Kluis huren of kopen?


Kluis huren of kopen?

We hebben allemaal waardevolle spullen in ons huis liggen, deze spullen liggen vaak verstopt onder bijvoorbeeld het matras of achter een fotolijst. Inbrekers weten dit natuurlijk ook. Jaarlijks wordt één op de honderd huishoudens slachtoffer van inbraak, daarnaast wordt ook één op de honderd huishoudens getroffen door een huisbrand. Genoeg redenen dus om aan een geschikte kluis te denken. Er zijn verschillende opties om je spullen veilig op te bergen, zo kan je er onder andere voor kiezen om een kluis te huren of om zelf een kluis aan te schaffen.

Kluis huren of kopen?

Kluis huren

Het voordeel aan een gehuurd kluisje is dat je waardevolle spullen en dierbare foto’s veilig opgeslagen liggen bij een bijvoorbeeld een brand. Echter, permanent een kluis huren neemt ook de nodige kosten met zich mee. Daarnaast, wanneer je je spullen nodig hebt uit je kluis, heb je deze niet zomaar bij de hand. Een goede mogelijke oplossing hiervoor is een privé kluis voor thuis.

Kluis voor thuis

Wanneer je je waardevolle spullen zoals sieraden, geld of documenten veilig wil opbergen tegen inbraak of brand is een privé kluis voor thuis een goed idee. Een kluis voor thuis, mits goed verankerd, is zeker een betrouwbare manier om thuis waardevolle spullen op te bergen. Het is hierbij belangrijk dat de kluis chemisch verankerd wordt. Door de kluis goed te verankeren maak je het inbrekers onmogelijk om de kluis snel mee te nemen. Verder is het belangrijk om een kluis met certificaat te kiezen. Goedkoop is duurkoop.


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Brandveilige kluis

Wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om vooral brandbare spullen zoals documenten, data en foto’s  op te slaan in de kluis. Kan je er ook voor kiezen om voor extra brandwering te kiezen en in de categorie brandveilige kluizen te kijken. Binnen de brandveilige kluizen zijn er ook weer verschillende certificaten die vooral de duur aangeven dat de kluis de spullen beschermd. De testen die worden gedaan om deze brand certificaten te kunnen geven , worden onder extreme omstandigheden gedaan. De inhoud van de kluis zal dus vaak langer beschermd zijn dan dat het certificaat aangeeft.

Brandveilig kluis

Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Verschil in kosten tussen kluis huren of kopen

Een kluis huren kost al snel zo’n 100 euro per jaar. In dat geval heb je een professionele privé kluis al binnen zo’n 5-7 jaar terug verdiend. Een gecertificeerde kluis koop je voor het leven, dus ook wanneer je bijvoorbeeld verhuist, kan de kluis mee verhuist worden.

Kluis kopen of huren

Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder