Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

  • Gratis bezorgen
  • Montage service
  • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kluizen showroom bezoeken

Kluizenwinkel? Bezoek de showroom van Kluiszorg.nl

Bij het kopen van een kluis komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Er zijn veel verschillende type kluizen en dan ook nog veel verschillende sterktes
kluizenschowroombinnen kluizen. In de kluizenshowroom (grootste van Nederland!) kunt u alle verschillende type kluizen bekijken en voelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment kluizen staan die u kunt bekijken. De kluisspecialist in de kluizenshowroom kan u alles vertellen over de kluizen, met die opgedane kennis kunt u de juiste kluis keuze maken.kluizenschowroom

 

 

Kluizen winkelen op internet?

Natuurlijk kunt u alle kluizen bekijken op het internet via foto's of zelfs een filmpje, maar dit geeft vaak een heel verkeerd beeld van een kluis.
Om het verschil tussen kluizen goed te kunnen beoordelen moet u de kluis voelen en zien in een kluizenshowroom. Als een kluis 30 Kilo weegt is dat voor een kluis weinig, en als u die kluis vergelijkt met een kluis van 100 kilo in onze kluizenshowroom begrijpt u gelijk het verschil in inbraakwerendheid. Als u een goedekluizenschowroom kluis zoekt inversteer dan wat tijd in het vergelijken van kluizen in de kluizenshowroom, perslot koopt u als u het nu goed doet maar één keer in uw leven een kluis! 

 

Kluizen showroom en kluis informatie?

In de kluizenshowroom wordt u geholpen door een echte kluizenspecialist, en niet zoals in vele andere kluizenshowrooms door een algemene verkoper. Er is veel verschil in kluizen en de regels die gehanteert worden door de verzekeraars, laat een echte kluizenspecialist u alles vertellen over de regels, certificaten en het monteren van kluizen op de verschillende ondergronden.  Wij adviseren u graag in de kluizenshowroom en laten u alles zien en voelen, en u maakt gelijk kennis met ons!

Openingstijden Showroom Barneveld: Maandag t/m vrijdag op afspraak.
Bel: 0342-422239 of gebruik ons afspraak formulier voor het maken van een afspraak.  


    kluizenschowroom     kluizenschowroom