Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluiszorg service?

Kluiszorg Nederland dé Kluisspecialist voor heel Nederland.

Kluiszorg NederlandKluiszorg Nederland is meer dan alleen een website met producten, wij leveren de kluizen zelf tot in uw woning of bedrijf, wij kunnen de verankering verzorgen (altijd chemische verankering standaard) ook op verdiepingen en in kelders. We kunnen uw kluis weer verhuizen, openen bij calamiteiten en we zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning bij het kopen van een gecertificeerde privé kluis, inbraakwerende of/en brandwerende kluis.
Kortom, uw Kluis is onze Zorg!

Contact met Kluiszorg Nederland.

Contact met Kluiszorg Nederland? Kluiszorg Nederland is bereikbaar via de telefoon van s'morgens 09.00 uur tot 22.00 uur in de avond en ook vaak in de weekenden tot deze tijden (gewoon proberen) ook kunt u ons een e-mail sturen op de volgende adressen: info@kluiszorg.nl   sander@kluiszorg.nl Babs@kluiszorg.nl Bart@kluiszorg.nl 

Kluis gratis leveren.

Discreet bezorgenWij leveren de kluizen zelf bij u af.
Wij zetten de kluis op de begane grond voor u op de plek waar u hem wilt hebben.
Dus gewoon binnen, en niet bij u op de stoep, en zoek het verder maar uit!
Alle andere sites laten uw kluis opsturen door de bode, u weet zelf dat u daar dan de hele dag op kunt wachten en maar hopen dat u de kluis zelf van de pallet kunt krijgen en naar binnen krijgt. Daarbij weet uw lokale bezorger dus gelijk dat u een kluis heeft, hopelijk verteld hij dat niet in de kroeg aan iedereen!
U kunt uw kluis wel in laten pakken maar het aflever adres en de het adres/logo van de leverancier staat er toch duidelijk op.
Wij maken een afspraak met u met een 2 uurs tijd window en bellen indien u dit wenst een half uur vantevoren op dat we er aan komen!

Kluis betalen?

Betaal aan de chauffeurBij Kluiszorg Nederland kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt I-deal betalen op de site, u betaald dan via een betaalservice die geheel veilig en vertrouwt is. U kunt er ook voor kiezen de kluis te betalen tijdens het afleveren, dit kan dan contant of via ons PIN apparaat, dit is ook veilig en vertrouwt.
U kunt dan eerst de kluis bekijken en betaald pas als u tevereden bent over de kluis en levering, niet tevreden? Dan geeft u de kluis gelijk weer mee aan de chauffeur!

Kluis verankeren.

kluis verankeren ook op verdiepingenHet verankeren van uw kluis is heel belangrijk! Hoe lichter de kluis hoe belangrijker het is om deze deugdelijk te verankeren.
U wilt niet dat de kluis zomaar mee te nemen is, dus een deugdelijke verankering is van belang.
Al onze kluizen worden geleverd met verankerings materiaal dat goed gekeurd is door de instantie die de kluis ook test (bijvoorbeeld het ECB-S).
In onze ogen vinden wij dit niet altijd voldoende, soms zijn de mee geleverde verankerings materialen echt te licht.
Vraag dan aan onze chauffeur om beter materiaal.
Het verankeren van een kluis kunt u, als u een beetje handig bent best zelf, maar u kunt het ook ons laten doen.
Wij kunnen tegen een gering bedrag voor u de kluis verankeren, dit kunnen wij op verschillende manieren doen, chemisch, zwaarlastankers, keilbouten, verlijming etc. Ter plaatse bepalen we wat de beste oplossing is. Kluiszorg Nederland is de enige in Nederland die ook plaatsing en verankering van kluizen op verdiepingen verzorgen tot wel 250 KG (of meer als de trap oké is) geheel veilig voor u en voor ons. Met speciaal gereedschap en treetje voor treetje komt elke kluis boven of beneden in de kelder!

Kluizenshowroom.

KluizenshowroomNatuurlijk heeft een beetje kluisspecialist een kluizenshowroom om elke kluis te kunnen bekijken! Kluiszorg Nederland beschikt over de grootste kluizenshowroom van Nederland en dan ook nog mooi centraal gelegen in het midden van het land! In de kluizenshowroom kunt de kluizen voelen, en dan ziet u zo het verschil tussen een echte kluis of een bouwmarkt "kluisje". Tevens kunt u hier alle type sloten zien en bedienen, ook leert u ons kennen en dat is ook altijd prettig om te weten met wie u zaken doet!

Kluisspecialist aan huis/bedrijf.

Waar moet de kluis komen? Kan een kluis in de kelder? Kan de door mij gewenste kluis wel door de deur? Welk type slot? Kan het slot op miijn alarm systeem worden aan gesloten? Er zijn veel vragen over kluizen die u gewoon kan bespreken bij u thuis of op kantoor. Privé, anoniem en geheel vrijblijvend gewoon bij u thuis! Wilt u niet naar de kluizenshowroom komen, omdat deze bijvoorbeeld te ver weg is, laat dan een vertegenwoordiger langs komen bij u!

Catalogus van Kluiszorg Nederland.

Wij hebben ook een catalogus met gecertificeerde kluizen en een uitleg over de kluis testen en certificaten.
Deze kunt eenvoudig aanvragen en dan wordt de catalogus anoniem opgestuurd. Er zijn geen kosten verbonden aan de catalogus!

Offerte aanvragen.

U kunt een offerte aanvragen over een specifieke kluis of als u nog niet precies weet welke kluis voor u geschikt is.
Gebruik de "offerte" tool voor een offerte aanvraag.

Veel gestelde vragen.

Met de veel gestelde vragen pagina worden al veel vragen beantwoord, maar kunt u ook lezen wat u nog niet had bedacht aan vragen!
Veel vragen worden hier al beantwoord, maar vind u hier niet uw antwoord op uw vraag, dan belt u gelijk met : 0342-422239 en stel u vraag aan onze kluisspecialist!

ABNAMRO kluizen actie

ABNAMRO kluizen actieIn samenwerking met de ABNAMRO hebben we een kluizen actie gemaakt om de klanten die niet meer in aanmerking kunnen komen voor een kluisje bij hun bankfiliaal een echt gecertificeerde kluis bij hun thuis te verzorgen tegen een extra korting en met de mogelijkheid van een goede verankering!
In deze actie zitten echt alleen de beste gecertificeerde kluizen uit ons assortiment, en in elke prijs klasse met alle mogelijke certificaten zowel inbraak als brandwerende kluizen! Kijk snel bij de ABNAMRO kluizen actie voor de juiste keus belt u ons deskundig verkoop team.

 

Er komen geen producten overeen met de selectie.