(Auto)sleutels veilig opbergen!


(Auto)sleutels veilig opbergen!

Key-less entry is erg gemakkelijk in uw auto, geen sleutel meer in het contact doen met koude vingers, maar gewoon instappen op de start/stop knop drukken en u rijdt weg.
Maar het blijkt voor een crimineel erg eenvoudig om uw key-less sleutel uit te lezen op afstand en het daarna van u over te nemen!

autosleutels veilig opbergen in een kluis

Sleutelkluis voor key-less sleutels

De beste oplossing is een sleutelkluis plaatsen in uw woning om de sleutel op te bergen als u thuis bent. Plaats de sleutelkluis bij de uitgang/ingang van uw woning en leer u aan de kluis te gebruiken. Neem een sleutelkluis met een elektronisch slot voor het gemak. De reden is dat als u een sleutel in een metalen kast opbergt de radio signalen niet meer uit gelezen kunnen worden door een crimineel.

Kooi van Faraday

Met een sleutelkluis creëert u een kooi van Faraday, dit houdt in dat radio signalen moeilijk naar buiten kunnen door stralen. Een sleutelkluis beschermt uw key-less sleutel dan optimaal tegen diefstal en van het onwenselijk uitlezen van de frequentie van uw voertuig. Een kooi van Faraday kunt u ook eenvoudig creëren in een houtenbakje ingelegd met aluminiumfolie  maar dan beschermt dit natuurlijk niet tegen diefstal.


Komt u er niet uit?

Bel dan met onze kluisspecialist

kluisspecialist

Tel: 0342-422239

 

Mail: info@kluiszorg.nl

 


Hoe werkt key-less entry?

Doormiddel van een radio signaal weet de auto dat u de eigenaar bent en er mee mag rijden, op het moment dat het radio signaal wordt herkent door de auto ontgrendeld hij de portieren, de start blokkering en kunt u doormiddel van de start/stop knop de auto starten. elke auto heeft zijn eigen unieke frequentie zodat uw sleutel alleen bij uw eigen auto werkt. Als de crimineel uw frequentie heeft kan hij dus wegrijden met uw auto! De criminelen hebben een apparaat waarmee ze uw signaal kunnen opvangen, dit kunnen ze door de muren van uw woning uitlezen! Dus uw sleutels op de tafel leggen in huis is geen oplossing!

Populaire sleutelkluizen voor persoonlijk gebruik

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ze willen ook uw sleutel

Als ze uw frequentie hebben kunnen ze weg rijden met uw auto, maar als de auto willen verkopen, zal er toch ook de sleutel(s) bij moeten zitten, deze sleutels zijn geregistreerd bij de dealer en het is vreemd als een willekeurig iemand komt vragen om kopieën van de sleutels. Ze willen dus graag uw sleutels erbij hebben, wel zo gemakkelijk. Daarom is een goede gecertificeerde sleutelkluis de oplossing. Plaats een sleutelkluis bij uw toegangsdeur met een elektronisch slot en uw sleutels liggen veilig tegen signaal ontvangst door de verkeerde personen en tegen diefstal!


Kluis bezorging
Kluizenshowroom
Kluizen inbreker

Bedrijfsmatig sleutels opbergen

Bedrijven hebben vaak veel sleutels om op te bergen, voor chauffeurs, voor schoonmaaksters, voor personeel etc.
Het is handig deze op een centraal punt in uw bedrijfspand op te bergen tegen ongeoorloofd gebruik.
Een goede gecertificeerde sleutelkluis is de oplossing! Met een gecertificeerd elektronisch slot die bestand is tegen veelvuldig gebruik heeft u al uw sleutels bij de hand en overzichtelijk op geborgen. Toegang alleen voor aan gewezen personeel.

Populaire sleutelkluizen voor bedrijfsmatig gebruik

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Auto bedrijven en sleutel beheer

Als u een autobedrijf heeft dan is het essentieel dat er een goed doordacht sleutelplan is! Voor de verzekeraar van uw auto bestand is het verplicht dat de autosleutels gescheiden van de auto papieren zijn opgeborgen. Een gecertificeerde en goedgekeurde door de Bovag sleutelkluis is verplicht. Deze kluizen zijn ontwikkeld om de sleutels en papieren gescheiden te bewaren. Kluiszorg Nederland heeft verschillende type goedgekeurde kluizen voor u op voorraad.

Sleutelkluis

Neem contact op

Heeft u een vraag voor onze kluisspecialisten?
Wij helpen u graag verder