Batterij leeg van elektronisch slot?


 

Batterij van kluis leeg? Wat nu?

Wanneer u een elektronisch slot heeft bestaat er een mogelijkheid dat de batterij leeg kan gaan. Als de batterij van een kluis leeg is, moet deze vervangen worden.
Bij de meeste gecertificeerde kluizen zit deze onder het toetsenbord.
Voel aan de onderkant of er een klepje zit, deze kunt u of weg schuiven of er zit een klein schroefje in.
Hierin zit een 9 volt blok batterij die u kunt los koppelen en vervangen voor een nieuw exemplaar.

Batterij leeg van elektronisch slot?

Geen batterij maar voeding punt?

Zit hier geen batterij dan is de het slot voorzien van een voeding punt. Op het toetsenbord zitten twee rondjes, een wat grotere en kleinere, of er zijn twee metalen puntjes met een + en – symbool. Op deze drukpunten kunt u een 9 volt blok batterij plaatsen en vasthouden, ondertussen typt u uw code in, de kluis zou nu moeten openen. Aan de binnenkant van de deur zit een batterij vak. Die u nu kunt openen en de batterij verwisselen. Na wisselen batterij van de kluis eerst met deur open controleren op de juiste werking.


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Heeft u een goedkopere kluis?

De goedkopere privékluizen, gekocht bij een bouwmarkt, hebben vaak een noodsleutel die u bij de kluis geleverd heeft gekregen. Deze heeft u nodig om de kluis te openen om bij het batterij vak te kunnen komen. Vaak is deze kwijt, in dat geval pakt u een 5 millimeter boortje en boort deze in het slotje. De kluis zal gelijk openen, een platkop schroevendraaier in het slot slaan werkt ook gemakkelijk. Daarom moet u nooit zulke kluizen kopen, ze zijn zo eenvoudig te openen, zonde van uw geld en uw mogelijke waardevolle eigendommen!


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Andere vragen over u elektronische slot?

Naast dat de batterij leeg kan zijn van het elektronische slot kunnen er ook andere problemen en of vragen zijn. Hieronder vind u de meest gebruikte gebruiksaanwijzingen van elektronische kluissloten op een rij:

Gebruiksaanwijzingen van elektronische sloten

Staat u elektronisch slot er niet bij? Bel met ons verkoopteam.


Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder