Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

Kluiszorg Logo Small

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluiszorg service?

De service van een echte Kluisspecialist!

Kluiszorg Nederland heeft een eigen servicedienst, een eigen bezorgdienst, een uitgebreide kluizen showroom en een eigen montagedienst. Hierdoor zijn wij
 in staat aan veel van uw wensen te voldoen. Wij vinden het vanzelfsprekend om discreet te werken. Om die reden hebben wij geen reclameuitingen op onze Kluizen showroomtransportmiddelen en kleding.


Kluizen showroom

Wat ons onderscheidt van vele andere kluizenverkopers op het internet is, dat u bij ons kunt komen voor het bekijken van de verschillende kluizen. Onze uitgebreide kluizenshowroom herbergt elk type kluis en ook elk certificaat is aanwezig. U kunt dan veel beter het onderscheidt maken tussen een simpele kluis of een echte brandkast. Tevens krijgt u uitleg over de soorten sloten en hoe de bevestiging van een kluis moet zijn als u dit zelf wenst te doen.

 

Kluis plaatsen, bevestigen/verankeren

kluis verankerenEen heel belangrijk onderdeel van het hebben van een kluis is de deugdelijke bevestiging ervan. U wilt natuurlijk niet dat ze er zomaar mee vandoor gaan. Hoe lichter de kluis hoe belangrijker het verankeren is. Maar ook belangrijk om te weten is dat het certificaat van een kluis pas geldig is als de kluis deugdelijk is verankerd! De verzekeraar betaalt dus niets als de kluis niet verankerd is. Dit geldt voor kluizen tot 1000 Kluiszorg Nederland bezorgt discreetkilo. Wij kunnen voor u de kluis plaatsen en verankeren zodat u altijd verzekerd bent van de geldigheid van uw Auto met laadklepcertificaat. Wij kunnen dit zelfs op een verdieping bereikbaar met een trap! Daarin zijn wij echt uniek. Bij het bestellen van een kluis kunt u de wijze en lokatie van de verankering direct aangeven en meebestellen.

 

Achteraf betalen

Bij het bestellen en kopen via het internet is het gebruikelijk om uw bestelling vooruit te betalen, zonder dat u uw product eerst gezien of gevoeld heeft. Daarnaast kan het voorkomen dat de door u bestelde kluis niet vooradig is en u ongewild een aantal weken moet wachten op uw reeds betaalde kluis. Wij ideal betalenmobiel pinapaaraatwerken anders. Wij denken namelijk veel klantvriendelijker. U heeft bij ons de keus of u de kluis gelijk betaald via iDeal, wat als voordeel heeft dat wij de kluis nog dezelfde dag versturen en u deze de volgende dag kunt ontvangen. U kunt bij deze versie ook aangeven op welke dag u de kluis wilt ontvangen, bijvoorbeeld vrijdagmiddag. De andere betaalmogelijkheid bestaat uit betalen aan onze eigen bezorgdienst door middel van pinbetaling of contant. Deze service is ook geheel gratis. Er wordt telefonisch met u een afspraak gemaakt waarbij tot op twee uur nauwkeurig het tijdstip met u wordt afgesproken.

 

Problemen met uw kluis

Wij geven de beste garantie en leveren alleen echte kwaliteitsproducten maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan met een kluis. Onze eigen serviceteam komt de problemen zo snel mogelijk verhelpen en als dit binnen de garantie valt dan is dit uiteraard gratis.

 

Kluis openen

kluis openenOok kunnen wij u kluis openen en repareren. Dit geld ook voor de echte zware kluizen welke door ons ervaren team worden geopend en ook weer gerepareerd. Stuur ons een foto van de kluis en u krijgt van ons een gerichte offerte toegestuurd met alle prijzen, dus zonder verrassingen achteraf.

Bel voor informatie met onze deskundige verkoop afdeling: 0342-422239

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?