n kluis is de Sistec TSF serie documenten kluizen. 

Welk slot op de documentenkluis?

Documentenkluizen worden meestal gebruikt in kantoren, en dan door het personeel, een elektronisch slot is dan echt aan te bevelen.
Een elektronisch slot heeft één of meerdere code mogelijkheden, hier door kunt u een hiërarchie in voeren bij het personeel, en als er wisseling in het personeel bestand is dan kunt u eenvoudig de code veranderen voor een optimale veiligheid, bij een sleutelslot moet er een goede sleutel beheer worden opgezet, deze sleutels kunnen worden bij gemaakt zonder dat u het weet, en dan is het overzicht al snel weg. En blijft de sleutel buiten kantooruren in het pand, dan kan die gevonden worden door de inbreker.