DocumentenkluizenSistecMT9-kluis

Documentenkluizen voor het opslaan van grote hoeveelheden documenten.
Alle documentenkluizen kunnen we op maat inrichten met hangmappen, extra legborden, rail systemen etc. Documentenkluizen zijn ideaal voor onder andere op kantoor.

Een documentenkluis beschermt bijvoorbeeld uw papieren en documenten tegen brand. Bent u van plan om erg belangrijke documenten en bijvoorbeeld datadragers op te slaan, dan bieden brandwerende datakluizen een mogelijke oplossing.
Heeft u vragen over één van onze inbraakwerende kluizen of hulp nodig bij het kopen van de juiste kluis? Bel dan met onze kluisspecialist: 0342-422239

achteraf pin betalen bij kluis kluis professioneel verankeren kluis plaatsen op verdieping eigen bezorgservice kluis Anonieme bezorging kluis

afspraak aan huis/bedrijf kluis vraag kluis catalogus aan kluis offerte bezoek de kluizenshowroomResultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

Brandwerende documentenkluizen

Een goede gecertificeerde documentenkluis heeft de eigenschappen van een inbraak- en brandwerende kluis, maar is vaak groter dan een standaard kluis. Daarnaast is de inrichting van een documenten kluis al voorbereid op bijvoorbeeld hangmappenframes en uittrekbare schrijfplanken. Een documentenkluis kan ook verschillende manieren worden gebruikt door het inzetten van een extra kluisje, kunnen sommige spullen nog eens extra worden opgeborgen (beveiligd), of u gebruikt de helft van de kluis voor dossiers en de andere helft voor artikelen.
Een mooi voorbeeld van zo’n kluis is de Sistec TSF serie documenten kluizen. 

Welk slot op de documentenkluis?

Documentenkluizen worden meestal gebruikt in kantoren, en dan door het personeel, een elektronisch slot is dan echt aan te bevelen.
Een elektronisch slot heeft één of meerdere code mogelijkheden, hier door kunt u een hiërarchie in voeren bij het personeel, en als er wisseling in het personeel bestand is dan kunt u eenvoudig de code veranderen voor een optimale veiligheid, bij een sleutelslot moet er een goede sleutel beheer worden opgezet, deze sleutels kunnen worden bij gemaakt zonder dat u het weet, en dan is het overzicht al snel weg. En blijft de sleutel buiten kantooruren in het pand, dan kan die gevonden worden door de inbreker.