Kluis kopenGraag persoonlijk advies? Tel. (0342) 42 22 39

 • Gratis bezorgen
 • Montage service
 • Achteraf betalen
 
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Inbraak- en brandwerende kluizen

Inbraak- en brandwerende kluizen

Koop een inbraak- en brandwerende kluis met een certificaat
Met deze gecertificeerde kluizen kunt u de inhoud van uw kluis verzekeren.
Denk aan de verankering van uw kluis, dit is heel belangrijk en essentieel voor de geldigheid van het certificaat.

Bij het vinden van de juiste kluis is de combinatie met de waarde van de inhoud van belang, de waarde van de inhoud moet voor de verzekeraar in overeen komst zijn met de inbraakwerende kwaliteiten van een kluis, de zogenaamde waarde indicatie: 

EN 14450 S2 gecertificeerde kluizen:              € 5.000,- voor contant geld  en € 9.000,- voor kostbaarheden. (privé kluizen) Kluis certificaten in een kluis

EN 1143-1  Grade I gecertificeerde kluizen:    € 10.000,- voor contant geld en € 20.000,- voor kostbaarheden.

EN 1143-1  Grade II gecertificeerde kluizen:   € 25.000,- voor contant geld en € 50.000,- voor kostbaarheden.

EN 1143-1  Grade III gecertificeerde kluizen:  € 45.000,- voor contant geld en € 90.000,- voor kostbaarheden.

EN 1143-1  Grade IV gecertificeerde kluizen: € 75.000,- voor contant geld en € 150.000,- voor kostbaarheden.

EN 1143-1  Grade V gecertificeerde kluizen:  € 150.000,- voor contant geld en € 250.000,- voor kostbaarheden.

Al deze kluizen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een brandwerend certificaat:

EN 15659 30 minuten brandwerend certificaat. (getest voor papier)

EN 15659 60 minuten brandwerend certificaat. (getest voor papier en data)

EN 15659 120 minuten brandwerend certificaat. (getest voor papier en data)

Bel direct met ons deskundig verkoopteam! Altijd bereikbaar ook in de avonduren en in het weekend voor vrijblijvend advies.

Tel: 0342-422239 we helpen u graag

Artikelen 1 tot 15 van 195 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 195 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kluis kopen? Dan een echt gecertificeerde kluis kopen! 

Een echt gecertificeerde inbraakwerende kluis kopen is wel zo slim! Als u dan een kluis koopt laat het dan een zware gecertificeerde kluis zijn die echt goed is. Veel mensen en bedrijven proberen te bezuinigen op een kluis door naar de prijs te kijken, fabrikanten van kluizen weten dit en maken dus veel goedkope kluisjes die goedkoper dan de concurrentie zijn. Maar dat gaat ten koste van de kwaliteit, u krijgt dan wel een goedkoop kluisje maar ook een makkelijk te kraken kluisje! Als uw waardevolle spullen u lief zijn dan investeert u iets meer geld in een goede kluis. Besef goed dat elk huis of bedrijfspand makkelijk binnen te dringen valt of u nu een goed alarm heeft of niet. Elke voordeur of achterdeur bezwijkt bij flinke druk, elk raam gaat kapot als er een baksteen tegen aan gegooid wordt. De laatste barrière tussen uw waardevolle spullen en de inbreker is dan de kluis! 

Een goede zware gecertificeerde inbraakwerende kluis kopen! 

Een goede zware gecertificeerde kluis voorkomt dat de kluis zomaar mee te nemen is, domweg door zijn gewicht. Maar een zware inbraakwerende kluis is niet voor niets zo zwaar, door het gebruik van dikkere en sterkere materialen loopt het gewicht op en
neemt de kwaliteit van de kluis toe! Natuurlijk loopt ook de prijs op, maar wat is het u waard als de inbreker niet bij de sieraden is gekomen, en die emotioneel kostbare ring van uw oma nog veilig op zijn plek ligt! Is u dat een paar honderd euro meer waard? Voor bedrijven is een zware kluis nog belangrijker, de meeste bedrijfspanden bevinden zich op een industrie terrein en bevinden zich vaker in niet bewoonde panden. Dat houdt in dat een inbreker als die binnen gedrongen is langer de tijd heeft voor het proberen te openen van de kluis. Dan is de kwaliteit van de kluis van groot belang. 

Een goede zware gecertificeerde brandwerende kluis kopen! 

Een goede zware gecertificeerde brandwerende kluis kopen, en uw waardevolle spullen liggen ook veilig tijdens een brand! Goede gecertificeerde kluizen zijn dubbelwandig dat betekent dan er een ruimte zit tussen de binnen mantel van de kluis en de buiten mantel van de kluis. De vulling die tussen de wanden geplaatst wordt bepaalt een goede inbraakwerendheid van de kluizen of/en een goede brandwerendheid van de kluizen. Bij de goedkope kluisjes zit helemaal geen vulling of een vulling van gipsplaat (DIN 4102 norm) om een lichte brandwerendheid te verkrijgen. Deze vullingHuis in brand doet niets bij een echte brand of een inbraak poging. Een goede gecertificeerde brandwerende kluis is gevuld met een substantie die zowel goede isolerende eigenschappen heeft als brandvertragende eigenschappen. Ook dit maakt de kluis weer zwaarder dan gewone kluizen.

 

Een goede inbraak en brandwerende kluis kopen! 

Een goede inbraak en brandwerende kluis kopen, dat heeft natuurlijk de voorkeur van iedereen. Maar deze combinatie heeft nadelen als u niet kiest voor een zware kluis! Het nadeel is namelijk dat een brandwerende kluis veel minder zware kluis vullingbevestigings gaten heeft voor het vastzetten van de kluis. Als er geen warmte de kluis in mag komen, dan moeten er natuurlijk geen gaten in de kluis zitten! Elk gat wat in de kluis zit bemoeilijkt het tegen houden van de warmte, daarbij komt dat de bevestiging van kluizen doormiddel van stalen bouten gaat, deze stalen bouten geleiden de hitte van een brand naar binnen toe! Dus om de brandwerendheid te garanderen van een kluis moeten er zo min mogelijk bevestigings gaten in de kluis zitten! Dan is het van groot belang dat de kluis zo zwaar mogelijk is om meenemen van de kluis te voorkomen.

 

Zware inbraak en brandwerende kluizen zijn niet duur!

 

Als u ooit een inbraak heeft gehad dan weet u wat het belang is van het buiten houden van een inbreker. De (emotionele) impact van een inbraak is veel groter dan u van te voren inschatte. Er is een vreemde in uw huis geweest en heeft gesnuffeld in uw spullen! Door uw slaapkamer gelopen en in uw sieraden doosje geweest, en hij heeft alles mee genomen, de ring van uw familielid of een ketting die u gekregen heeft als erfstuk van uw overgroot ouders. Zo is er in elk huis wel iets dat een betere bescherming verdiend dan het kartonnen doosje waarin het nu ligt. Een zware inbraak en brandwerende kluis is een niet te slechte barrière voor een inbreker. Wij verkopen alleen echt gecertificeerde kluizen die echt iedere inbreker buiten houdt. Aan gezien u van uw woning geen fort wilt maken dan moet u toch een echt zware kluis plaatsen die gegarandeerd de inbreker buiten houdt en een brand geen kans geeft om uw waardevolle spullen van u af te nemen! Een goede zware inbraak en brandwerende kluis is misschien duurder dan een standaard kluisje maar als het er op aankomt dan staat hij gegarandeerd zijn mannetje! Als u nu voor een echt zware inbraak en brandwerende kluis gaat, dan heeft u de rest van uw leven een veilige plek in huis of bedrijf! Waar ook nog volgende generaties plezier van kunnen hebben, en als u het zo bekijkt dan is een kluis kopen niet duur!

 

Kom naar de kluizen showroom en laat u voorlichten. 

In onze kluizen showroom kunt u alle kluizen bekijken en u goed laten voor lichten.
Maak een afspraak, zodat u privé met een echte kluisspecialist uw wensen en voorkeuren kunt bespreken.

Kluizenshowroom

 

Laat een kluisspecialist bij u thuis of op kantoor komen voor kluis advies. 

Om een zware kluis te installeren in uw woning of bedrijfspand is een goed advies noodzakelijk. Ook moet er gekeken worden waar een zware inbraak en brandwerende kluis geplaatst kan worden. Als u een zware kluis wilt kopen, dan is het van belang dat hij op een plaats komt te staan waar u er geen last van heeft en waar u er gemakkelijk bij kunt. Immers een zware kluis verplaatsen is geen optie.

Laat een kluisspecialist bij u thuis komen zodat u het juiste advies krijgt en de juiste keus kunt maken in welke kluis u wilt kopen.