Brandwerende Kluis 60 Minuten – Gecertificeerde Bescherming

De volgende brandwerende kluizen hebben een brandwerend certificaat tot 60 minuten.
Lees meer

Meestal volstaat een 60 minuten brandwerend certificaat voor het opslaan van papieren, documenten, sieraden en gevoelige informatie. In een betonnen omgeving op een betonnen vloer komt de kluis niet direct met de vlammen in aanraking en zal de tijd vele malen langer zijn dan de 60 minuten.Resultaat 1–16 van de 64 resultaten wordt getoond

Kluizen met 60 minuten brandwering

Brand kan in een oogwenk toeslaan en al je belangrijke documenten, sieraden, contant geld en andere waardevolle items vernietigen. Een brandwerende kluis van 60 minuten biedt een essentiële beschermingslaag tegen vuur, zodat je bezittingen de kans krijgen om te overleven.

Brandwerende kluis 60 minuten
Brandwerende kluis +60 minuten

Hoe goed brandwerend is deze kluis?

Een brandwerende kluis met een beoordeling van 60 minuten betekent dat de kluis is ontworpen en getest om de inhoud gedurende ten minste 60 minuten te beschermen tegen de hitte van een brand. Deze classificatie geeft aan dat de kluis een hoog niveau van brandwerendheid biedt.

Product Kies uw inbraakwerend certificaat

Product Kies uw brandwerend certificaat
Product Kies uw brandwerend certificaat Een brandwerend certificaat op uw kluisEen brandwerend certificaat geeft aan hoe lang de kluis midden in de haardvuur kan staan, zonder dat de inhoud aangetast wordt door de hitte.In de praktijk is deze tijd echter veel langer, zeker als de kluis in een betonnen omgeving staat.