Kluis verplaatsen of verhuizen


Kluis verplaatsen of verhuizen

Neem u kluis mee naar uw nieuwe locatie….

Een goede kluis koop je vaak voor het leven omdat wanneer je een goede kluis koopt, deze vaak niet vervangen hoeft te worden. Daarnaast zorg je ervoor met het chemisch verankeren dat de kluis op geen mogelijkheid zomaar mee kan worden genomen. Echter bestaat er natuurlijk de kans dat je zelf gaat verhuizen. Dit kan zowel het geval zijn in privé of met een bedrijfspand. In zulke gevallen wil je natuurlijk je kluis mee kunnen verhuizen. Dit is specialistenwerk omdat de kluis vaak een behoorlijk gewicht heeft en dus staat verankerd.

Kluis verhuizen

Verhuizingen van bedrijven en particulieren komen natuurlijk geregeld voor. Natuurlijk hoef je op dat moment niet meteen een nieuwe kluis aan te schaffen. Met de juiste kluisspecialist is het geen probleem om de kluis mee te verhuizen naar de nieuwe locatie. Vooral grote en zware kluizen op verdiepingen zijn lastig om zelf te verhuizen. Om de kwaliteit van de kluis te bewaren is het ook van belang dat de kluizen op een professionele manier wordt verplaatst.

Kosten verplaatsen kluis

De kosten voor het verplaatsen van de kluis hangen af van verschillende variabelen zoals het gewicht van de kluis, type kluis, de afstand, trap op/af, en de manier van verankeren. De kosten zijn dus erg situatie afhankelijk en het ligt dus aan de situatie waar de kluis nu staat en waar de kluis opnieuw geplaatst moet worden.

verplaatsen of verhuizen van uw kluis

Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met het kluizen specialistenteam van Kluiszorg Nederland.

 

 


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

 

Tel: 0342-422239

 

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder