Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluiszorg service?

De service van een echte Kluisspecialist!

Kluiszorg Nederland heeft een eigen servicedienst, een eigen bezorgdienst, een uitgebreide kluizen showroom en een eigen montagedienst. Hierdoor zijn wij
 in staat aan veel van uw wensen te voldoen. Wij vinden het vanzelfsprekend om discreet te werken. Om die reden hebben wij geen reclameuitingen op onze Kluizen showroomtransportmiddelen en kleding.


Kluizen showroom

Wat ons onderscheidt van vele andere kluizenverkopers op het internet is, dat u bij ons kunt komen voor het bekijken van de verschillende kluizen. Onze uitgebreide kluizenshowroom herbergt elk type kluis en ook elk certificaat is aanwezig. U kunt dan veel beter het onderscheidt maken tussen een simpele kluis of een echte brandkast. Tevens krijgt u uitleg over de soorten sloten en hoe de bevestiging van een kluis moet zijn als u dit zelf wenst te doen.

 

Kluis plaatsen, bevestigen/verankeren

kluis verankerenEen heel belangrijk onderdeel van het hebben van een kluis is de deugdelijke bevestiging ervan. U wilt natuurlijk niet dat ze er zomaar mee vandoor gaan. Hoe lichter de kluis hoe belangrijker het verankeren is. Maar ook belangrijk om te weten is dat het certificaat van een kluis pas geldig is als de kluis deugdelijk is verankerd! De verzekeraar betaalt dus niets als de kluis niet verankerd is. Dit geldt voor kluizen tot 1000 Kluiszorg Nederland bezorgt discreetkilo. Wij kunnen voor u de kluis plaatsen en verankeren zodat u altijd verzekerd bent van de geldigheid van uw Auto met laadklepcertificaat. Wij kunnen dit zelfs op een verdieping bereikbaar met een trap! Daarin zijn wij echt uniek. Bij het bestellen van een kluis kunt u de wijze en lokatie van de verankering direct aangeven en meebestellen.

 

Achteraf betalen

Bij het bestellen en kopen via het internet is het gebruikelijk om uw bestelling vooruit te betalen, zonder dat u uw product eerst gezien of gevoeld heeft. Daarnaast kan het voorkomen dat de door u bestelde kluis niet vooradig is en u ongewild een aantal weken moet wachten op uw reeds betaalde kluis. Wij ideal betalenmobiel pinapaaraatwerken anders. Wij denken namelijk veel klantvriendelijker. U heeft bij ons de keus of u de kluis gelijk betaald via iDeal, wat als voordeel heeft dat wij de kluis nog dezelfde dag versturen en u deze de volgende dag kunt ontvangen. U kunt bij deze versie ook aangeven op welke dag u de kluis wilt ontvangen, bijvoorbeeld vrijdagmiddag. De andere betaalmogelijkheid bestaat uit betalen aan onze eigen bezorgdienst door middel van pinbetaling of contant. Deze service is ook geheel gratis. Er wordt telefonisch met u een afspraak gemaakt waarbij tot op twee uur nauwkeurig het tijdstip met u wordt afgesproken.

 

Problemen met uw kluis

Wij geven de beste garantie en leveren alleen echte kwaliteitsproducten maar er kan natuurlijk altijd wat fout gaan met een kluis. Onze eigen serviceteam komt de problemen zo snel mogelijk verhelpen en als dit binnen de garantie valt dan is dit uiteraard gratis.

 

Kluis openen

kluis openenOok kunnen wij u kluis openen en repareren. Dit geld ook voor de echte zware kluizen welke door ons ervaren team worden geopend en ook weer gerepareerd. Stuur ons een foto van de kluis en u krijgt van ons een gerichte offerte toegestuurd met alle prijzen, dus zonder verrassingen achteraf.

Bel voor informatie met onze deskundige verkoop afdeling: 0342-422239

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kluis kopen? Dan een echt gecertificeerde kluis kopen! 

Een echt gecertificeerde inbraakwerende kluis kopen is wel zo slim! Als u dan een kluis koopt laat het dan een zware gecertificeerde kluis zijn die echt goed is. Veel mensen en bedrijven proberen te bezuinigen op een kluis door naar de prijs te kijken, fabrikanten van kluizen weten dit en maken dus veel goedkope kluisjes die goedkoper dan de concurrentie zijn. Maar dat gaat ten koste van de kwaliteit, u krijgt dan wel een goedkoop kluisje maar ook een makkelijk te kraken kluisje! Als uw waardevolle spullen u lief zijn dan investeert u iets meer geld in een goede kluis. Besef goed dat elk huis of bedrijfspand makkelijk binnen te dringen valt of u nu een goed alarm heeft of niet. Elke voordeur of achterdeur bezwijkt bij flinke druk, elk raam gaat kapot als er een baksteen tegen aan gegooid wordt. De laatste barrière tussen uw waardevolle spullen en de inbreker is dan de kluis! 

Een goede zware gecertificeerde inbraakwerende kluis kopen! 

Een goede zware gecertificeerde kluis voorkomt dat de kluis zomaar mee te nemen is, domweg door zijn gewicht. Maar een zware inbraakwerende kluis is niet voor niets zo zwaar, door het gebruik van dikkere en sterkere materialen loopt het gewicht op en
neemt de kwaliteit van de kluis toe! Natuurlijk loopt ook de prijs op, maar wat is het u waard als de inbreker niet bij de sieraden is gekomen, en die emotioneel kostbare ring van uw oma nog veilig op zijn plek ligt! Is u dat een paar honderd euro meer waard? Voor bedrijven is een zware kluis nog belangrijker, de meeste bedrijfspanden bevinden zich op een industrie terrein en bevinden zich vaker in niet bewoonde panden. Dat houdt in dat een inbreker als die binnen gedrongen is langer de tijd heeft voor het proberen te openen van de kluis. Dan is de kwaliteit van de kluis van groot belang. 

Een goede zware gecertificeerde brandwerende kluis kopen! 

Een goede zware gecertificeerde brandwerende kluis kopen, en uw waardevolle spullen liggen ook veilig tijdens een brand! Goede gecertificeerde kluizen zijn dubbelwandig dat betekent dan er een ruimte zit tussen de binnen mantel van de kluis en de buiten mantel van de kluis. De vulling die tussen de wanden geplaatst wordt bepaalt een goede inbraakwerendheid van de kluizen of/en een goede brandwerendheid van de kluizen. Bij de goedkope kluisjes zit helemaal geen vulling of een vulling van gipsplaat (DIN 4102 norm) om een lichte brandwerendheid te verkrijgen. Deze vullingHuis in brand doet niets bij een echte brand of een inbraak poging. Een goede gecertificeerde brandwerende kluis is gevuld met een substantie die zowel goede isolerende eigenschappen heeft als brandvertragende eigenschappen. Ook dit maakt de kluis weer zwaarder dan gewone kluizen.

 

Een goede inbraak en brandwerende kluis kopen! 

Een goede inbraak en brandwerende kluis kopen, dat heeft natuurlijk de voorkeur van iedereen. Maar deze combinatie heeft nadelen als u niet kiest voor een zware kluis! Het nadeel is namelijk dat een brandwerende kluis veel minder zware kluis vullingbevestigings gaten heeft voor het vastzetten van de kluis. Als er geen warmte de kluis in mag komen, dan moeten er natuurlijk geen gaten in de kluis zitten! Elk gat wat in de kluis zit bemoeilijkt het tegen houden van de warmte, daarbij komt dat de bevestiging van kluizen doormiddel van stalen bouten gaat, deze stalen bouten geleiden de hitte van een brand naar binnen toe! Dus om de brandwerendheid te garanderen van een kluis moeten er zo min mogelijk bevestigings gaten in de kluis zitten! Dan is het van groot belang dat de kluis zo zwaar mogelijk is om meenemen van de kluis te voorkomen.

 

Zware inbraak en brandwerende kluizen zijn niet duur!

 

Als u ooit een inbraak heeft gehad dan weet u wat het belang is van het buiten houden van een inbreker. De (emotionele) impact van een inbraak is veel groter dan u van te voren inschatte. Er is een vreemde in uw huis geweest en heeft gesnuffeld in uw spullen! Door uw slaapkamer gelopen en in uw sieraden doosje geweest, en hij heeft alles mee genomen, de ring van uw familielid of een ketting die u gekregen heeft als erfstuk van uw overgroot ouders. Zo is er in elk huis wel iets dat een betere bescherming verdiend dan het kartonnen doosje waarin het nu ligt. Een zware inbraak en brandwerende kluis is een niet te slechte barrière voor een inbreker. Wij verkopen alleen echt gecertificeerde kluizen die echt iedere inbreker buiten houdt. Aan gezien u van uw woning geen Fort wilt maken dan moet u toch een echt zware kluis plaatsen die gegarandeerd de inbreker buiten houdt en een brand geen kans geeft om uw waardevolle spullen van u af te nemen! Een goede zware inbraak en brandwerende kluis is misschien duurder dan een standaard kluisje maar als het er op aankomt dan staat hij gegarandeerd zijn mannetje! Als u nu voor een echt zware inbraak en brandwerende kluis gaat, dan heeft u de rest van uw leven een veilige plek in huis of bedrijf! Waar ook nog volgende generaties plezier van kunnen hebben, en als u het zo bekijkt dan is een kluis kopen niet duur!

 

Kom naar de kluizen showroom en laat u voorlichten. 

In onze kluizen showroom kunt u alle kluizen bekijken en u goed laten voor lichten.
Maak een afspraak, zodat u privé met een echte kluisspecialist uw wensen en voorkeuren kunt bespreken.

Kluizenshowroom

 

Laat een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor komen voor kluis advies. 

Om een zware kluis te installeren in uw woning of bedrijfspand is een goed advies noodzakelijk. Ook moet er gekeken worden waar een zware inbraak en brandwerende kluis geplaatst kan worden. Als u een zware kluis wilt kopen, dan is het van belang dat hij op een plaats komt te staan waar u er geen last van heeft en waar u er gemakkelijk bij kunt. Immers een zware kluis verplaatsen is geen optie.

Laat een kluisspecialist bij u thuis komen zodat u het juiste advies krijgt en de juiste keus kunt maken in welke kluis u wilt kopen.

 

Plaatsen en verankeren van kluizen?
Welk type slot op uw kluis?
Kluis kopen, waar moet u op letten?
Inbraakwerende kluis kopen?
Brandwerende kluis kopen?
Kluis certificaten?
Alle inbraakwerende kluizen bekijken.
Alle brandwerende kluizen bekijken.
Alle kluizen bekijken.
Veel gestelde vragen?
ABNAMRO kluizen actie bekijken.
Kluizenshowroom bezoeken.
Een vertegenwoordiger aan huis/kantoor laten komen.
Kluis offerte aanvragen.
Waarom Kluiszorg Nederland een goede keus is?