Kluis voor thuis?

Koop uw privé-kluis voor thuis bij Kluiszorg. Wij bieden een breed scala aan brand- en inbraakwerende privé-kluizen, perfect voor meer

thuisgebruik. Onze kluizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met professionele installatie- en onderhoudsdiensten. Bescherm uw waardevolle bezittingen nu op de meest veilige manier.

 

Tel: 0342-422239

Wij bezorgen zelf en anoniem

Plaatsen op verdiepingen tot 400KGResultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond

Privékluis voor thuis

Een privékluis voor thuis en sla uw waardevolle (emotioneel) spullen op tegen de inbreker en brand.
Een privékluis met een certificaat wordt wel aanbevolen, dan weet u dat u een goede kluis koopt die ook daadwerkelijk doet wat u er van verwacht.

Privékluizen met certificaat

U kunt privékluizen krijgen zonder en met certificaat, de meeste privé kluizen zijn zonder certificaat te koop bij bouwmarkten en op veel websites, die graag goedkope kluizen verkopen.
Kluiszorg Nederland verkoopt alleen privékluizen zonder certificaat als wij ze kennen en weten dat het wel goede kluizen zijn zoals de Salvus Palermo serie kluizen, of als ze een andere meerwaarde hebben zoals de Salvus Torino kluizen deze zijn niet goed inbraak werend maar hebben wel een brandwerend certificaat. Maar de beste keus voor een goede inbraak- en brandwerende privé kluis is de Salvus Bologna, deze heeft alles een goede inbraakwering en zeer goede brandwering.

Kluis certificaat?

Als u wel een goede privékluis wilt kopen dan zult u voor een kluis met een certificaat moeten gaan, dit houdt in dat de kluis is gebouwd volgens de Europese norm EN 14450 en ook is getest op zijn inbraakwerende capaciteiten. Er zijn 2 niveaus, S1 en S2 deze vertegenwoordigen een inbraak werend niveau die wordt erkend door de verzekeraar, S2 is in dit geval beter dan S1.
Voor de verzekeraar is het van belang te weten dat de kluis daadwerkelijk een inbreker kan buiten houden (afhankelijk van het gebruikte gereedschap van de inbreker) en heeft daar dan ook een geld en waardevolle spullen bedrag aan gehangen:
S1  € 2.500,- contant geld en € 5.000,- waardevolle spullen.
S2 € 5.000,- contant geld en € 9.000,- waardevolle spullen.

Beter dan een Privé kluis?

Is een privékluis wel de beste keus? Zoals bij alle producten zijn er goede en slechte artikelen, zo ook bij kluizen.
En ja, er zijn dus betere kluizen te koop dan een privékluis en dat is bij kluizen makkelijk te zien aan de certificaten. Hoe hoger het certificaat hoe beter de kluis.
Kijk bij de categorie inbraakwerende kluizen naar de betere kluizen met een hoger certificaat.

Privékluis verankeren

Hoe lichter de kluis hoe belangrijker de verankering wordt!
Een privé kluis over het algemeen compact en licht en zo op te pakken en mee te nemen, dus is een goede verankering extra belangrijk.
Bij alle privékluizen leveren wij verankering materiaal die voldoende moet zijn om de kluis deugdelijk te verankeren aan uw woning, mits op de juiste wijze toegepast.
Kies voor zekerheid en laat ons uw kluis verankeren met verankering certificaat en wij verankeren standaard op de chemische wijze uw kluis, dit is de sterkste manier om een kluis te verankeren, en de kluis is gewoon te demonteren om bijvoorbeeld te verhuizen.

Waarom een compacte kluis?

Er zijn verschillende redenen waarom een compacte of meubelkluis een goede oplossing voor je probleem kunnen bieden. U wilt bijvoorbeeld persoonlijke eigendommen zoals sieraden en usb veilig stellen of belangrijke pasjes op kantoor uit het zicht houden.

Andere bekeken ook deze kluizen

Prive kluis

Kluis voor thuis of op kantoor

privekluis

Brandwerend

Met brandwerend certificaat

brandwerende kluis

Inbraak/brand- werende kluis

Gecertificeerde kluizen!

Inbraak/brandwerende kluis

Sleutelkluis

Sleutelkluis voor thuis of kantoor

Sleutelkluis

Afstortkluis

Afstort of afroomkluis kopen?

afstortkluis

Documentkluis

Voor het opslaan van documenten

Documentenkluis

Datakluis

Voor het beschermen van data

datakluis

Archiefkasten

Voor het opbergen van dossiers

Archiefkasten