Waarom zou ik voor een elektronisch slot kiezen?


Kies altijd een gecertificeerd elektronisch slot

Wij adviseren altijd een elektronisch slot, dit is echt veiliger dan een sleutelslot! Een sleutelslot is eenvoudiger te manipuleren dan een elektronisch slot (al laten de films u iets anders denken).
Een sleutelslot is met een soort kam die de betere inbrekers hebben uit te lezen, op basis daarvan is een sleutel na te maken. Dit komt echt heel weinig voor, maar het kan.

kluis elektronisch slott?

Elektronisch slot is veiliger

De elektronische sloten die wij gebruiken kunnen niet uitgelezen worden, want er zit geen connectie-ingang op. In de films ziet u dit wel eens: een kastje aansluiten op het slot en die zoekt dan de code, onmogelijk met onze elektronische sloten! Dan is er nog de mythe dat u aan de cijfertjes zou kunnen zien welke er gebruikt worden, dat kan misschien na lange tijd zo zijn, maar dan nog, de code heeft een lengte van 6 cijfers en als u zou kunnen zien dat er 6 cijfertjes veel worden gebruikt op het toetsenbord dan nog zijn er honderden mogelijke codes. Een elektronisch slot gaat op een blokkade staan op het moment dat er drie keer een verkeerde code is ingetypt, deze wordt  na 15 minuten opgeheven, en dan kan er weer één poging worden gedaan.

Elektronisch slot


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist


Waarom geen sleutelslot:

 • Waar laat u de sleutels? Een kluis sleutel is erg herkenbaar, door zijn dubbele vertanding.
 • Als de inbreker de sleutel vindt, kan hij/zij de kluis leeghalen zonder schade te maken, uw verzekeraar betaalt niets uit.
 • Moet er iemand onverwacht in de kluis zijn, moet de sleutel wel aanwezig zijn.
 • Kluissleutels zijn na te maken bij een sleutelspecialist.

Waarom wel een elektronisch slot:

 • Eenvoudige bediening.
 • Niet eerst de sleutel opzoeken.
 • Meerdere codes mogelijk.
 • Iemand weet uw code? geen probleem, uw code veranderen en u bent weer veilig.
 • Aan te sluiten op een alarmsysteem.
 • Tijdvertraging instelbaar.
 • Personeel wisseling, code veranderen!

Batterij zit meestal aan de buitenkant van de kluis, dus bij lege batterij geen probleem, zit de batterij aan de binnenkant dan is er altijd een mogelijkheid de kluis te openen via een noodvoeding aan de buitenkant kluis.Wel een gecertificeerd elektronisch slot nemen.


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Op alle inbraakwerende kluizen of brandwerende kluizen kan een elektronisch slot worden geplaatst, voor de brandwering van uw kluis is er geen verschil met een sleutelslot. Beide varianten werken niet meer na een goede brand! Na een brand moet de kluis worden geopend door een specialist (valt onder de brandschade verzekering) Ons advies is koop een gecertificeerde kluis met een gecertificeerd elektronisch slot.


Bel of mail gerust met vragen naar onze verkoop adviseurs: 0342-422239


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder