Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Datakluizen

Datakluis kopen?

Bedrijfsmatig een datakluis nodig? Datakluis Lampertz
Wij leveren alle soorten datakluizen, inbraak en brandwerend met certificaat.
Wij plaatsen en verankeren de datakluizen bij u op locatie ook op verdiepingen.
U betaald gewoon per factuur.

Kluiszorg Nederland kan de datakluizen geheel naar wens inrichten met bijvoorbeeld lades, afsluitbare binnenvakken en verschillende soorten elektronisch sloten.

Vraag een offerte aan en ontvang een zeer scherpe prijs voor de datakluis en plaatsing op locatie. 

Kluizenshowroom   Offerte aanvraag  Vertegenwoordiger

Bel voor meer informatie: 0342-422239

 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Datakluis 

Datakluis kopen? 

Een datakluis kopen met de garantie dat u de best mogelijke bescherming koopt voor uw waardevolle data? Alleen een echt goede datakluis beschermt uw waardevolle data voldoende, zodat u zelfs na de ergste brand uw data ongeschonden uit de datakluis kunt halen.

Datakluis biedt alleen bescherming tegen brand?

Een data kluis is primair bedoelt om uw data te beschermen tegen brand, maar er zijn ook datakluizen die een goede weerstand tegen inbraak bieden. Over het algemeen biedt alleen bescherming tegen brand voldoende zekerheid, aangezien Datakluiseen inbreker geen belang heeft bij uw data zoals bedrijfsadministratie of verkoop administratie. Echter kan er ook sprake zijn van belangrijke gegevens die wel gevoelige informatie bevatten voor de concurrent. Om dat dan ook goed te beschermen zijn er ook datakluizen die zowel goede bescherming bieden tegen brand als zowel tegen inbraak. 

Datakluizen certificaten 

Een goed gecertificeerde datakluis kan de volgende certificaten hebben die voldoen aan EN-1047-I 

S160DIS: biedt bescherming tot 60 minuten voor data.
S120DIS: biedt bescherming tot 120 minuten voor data.
ETL-UL: biedt bescherming tot 60 of 120 minuten voor data. 

Verschil tussen een datakluis en een brandwerende brandkast?

Het verschil tussen een data kluis en een brandwerende brandkast zit in de binnen temperatuur.

Data is veel gevoeliger voor hitte dan gewoon papier of sieraden. Data wordt op magnetisch dragers zoals cd, dvd, sticks of cassettes opgeslagen. Magnetische datadragers verliezen hun draagkracht bij een temperatuur van 55 graden Celsius, dus als de binnentemperatuur in de datakluis boven deze kritisch grens van 55 graden komt, is uw data verdwenen. Bij Papier opslag is deze kritisch grens pas bij 170 graden Celsius bereikt, dat verschil is enorm groot en daarom is er een groot verschil tussen een brandkast of een datakluis. 

Datakluis biedt meer dan brandwering! 

Een datakluis biedt ook bescherming tegen gassen, damp, magnetische velden, en water (bluswater!). Dit wordt door een aantal ingenieuze barrières en  afdichtingen bereikt.
Tijdens een brand kunnen dit soort reacties voorkomen en een goede datakluis voorkomt schade aan uw informatie dragers in de kluis. 

Datakluizen inrichten 

datakluis inrichtingKluiszorg Nederland kan uw datakluis naar wens inrichten met de juiste lades, en manden speciaal voor uw back-up tapes. Op deze manier kunt u de inhoud van uw datakluis optimaal benutten.
Door zijn flexibele indeling is het altijd mogelijk om ruimte te creëren voor elke vorm van opslag, zoals multomappen, harddisks, laptoppen,  cd’s, dvd’s en opslag sticks. 

Uw bedrijfs-continuïteit staat op het spel! 

Stel u slaat geen data op? Dan bent u bij een brand al uw gegevens kwijt!
Uw administratie, uw klanten bestand, uw inkoop afspraken, uw debiteuren bestand, uw crediteuren bestand, uw personeel bestanden, uw prijs afspraken met klanten, kortom alles waar uw bedrijf op loopt! Hoe begint u dan opnieuw? Ook al is uw verzekering perfect, en krijgt u een heleboel geld om uw bedrijf weer op te starten, u heeft geen gegevens meer! Waar moet u beginnen? Als u nu wel een datakluis zou hebben dan hoeft u alleen nieuwe computers aan te schaffen, uw datakluis biedt u alles om direct weer aan de slag te gaan, alle software kunt u gelijk uit de datakluis op uw computers plaatsen, de juiste gegevens erop en u bent weer aan het werk! U verdient weer geld, uw personeel staat niet op straat en uw bedrijf is weer als nieuw! Dat is wat een investering in een datakluis u kan opleveren! 

Datakluis voor privé gebruik 

Ook voor privé gebruik is een datakluis een uitkomst, steeds meer mensen slaan hun foto’s digitaal op. Hele vakanties worden op een dvd gebrand of opgeslagen op usb-sticks. Filmpjes van opgroeiende kinderen, of bruiloften en feesten liggen in de kast. Bij een licht brandje bent u al alles kwijt! U koopt wel een duur fototoestel, of nog duurder filmapparaat maar laat vervolgens de gemaakte foto’s en filmpjes in een houten kast liggen! Investeer in een goede datakluis voor thuis!
Sla uw mooie herinnering op in een goede datakluis, of tenminste in een goede brandwerende kluis of datakoffer.