Kluiszorg Nederland, dé kluisspecialist


Kluiszorg Nederland dé kluisspecialist

Kluiszorg Nederland is al 25 jaar een echte kluisspecialist!
Opgericht door Maurice Kemp en Sander Gilles, met als doel de thuiszorg te voorzien van kluizen bij hulp behoevende mensen thuis.
Wij leverden in die begin periode privékluizen zodat ze hun waardevolle spullen als sieraden en bankpassen veilig achter slot en grendel konden opbergen.
Er liepen namelijk vaak mensen in en uit bij deze mensen. Tegelijkertijd leverden we kluizen voor opiaten in ziekenhuizen, en ontwikkelde we een handige kluis voor bij de bedden in ziekenhuizen.
Dat verklaart onze naam wel!
Vanaf 2008 zijn we ons ook gaan richten op de zakelijke en particulieren markt voor kluizen, en werd onze eerste goede website op internet een feit. We kochten toen nog eigenwijs kluizen in het buitenland en hadden een grote opslag ruimte in Barneveld, met een bescheiden kluizen showroom.

kluis

De omslag naar gecertificeerde kluizen

De leverancier van de kluizen in Spanje ging over de kop, en toen stonden we met een leeg magazijn en geen eigen merk meer, maar dat was maar goed ook.
De verzekeraars gingen in die periode wat meer werk maken van het verzekeren van sieraden, met als eis een kluis met het juiste certificaat voor opslaan waardevolle spullen.
Dus wij gingen op zoek naar een betrouwbare kluizen leverancier van kluizen binnen Nederland, de vereiste was een gecertificeerde kluis van gerenommeerde merken, die altijd door de verzekeraars wordt geaccepteerd. Die vonden we bij de twee grootste kluizen importeurs van Nederland De Raat safes, en Nauta security.

 

Hoe wordt je dan een kluizenspecialist?

Gewoon een website beginnen, en dan maar afwachten of je wat gaat verkopen vonden wij geen optie, die zijn er al genoeg en hebben geen enkele toegevoegde waarde.
Wij vonden dat wij het anders moesten doen, en als we het dan gaan doen dan worden we de beste!
Wij willen de beste kluisspecialist van Nederland worden met de beste service en en meeste kennis van zaken, en naar onze bescheiden mening is dat gelukt.

Kluissloten

Onze grootste projecten?

 • Enkele honderden kluizen plaatsen en verankeren voor de thuiszorg op huur basis
 • Voor de ABN AMRO kluizen plaatsen als vervanging van de kluis huur bij de filialen, zijn we jaren mee bezig geweest
 • Hotelkluisjes plaatsen in ziekenhuizen door het hele land, honderden hebben we allemaal zelf geplaatst in de patiënten kasten
 • Voor een Amerikaans bedrijf, door heel Europa speciaal geprepareerde kluizen geplaatst voor opslag documenten in hun nieuwe filialen
 • Voor een kleding keten in al hun filialen in de BENELUX kassakluizen geplaatst en op het alarm aangesloten
 • Voor een verzekeraar zware gecertificeerde kluizen geplaatst op verdiepingen en in kelders bij particulieren

Onze specialiteiten?

Ondertussen hebben we natuurlijk niet stil gezeten en zijn tegenwoordig met 6 man (sorry één vrouw) elke dag op pad met kluizen plaatsen en verankeren.
En dat is dan ook één van de specialiteiten van Kluiszorg Nederland, wij bezorgen en plaatsen zelf elke kluis, en verankeren op de best mogelijke manier met een chemisch anker.
Onze monteurs hebben de belangrijke cursus voor het optimaal verankeren gevolgd en wij geven u dan ook een verankering certificaat bij elke verankering.
Deze heeft u nodig om aan de verzekeraar te laten zien mocht er iets gebeuren met uw kluis, een ultiem bewijs dat de kluis volgens de regels is verankert.
Zoals al vermeld wij leveren alleen gecertificeerde kluizen die daadwerkelijk een inbreker en de hitte van een brand buiten houden, daarmee onderscheiden wij ons van de rest.
Bij alle andere “kluisspecialisten”  zien wij zoveel kluizen die het niet eens waard zijn ze een kluis te noemen, maar worden daar wel verkocht als de beste kluis, onbegrijpelijk.

Lees meer over verankeren

Kluis verankeren
Kluis vertegenwoordiger aan huis

Wat doen wij allemaal voor u?

Onze unieke service voor u:

 • Twijfelt u nog, over de plaats waar u de kluis wilt, en of dit echt wel de kluis is die u nodig heeft? Laat dan een kluisspecialist van Kluiszorg Nederland bij u thuis of op kantoor komen voor vrijblijvend advies. Maak hier een afspraak.
 • U betaald de kluis bij levering / verankering per PIN betaling of voor bedrijven op factuur
 • Wilt u deze kluis op een verdieping of in een kelder hebben, wij kunnen dat realiseren, dit is een echt unieke service die alleen wij doen.
 • Wij verankeren altijd met een chemisch anker, dit is de sterkste wijze om een kluis te verankeren. Lees hier meer over verankeren.
 • Bezoek de kluizenshowroom in Barneveld of Zoetermeer. Wilt u dat zien maak dan hier een afspraak.
 • Wij kunnen deze kluis bezorgen tot in uw woning/ pand, geheel anoniem en discreet.
 • Bedenk altijd goed bij wie u een kluis koopt, Kluiszorg Nederland is de kluisspecialist met alle kennis en ervaring in eigen huis, wij besteden niets uit aan een derde partij! Wij zijn altijd bereikbaar voor advies, hulp bij instellen, en als u problemen met uw kluis heeft, want uw KLUIS is onze ZORG!

kluis offerte aanvragen vrijblijvende afspraak aan huis Kluis verankeren kluis bezorging

Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder