Brandwerende Kluis 120 Minuten – Gecertificeerde Bescherming

De volgende brandwerende kluizen hebben een brandwerend certificaat tot 120 minuten.
Lees meer

De absolute top in brandwerende kluizen zijn de kluizen met een LFS120P certificaat, dit betekent zekerheid voor alles! Dit certificaat wordt meestal gekozen wanneer de kluis in een brandbare omgeving staat.Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Kluizen met 120 minuten brandwering

Op zoek naar ultieme bescherming voor je waardevolle bezittingen? Ontdek onze brandwerende kluis van 120 minuten! Met deze hoogwaardige kluis hoef je je geen zorgen te maken over de verwoestende gevolgen van brand.

Brandwerende kluis 120 minuten
Brandwerende kluis +120 minuten

Hoe goed brandwerend is deze kluis?

Onze brandwerende kluizen van 120 minuten zijn speciaal ontworpen en getest om je kostbaarheden te beschermen tegen extreme hitte en vlammen gedurende maar liefst 2 uur. Met een ongeëvenaarde brandweerbaarheid biedt deze kluis een betrouwbare veiligheidsoplossing voor thuis, op kantoor of waar dan ook.
De constructie van de kluis is van uitzonderlijke kwaliteit, met brandbestendig materiaal dat de hitte-isolatie optimaliseert. Dit zorgt ervoor dat de interne temperatuur van de kluis laag blijft, waardoor je belangrijke documenten, waardevolle sieraden, contant geld en andere kostbaarheden intact blijven, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.