Sieraden veilig opbergen!


Sieraden veilig opbergen!

Uw sieraden hebben altijd een waarde, is het niet in geld dan wel in emotie!
Ze zijn het dus altijd waard om ze in een goede kluis op te bergen tegen de grijpgrage vingers van een inbreker, verpleger, of familielid.

Batterij leeg van elektronisch slot?

Wie steelt uw sieraden?

De meeste sieraden verdwijnen op raadselachtig wijze, zo had u ze nog en zo zijn ze weg.
Een mooie armband is zo verdwenen, in de zak gestoken door de schoonmaakster, die handige hulp, iemand die even in uw slaapkamer moet zijn voor de verwarming etc. Hij is zo verdwenen! En dan is er natuurlijk de kans op een inbreker, of insluiper  deze zijn altijd op zoek naar sieraden, contant geld en makkelijk te verkopen waardevolle spullen. Uw horloge ligt dus niet veilig op uw nachtkastje!

Kluis inbreker

Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

 

Tel: 0342-422239

 

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Is een kluis dan de oplossing?

Ja zeggen wij natuurlijk! Koop een kluis!
In een kluis kunt u uw sieraden veilig opbergen, afgesloten met een elektronisch slot bent u de enige met toegang tot uw sieraden.
Daarbij liggen ze er veilig tegen een eventuele brand, als u voor een goede inbraak- en brandwerende kluis heeft gekozen worden uw sieraden dubbel beschermd.
En in een gecertificeerde kluis kunt u ook nog uw sieraden verzekeren, zodat als het de inbreker toch gelukt is uw kluis mee te nemen u in ieder geval nog de geld waarde terug krijgt.


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

De verzekering op een kluis?

Alleen met een gecertificeerde kluis kunt u de inhoud van de kluis verzekeren.
Heeft u geen certificaat op uw kluis, dan zal de verzekeraar niets uitbetalen.
De voorwaarde voor de verzekeraar zijn een geldig certificaat, en een deugdelijk verankering van de kluis.
Als u aan deze voorwaarde voldoet kunt u de inhoud van uw  kluis verzekeren met een kostbaarheden verzekering.
Stel u heeft een paar horloges die u wilt verzekeren, dan heeft de verzekeraar de waarde hiervan nodig in de polis en zal een kluis certificaat eisen die overeenkomt met de waarde van het horloge. Dus bijvoorbeeld: Horloge is € 15.000,- waard dan zou u een kluis certificaat EN 1143-1 Grade I nodig hebben.

Waarde indicatie tabel

Waarde indicatie tabel


Een kostbaarheden verzekering is duur?

Ja dat is zo, maar al uw waardevolle sieraden kwijt raken door het niet te doen?
U bepaalt natuurlijk zelf of het u waard is een kostbaarheden verzekering af te sluiten.
Maar een goede gecertificeerde kluis kopen, die echt niet zomaar te kraken is en die zorgvuldig gaan gebruiken is een oplossing om misschien niet die verzekering af te sluiten.
Mensen kopen te vaak in een impuls bij de bouwmarkt een eenvoudig “kluisje” en denken dan dat ze veilig zijn.
Dit is echt schijnveiligheid een bouwmarkt kluisje is erg eenvoudig te kraken, kijk maar eens op YouTube daar zijn genoeg filmpjes te vinden over het openen van hotelkluisjes, privékluisjes en dan zal u zien hoe eenvoudig dit is te doen.
Een gecertificeerde kluis is echt een heel ander verhaal, een goede inbraakwerende kluis is echt niet te kraken door een inbreker zonder kennis van zaken!


Koop een gecertificeerde kluis

Koop een gecertificeerde inbraakwerende kluis, liefst nog een inbraak- en brandwerende kluis en monteer deze op de juiste wijze in uw slaapkamer kast en berg hierin uw sieraden op. Neem altijd een kluis met een gecertificeerd elektronisch slot zodat u weer niet zit met een sleutel die verstopt moet worden.
Dat is de manier om uw sieraden dagelijks te kunnen gebruiken en toch veilig zijn tegen inbraak, brand, insluiping en grijpgrage vingers van schoonmakers, familieleden, en andere mensen die toevallig op uw slaapkamer moeten zijn.

Bel of mail gerust met vragen naar onze verkoop adviseurs: 0342-422239


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder