Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Hotelkluizen

Hotelkluizen

Wij hebben een groot assortiment hotelkluizen, met alle mogelijkheden die noodzakelijk zijn voor een verantwoorde opslag van de waardevolle spullen van uw klanten. Salvus Novellara 2 hotelkluis
Onze hotelkluizen hebben een hotelfunctie, noodsleutels en mastercodes. Dat garandeerd een fijne werking en een veilige gebruik van de hotelkluizen.

Maak een afspraak met een kluisspecialist  voor meer informatie en korting op aantallen!

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hotelkluis of hotelkluizen

Een goede hotelkluis kopen is niet zo eenvoudig! U moet bijvoorbeeld rekening houden met de toekomst. Zo was het een poosje geleden nog slim om een laptop formaat hotelkluisje te nemen, tegenwoordig is een formaat voor een tablet al voldoende. Maar wat brengt de toekomst, wordt het groter of nog kleiner? Per slot wilt u dat uw keus van nu ook over 5 jaar nog voldoet.


Magneetstrip of transponder op uw kluis?

Tegenwoordig is een magneetstrip niet meer modern, dus zal waarschijnlijk nu de keus op een transponder systeem het slimst zijn. Echter als uw kamersloten nog met een magneet strip werken kunt u de kluis daarop kopen, zodat de klant eenvoudig en veilig zijn kluis kan gebruiken in combinatie met zijn kamerkaart. Als uw kamersloten werken met een zogenaamd transponder systeem, kan dit ook op uw kluis van toepassing zijn.

 

Hotelkluis veilig?

 

Elke veiligheid is afhankelijk van de zwakste schakel de mens! Als uw personeel de mastercode van uw hotelkluisjes kent dan is het natuurlijk niet veilig, of als ze een magneetstrip hebben die ook op de kluis werkt, dan geeft u wel veel hotelkluisjesmensen toegang tot de kluis die daar niets te zoeken hebben. Een waterdicht systeem voor het gebruik van de mastercode en masterkey is dan wel van belang.
niets is zo slecht voor uw imago als een ontevreden klant waarvan de persoonlijke eigendommen gestolen zijn in uw hotel!

 

Hotelkluis ook goed verankeren. 

Ook een hotelkluis dient goed verankert te worden binnen het interieur van uw kamer, ook een gelegenheid dief kan door uw hotel lopen op zoek naar makkelijke buit. En natuurlijk wilt ook niet dat uw hotelgasten de kluis gaan verplaatsen.

 

Masterkey en Mastercode? 

Een hotelkluis heeft een ander elektronisch slot dan op een gewone kluis zit. Omdat het van belang is dat uw gasten de kluis op een makkelijke manier kunnen bedienen zit er een systeem op dat ze door het indrukken van een knop hunTrendy hotelkluis eigen code kunnen programmeren. De bedoeling is dat wanneer ze de kamer weer verlaten de kluis open laten staan zodat de volgende gast weer gebruik kan maken van de hotelkluis. In de praktijk blijkt dat er altijd mensen zijn die de kluis toch weer afsluiten zodat u hem zelf moet open, en dat doet u dan met een mastercode of met de masterkey. Geef de masterkey alleen aan iemand die u volledig vertrouwt, of maak een iemand verantwoordelijk, maar zorg ervoor dat niet te veel mensen de code of de sleutel binnen uw organisatie hebben, dan heeft u geen overzicht meer.

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?