Inbraak- en brandwerende  kluizen 

Inbraak- en brandwerende kluis kopen?

In de basis is elke kluis inbraak- en brandwerend, maar de mate van inbraakwerendheid en brandwerendheid verschilt enorm. Een privé kluis is minder inbraak werend dan een EN 1143-1 gecertificeerde kluis. De brandwerendheid van een kluis is afhankelijk van de toegepaste isolerende materialen in de wanden en deur. Zo heeft iedere kluis unieke eigenschappen en dit is voor u af te lezen aan de certificaten die een kluis heeft. Hieronder maakt u een eerste keuze: de mate van inbraakwerendheid: hoe goed moet de inbraakwerendheid zijn, is een privé kluis voldoende of moet het beter. De mate van brandwering selecteert u in een later stadium.

inbraakwerende kluis kopen

Installatie services

PIN betalen aan onze chauffeur

Prive kluizen

Privé kluizen voor thuis gebruik met en zonder certificaat

Goedkope prive kluizen zonder certificaat

Inbraakwerende kluizen

Met verschillende inbraakwerende certificaten

Prive kluis met S2 certificaat

Bel direct met ons deskundig verkoopteam! Altijd bereikbaar ook in de avonduren en in het weekend voor vrijblijvend advies.

Tel: 0342-422239Resultaat 1–16 van de 196 resultaten wordt getoond

Inbraak- en brandwerende kluis

Bij Kluiszorg Nederland kunt u verschillende type kluizen kopen, maar een inbraak- en brandwerende kluis heeft toch wel de voorkeur, u beschermt uw waardevolle spullen met één kluis tegen zowel inbraak als tegen brand.

Gecertificeerde inbraak- en brandwerende kluizen

Een gecertificeerde inbraak- en brandwerende kluis is herkenbaar aan de certificaten, want dit type kluis heeft dan ook twee certificaten, een inbraakwerend certificaat en een brandwerend certificaat.
Kluiszorg Nederland verkoopt deze kluizen in elke denkbare combinatie bijvoorbeeld een Salvus Palermo met een S2 inbraakwerend certificaat (inhoud tot € 9.000,- te verzekeren) en een LFS30P brandwerend certificaat (30 minuten gegarandeerd hitte bestendig), of een Salvus Milano met een Grade II inbraakwerend certificaat (inhoud tot € 50.000,- te verzekeren) en een LFS30 brandwerend certificaat (30 minuten gegarandeerd hitte bestendig) en zo is er in elke klasse een combinatie mogelijk van een inbraak en brandwerend certificaat.

Waar moet u op letten bij het kopen van een inbraak- en brandwerende kluis:

 • Wat wilt u opslaan in de kluis?
  Data op een USB of DVD (foto’s) raken eerder beschadigd bij een brand dan papier, dus als u een harde schijf wilt opslaan in de kluis dan is brandwering belangrijker, en is een 60 minuten brandwerend certificaat zeker aan te bevelen, is de kluis bedoelt voor het opbergen van sieraden dan is een inbraakwerend certificaat doorslag gevend.
 • Wilt u de inhoud van de kluis verzekeren?
  Als u de inhoud van een kluis wilt verzekeren dan is het inbraakwerend certificaat belangrijk voor de verzekeraar, aan de hand van het certificaat weet de verzekeraar hoe sterk inbraakwerend de kluis is, in de volgende tabel van de verzekeraar kunt u zien welke inbraak certificaten er zijn:
 • Waarde indicatie tabel
 • Welk type slot?
  Ook een inbraak en brandwerende kluis is uit te voeren met verschillende type kluissloten, standaard altijd met een sleutelslot maar deze kunnen we vervangen voor een elektronisch slot met meerdere mogelijkheden. Wij adviseren altijd een elektronisch slot, de kwaliteit van de door ons gevoerde elektronische sloten is zo goed dat daar geen problemen meer te verwachten zijn en de extra veiligheid zit hem in de afwezigheid van fysieke sleutels, want waar gaat u deze verstoppen, en als de inbreker ze toevallig wel vind, dan heeft hij vrij toegang tot de kluis en er is geen braakschade aan de kluis dus de verzekeraar gaat niet uitbetalen….
 • Kluis verankeren!
  Om het certificaat geldig te maken dient de kluis deugdelijk te zijn verankert aan uw woning of bedrijfspand. Dus het verankeren van uw kluis is een must, en moet dan ook vakkundig worden gedaan. daarbij vraagt de verzekeraar vaak om een verankering bewijs, Kluiszorg Nederland levert die, en staat ook garant voor een professionele liefst chemische verankering.

Kluiszorg Nederland levert en verankert al 25 jaar kluizen door heel Nederland en door deze ervaring en onze vakkundigheid worden wij erkend en aanbevolen door alle verzekeraars.