Brandwerende archiefkasten

Een archiefkast uit ons uitgebreide assortiment is vaak een brandwerende archiefkast. Archiefkasten zijn meer

voornamelijk ontworpen om grote hoeveelheden dossiers zo efficiënt mogelijk op te bergen en te beschermen tegen brand. Dit kan door middel van hangmappen frames en uittrekbare legborden goed en secuur te plaatsen.
Onze archiefkasten zijn in verschillende brandwerende niveaus verkrijgbaar en kunnen we geheel naar wens inrichten. Wilt u ervoor zorgen dat dossiers veilig op kantoor liggen, kies dan voor een archiefkast.

Bekijk gelijk de archiefkasten

archiefkasten

Heeft u vragen over één van onze inbraakwerende kluizen of hulp nodig bij het kopen van de juiste kluis? Bel dan met onze kluisspecialist: 0342-422239

achteraf pin betalen bij kluis kluis professioneel verankeren kluis plaatsen op verdieping eigen bezorgservice kluis Anonieme bezorging kluisToont alle 16 resultaten

Brandwerende archiefkasten

Een brandwerende archiefkast is ontworpen voor het beschermen van uw dossiers tijdens een brand. Door middel van isolatie in de dubbele wanden wordt de hitte die tijdens een brand ontstaat efficiënt buiten gehouden.
Een archiefkast met een echt brandwerend certificaat is hierin wel beter dan een kluis met DIN 4102 isolatie. Deze kluis biedt namelijk aanmerkelijk minder zekerheid tijdens een brand. De keuze voor een gecertificeerde brandwerendheid van een EN 15659 genomineerde archiefkast is zeker aan te bevelen als u voor zekerheid gaat.

Inbraak- en brandwerende archiefkast

Binnen ons assortiment hebben we ook archiefkasten die inbraak- en brandwerend zijn. Deze archiefkasten combineren een goede inbraak en brandwerendheid en kunnen dan ook voor andere doeleinde worden gebruikt als alleen dossiers opslaan, denk hierbij aan gereedschap, brand gevoelige laptops en tot slot kantoor artikelen.