Sleutelkluizen

Een sleutelkluis voor thuis of voor op de zaak, ons assortiment sleutelkluizen heeft voor elke situatie of doeleind een goede oplossing, of het nu om 1 of heel veel sleutels gaat Kluiszorg Nederland heeft de juiste sleutelkluis voor u. Puck Keysafe
Op dit moment erg populair is de Puck sleutelkluis, een erg sterke sleutelkluis voor buiten aan de gevel, om de sleutel voor de thuis zorg in op te bergen!

Bel voor meer informatie: 0342-422239Toont alle 16 resultaten

Sleutelkluis

Het doel van een sleutelkluis is het makkelijk opbergen van sleutels op één overzichtelijke plaats in huis of bedrijf, zodat de sleutels niet zomaar door iemand kunnen worden meegenomen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden die allemaal onder de noemer sleutelkluizen vallen maar er is wel degelijk erg veel verschil in de sleutelkluizen wat betreft mogelijkheden en inbraakwerende kwaliteiten.

Gecertificeerde sleutelkluizen

Er zijn veel sleutelkluizen zonder een certificaat, deze kluizen zijn handig om bijvoorbeeld bij de loopdeur te hangen om snel uw sleutel te kunnen opbergen bij thuis komst, neem er een met een elektronisch slot dat is in zo’n situatie erg handig natuurlijk. Maar er zijn ook gecertificeerde sleutelkluizen voor de detail handel als autobedrijven, hotels en bedrijven met veel deuren en thuiszorg organisaties, in deze situaties is de inbraakwerendheid zeker van belang, omdat de sleutels dan ook veel waarde vertegenwoordigen in de vorm van bedrijfsmiddelen als auto’s en Sistec SK Sleutelkluis 126sleutel systemen van bedrijven.  De inbraakwerende certificaten die verkrijgbaar zijn op sleutelkluizen zijn de EN 14450 (S1 en S2) en er zijn ook de nog beter gecertificeerde sleutelkluizen met een EN 1143-1 inbraakwerend certificaat Grade I.

Aantal sleutels

Het aantal sleutels dat u kunt opbergen in een sleutelkluis verschilt van 1 sleutel tot wel 3000 sleutels, maar pas op als u bijvoorbeeld autosleutels of hotelsleutels wilt opbergen voorzien van een dikke sleutelhanger of afstandsbediening dan moet echt rekening houden met de aantal haken in een kluis, de afstand van haakjes en de hoogte is gemaakt voor één normale sleutel, terwijl een autosleutel vaak al 2 x zo veel ruimte nodig heeft.

Elektronisch slot op sleutelkluizen

Het is altijd handig om een elektronische slot op een sleutelkluis te plaatsen, anders zou u weer met een sleutel zitten, en dat is nou juist niet Elektronische slotde bedoeling. De mogelijkheden met een elektronische slot maken het gebruiksgemak en de veiligheid en stuk beter. Weet iemand uw code, dan kunt u de code eenvoudig wissen en een nieuwe code instellen.

Sleutelkluis voor binnen of buiten

Het kan nodig zijn dat de sleutelkluis zich buiten de woning of bedrijfspand moet bevinden, in thuiszorg situaties met minder mobiele mensen is een buiten sleutelkluis heel handig via de sleutel uit het kluisje kan de thuiszorg medewerker of arts het huis betreden om zorg toe te passen.
Maar dan moet het natuurlijk wel een uitzonderlijk sterke kluis zijn die niet Puck Keysafezomaar is te kraken en sterk moet zijn verankert aan de muur.
Kluiszorg Nederland verkoopt voor deze situatie de Puck Keysafe dit is de enige goed werkende en gecertificeerde sleutelkluis die deze taak kan uitvoeren. We kunnen ook een sleutelbuis monteren deze wordt vaak gebruikt bij bedrijven voor de brandweer, de sleutelbuis wordt gemonteerd en de sleutel wordt bij de brandweer ingeleverd, deze kan dan het pand openen in geval van brand.

Sleutelkluizen verankeren

Het verankeren van kluizen in het algemeen is belangrijk, en dit geldt zeker voor een sleutelkluis, de fabrikanten hebben dit onderkent en de meeste goede sleutelkluizen hebben dan ook zeker 4 verankeringsgaten in de achterwand van de kluizen, hiermee kunt u de sleutelkluis goed ophangen en verankeren aan een sterke muur, liefst met chemische ankers. het meegeleverde bevestiging materiaal van de fabrikant is wel vaak een kostenpost waarop bezuinigd wordt, koop dus beter verankering materiaal bij onze chauffeur of laat ons uw sleutelkluis ophangen, professioneel en met chemische ankers standaard.