Inbraakwerende kluis kopen?

Hier kunt u inbraakwerende kluizen kopen met een certificaat. Een kluis met certificaat (gecertificeerde kluis) biedt u de mogelijkheid de inhoud van uw kluis te verzekeren. Lees meerResultaat 1–16 van de 262 resultaten wordt getoond

Sistec EM 1 elo actie kluis

Inbraakwerende kluis

Welke inbraakwerende kluis voor u van toepassing is, is afhankelijk van wat u wilt opbergen in de kluis.
Alleen geld of sieraden kan in een inbraakwerende kluis met het certificaat wat overeen komt met de waarde van het geld en sieraden. Wilt u ook documenten opslaan dan is een inbraak- en brandwerende kluis aan te bevelen. In elk inbraakwerend niveau (certificaat) zijn ook kluizen verkrijgbaar met een combinatie van een inbraak certificaat en een brandwerend certificaat.

De verzekering op kluizen

Als u een gecertificeerde kluis heeft dan kan de inhoud van de kluis worden verzekert tot het niveau van het certificaat. Bepaal dus goed van te voren wat de waarde van de inhoud is (word in de toekomst) die u wil opslaan in de kluis. Met dat bedrag zoekt u dan het juiste kluis certificaat bij u kluis.

Inbraakwerende kluis certificaten

Aan de hand van het volgende staatje van de verzekeraars kunt u de juiste kluis kopen met het juiste inbraakwerende certificaat:

Waarde indicatie tabel

Waarde indicatie tabel

Type slot kiezen

Welk type slot wilt u op uw inbraakwerende kluis? Standaard zijn alle kluizen uitgevoerd met een dubbelbaard sleutelslot, deze kenmerken zich door hun betrouwbaarheid en eenvoud. Het grote nadeel van een sleutelslot is het beheer van de sleutel, waar wordt deze verstopt zodat de inbreker deze niet vind? Wie heeft de sleutel? En de sleutel kan eenvoudig bijgemaakt worden bij een sleutelspecialist.

Elektronische slot Sistec MT+ privé kluis

Elektronische slot Sistec MT+ privé kluis

Een alternatief voor het sleutelslot is een elektronische slot, deze is wel duurder maar biedt ook veel voordelen. Zo is het mogelijk om een tijdvertraging in te stellen, meerdere codes en heeft een elektronisch slot altijd een manipulatie blokkering, dit houdt in dat als er een aantal keer een verkeerde code ingegeven wordt het slot blokkeert voor een bepaalde tijd, hierdoor kan een inbreker of ander kwaadwillende niet onbeperkt codes uit proberen. Met een elektronisch slot zijn nog meer mogelijkheden naar gelang het type slot, alarmaansluiting, tijd notitie (wanneer is wie in de kluis geweest) vingerscan opening etc.

Inbraak- en brandwerende kluizen

De combinatie van een inbraak- en brandwerende kluis is wel aan te bevelen omdat tijdens een brand u niet de tijd heeft de kluis leeg te halen, dus is het slim om nu te investeren in een inbraak- en brandwerende kluis om achteraf geen spijt te hebben. Afhankelijk van wat u wilt opslaan is er de keus voor een brandwerende kluis met 30 minuten, 60 minuten of zelfs 120 minuten.

Kluis verankeren

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen een goede inbraakwerende kluis is niets waard zonder een goede verankering!!
Als u een kluis koopt die 80 KG. weegt dan loopt een inbreker daar zo mee weg, we hebben dat in de praktijk al zoveel gehoord, en ook in de media zien we vaak berichten over ontvreemde kluizen, gewoon mee genomen, dit is niet mogelijk bij een juiste kluis en de juiste manier van verankeren. Wij adviseren altijd een verankering door middel van een chemisch anker, dit is de sterkste manier van verankeren. Een goede gecertificeerde inbraakwerende kluis in combinatie met een professionele verankering is de best mogelijke manier om uw waardevolle spullen veilig op te bergen.
Wij zijn al meerder keren opgebeld door klanten dat de kluis tijdens een inbraak niet te kraken was door de inbreker en niet meegenomen kon worden, en dat maakt ons trots!
Wij kunnen uw kluis professioneel verankeren, dus met een chemisch anker, en u krijgt een verankering certificaat voor de verzekeraar.
En wij plaatsen en verankeren ook op verdiepingen.

Het juiste advies

Vind u het moeilijk om de juiste keus te maken, onze verkoop adviseurs helpen u graag, bel 0342-422239, kom naar de kluizenshowroom of laat een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor komen voor advies.